Konu: [04.02.2024] Mary Koval - Powergaming  (Okunma sayısı 94 defa)

#0 - 04.02.2024 17:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mary Koval - @parabell3

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Aubrey Myles - @tanerze

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran Görüntüleri

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming

Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir motor kovalamacasına katılmıştık, arkadaşlar tahmini olarak 3-4 kişi olarak motorlarla bizden kaçıyorlardı. Memurları tehlikeye attıkları için beanbag ile etkisizleştirmeye çalıştık (beanbag işlememiş olabilir) işlememiş olabileceğinden dolayı beanbag olayına göz yumduk fakat Aubrey isimli karakter /tackle ile şahısı yere düşürdü. Gerçek hayatta yapılamayacak bir hareket yapıp motor ile kaçmaya devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 04.02.2024 17:42 Glitchrain »

#1 - 04.02.2024 22:40
Ek olarak arkadaş alt karakteriyle il-legal rollere girişiyor, bunun da göz önünde bulundurulmasını arz ederim.

#2 - 05.02.2024 19:19
Merhabalar, burada polisin bu emote'yi attığını fark ettim ama o sırada motorumda ve emote'yi atan polisten uzakta olduğum için kaçıp uzaklaştım. Aramızdaki mesafe SS' de görünüyor. Normal bir insanın bu kadar mesafeden motorun önünde oturan bir kişiyi yere düşüremez bence, o nedenle uzaklaştım. Herhangi bir powergaming hatası olduğunu düşünmüyorum. Bu karakterim ile de hiçbir şekilde illegal rolde bulunmadım, eğer SS' in bulunuyorsa atabilirsin. Savunmamı yapacağım.

#3 - 05.02.2024 19:56
Merhabalar, burada polisin bu emote'yi attığını fark ettim ama o sırada motorumda ve emote'yi atan polisten uzakta olduğum için kaçıp uzaklaştım. Aramızdaki mesafe SS' de görünüyor. Normal bir insanın bu kadar mesafeden motorun önünde oturan bir kişiyi yere düşüremez bence, o nedenle uzaklaştım. Herhangi bir powergaming hatası olduğunu düşünmüyorum. Bu karakterim ile de hiçbir şekilde illegal rolde bulunmadım, eğer SS' in bulunuyorsa atabilirsin. Savunmamı yapacağım.
Polisten kaçıyorsunuz, bu bir il-legal rol.

#4 - 05.02.2024 22:07
Merhabalar, burada polisin bu emote'yi attığını fark ettim ama o sırada motorumda ve emote'yi atan polisten uzakta olduğum için kaçıp uzaklaştım. Aramızdaki mesafe SS' de görünüyor. Normal bir insanın bu kadar mesafeden motorun önünde oturan bir kişiyi yere düşüremez bence, o nedenle uzaklaştım.

Memurlar emote atmıyor, sistemden destek alarak komutla sizi yere yatırmışlar. Yumruk attıkları zaman otomatik olarak yere düşüyorsunuz, ancak ihlal edip devam etmişsiniz.

Mary Koval karakteri cezalandırılacak.

K/A