Konu: Rambo_Saakashvili - Non-rp  (Okunma sayısı 306 defa)

#0 - 28.01.2024 00:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rambo_Saakashvili - @karizmatik devrimci 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSlerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Non-rp

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle rolümüz şöyle başlıyor. Tommy Cassetti ile birlikte Idlegas üzerinde araç çalmaya çalışıyoruz. Bu rolü de birlikten bir kişiyi yere atarak yaralı taklidi yapmasıyla sağlıyoruz. Bu şekilde rol yaparken Rambo bu yalanımıza inanıyor ve motorundan iniyor. Sonrasında ben de motorunu çalıyorum (Motoru çalarken maskeliyim). Rolün ilerleyen dakikalarında Tommy Cassetti sms atarak motoru geri getirmemi söylüyor. Ben de dediğini yapıp geri götürüyorum, Rambo rolde para veriyor. Ben de para verdiğinden dolayı şöyle bir emote atıyorum, /me iki elini yana doğru açar ve Rambo'ya sıkıca sarılıp ita-ame usulü öper. Bundan dolayı Rambo bana rolde ibne misin felan diyor. Ben de /me sağ elini yumruk yapıp adama saldıracakken Tommy'nin olduğunu fark eder ve aracına doğru adımlar. şeklinde emote atıyorum. Araca bindikten sonra Rambo "Git kendi kıçını becert. **orta parmak yapar Marciano'ya** " şeklinde rolünü yapıyor. Karakterim de buna sinirlenip adamı araçla takip ediyor. Burada olayı anlatmadan önce devrimcinin yapacağı savunmayı hızlıca söyleyeyim "Ben Consigliere (R18) rütbesine sahibim, beni böyle takip edemezsin". Öncelikle ben rolde senin nerede ne yaptığını bilmiyorum, ha tabi sen forumdan karakterime bakıp rütbemi görüp rolünü yapıyorsan bu senin bileceğin iş. Her neyse devam edeyim, ardından konteynırların arkasından motoru ile geçiyor ve ben de aracımla iki konteynır arasından geçiyorum. Ha burada da arkadaş artık esp mi kullanıyor, kamera modu ile beni mi gözetliyor bilemiyorum, bir dakika boyunca benim oradan geçmemi bekliyor. Kısacası amacı brawl çıkartıp eğlenmek. Ben araçtan indiğim gibi emote atıp saldırıyor ve beni yaralıya düşürüyor. Sonrasında yerdeyken beni tekmeliyor. Ben de diyorum tamam birkaç şey yapıp bırakır. Fakat arkadaşın içindeki ateş soğumamış, çekiyor colt-45 markalı silahını gövdeme birkaç el ateş ediyor. Eee, hala bu arkadaşın içi soğumamış karakterimin kafasını tekere vuruyor. Ya bi bakıyorum hala sinirli böyle bi dokunsan patlayacak durumda, "/do Ck izni?" yazıyor ben de "/do -" yazıyorum. Sonrasında aracın anahtarını rolde alıp beni dağa götürüyor. Beni araçtan indirip yere atıyor. Az önce ck iznine - vermiş olsam bile artık ne hikmetse kafama sıkıyor. Ben de "/do Ck izini verilmedi?" yazıyorum, devrimci de  "/do +" atıp tekrardan "/do Ck izni?" diye soruyor. Ben de "-" verip role devam ediyorum. Rolün devamında benim göğsüme felan yine sıkıyor. Yani 30 dakikalık bir rolde en az 7-8 kez bana sıkıyor ve benim yaşamamı bekliyor. Kusura bakmayın ben fantastik bir kahraman değilim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 28.01.2024 00:25
cano deyip kibar davranıp sonrasında discorddan son derece ayıp ve iğrenç video gönderdiğin için sana karşı herhangin bir savunma yapmayacağım. toksik olunur ama bu kadar olunmaz. video aklıma geldikçe kusasım ve sövesim geliyor.

yönetim isterse eğer şikayeti bakacak admine özelden savunma atarım. ama bu şahsı adam yerine koyup asla savunma yazmam. savunma yapmadığım için verecek cezanız  bu sunucudaki duruşum olsun.

SAVUNMA GELMEYECEK!

#2 - 28.01.2024 00:41
cano deyip kibar davranıp sonrasında discorddan son derece ayıp ve iğrenç video gönderdiğin için sana karşı herhangin bir savunma yapmayacağım. toksik olunur ama bu kadar olunmaz. video aklıma geldikçe kusasım ve sövesim geliyor.

yönetim isterse eğer şikayeti bakacak admine özelden savunma atarım. ama bu şahsı adam yerine koyup asla savunma yazmam. savunma yapmadığım için verecek cezanız  bu sunucudaki duruşum olsun.

SAVUNMA GELMEYECEK!

Çok bana düşücek bir konu değil elbette, fakat "bu şahsı adam yerine koyup asla savunma yazmam." demek kişiye yapılmış bir saygısızlıktır. Bir oyun için insanlara kötü davranıp, zorbalamaya değiceğini sanmıyorum.

#3 - 30.01.2024 14:42
Sonuçlanabilir mi?

#4 - 03.02.2024 16:40
sonuçlanabilir

savunma niteliğinde şunu ekleyebilirim. Sadece 4 mermi sıktım. Sistemsel yaralıya düşürmedim. Colt-45 ile sıktım. Rolde hata olarak nitelendirilen şeyleri düzelttim. Ve pm'den arkadaşın istediği rolleri de yaptım. OOC gayet iyi davrandığımı düşünüyorum. Ve rolde herhangi bir ihlal yok.

Hasar kaydı olmadığı için söylediğin 7-8 mermi sıktı muhabbeti geçersizdir.

Spoiler: GösterGizle
Muhtemelen kendi birliği bu rol sonrasında arkasında durmayınca şikayete başvurdu.
« Son Düzenleme: 08.02.2024 13:11 karizmatik devrimci »

#5 - 03.02.2024 23:58
sonuçlanabilir @ByRevenge

savunma niteliğinde şunu ekleyebilirim. Sadece 4 mermi sıktım. Sistemsel yaralıya düşürmedim. Colt-45 ile sıktım. Rolde hata olarak nitelendirilen şeyleri düzelttim. Ve pm'den arkadaşın istediği rolleri de yaptım. OOC gayet iyi davrandığımı düşünüyorum. Ve rolde herhangi bir ihlal yok.

Spoiler: GösterGizle
Muhtemelen kendi birliği bu rol sonrasında arkasında durmayınca şikayete başvurdu.

Huh, eğer birlik yetkilileri yapılan bu rolü + olarak şikayeti saçma bulsaydı beni birlikten atmazlar mıydı? Ha eğer diyorsan birlik yetkililerin buna rolde karşılık vermek istemedi, rolde karşılık vermemek isteyen kişi bendim.
« Son Düzenleme: 04.02.2024 01:20 Vertigoyigit »

#6 - 04.02.2024 15:03
7 günden fazla oldu, artık sonuca erebilir.

#7 - 08.02.2024 13:26
Marciano karakteri ağır yaralanmış olmasına rağmen kurtarılması için rolde açık bir fırsat verilmiş. Bu nedenle sorun bulunmuyor.