3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir. Örnekler - Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak. - Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak. -Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.
Madem şakalaşıyorduk esprine rolde devam edince ortaokul çocuğu gibi annen muhabbeti çevirmeye çalışıyorsun. Ayrıca oraya ruhsatsız mekanlarına yazmışsın. Kardeşim bizim zaten ruhsat başvurumuz yapıldı ve işletmeye devam edebileceğimiz konusunda IC iznimiz de var. Sizi orada uyarıyoruz ve balgam atar tarzı emotlar veriyorsun. Arkadaşım da elini beline atar tarzı emote veriyor. Hani silah çeker falan yazmıyor orada belki dikkatini tam çekmemiştir. Normal insanlarda günlük hayatta elini beline atabilir. Birde silah çekip vurmamışız diyorsun, DM arayışında olduğun buradan belli oluyor. Seni zaten pm den uyarmıştım arkadaşımla orada rol çeviriyorum bir şeyler yapmaya çalışıyoruz dalga geçerek trollüyorsunuz. Ayrıyetten emote verdiğim zaman yanındaydım uzaktan ss almışsın, ileriden "sen onu yapaman" diyorsun. Trol davranışların son bulursa sevinirim.
Aynen kardeşim troll hiç birşey yok, 4 5 kere kapalı dedik gitmeyip uzatmanız vs.. devamını zaten yazdım, motordan attık uzaklaşıp burdan atamazsın diyorsun bi akıllı sensin kardeşim. Sonuçlanmasını bekliyorum sadece.