Konu: Maskeli_31626 - Slient Aim, Antistun, Antifreeze, God  (Okunma sayısı 816 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 04.12.2023 17:16
Öncelikle selamlar.
1. hitin uzak mesafeden sıktığın için zaten işlemedi, canım full artı olarak kokain mevcut. videoda zaten anime bile girmiyorum.
Spoiler: GösterGizle

Alttaki sste gördüğünüz üzere Joey karakteri bana hit atıyor ve stun yiyorum + olarak hasar aldığımı can barından görebilirsiniz.

Kendi dediğin gibi Jack Nolan karakterine takılıyorum ama sende farklı gözüküyor. Animasyon kullandığın için sende çok farklı gözüküyor ve gelişmiş bir sunucuda oynadığımız için spawn kill koruması var, tam spawn noktasında arkadaşın Jack var ve o olduğu için beni devamlı yukarı atıyor. (alttaki ss)

Bu sste gördüğün gibi iç içe giriyoruz ve yine beni yukarı atıyor. (alttaki ss)

Attığın videoda 0:14 ve 0:19 arası videoyu ya hızlandırmışsın ya da gamespeedini açık unutmuşsun, incelenmesinde fayda var.

ilk sıktığımda sağ tık basmıyorum, (nişan almıyorum) ikinci sıkışımda sağ tık basılı tutarak nişan alıp vuruyorum, videoda da belli oluyor zaten. ilk hitimde nereye baktığıma bakarak anlayabilirsiniz sağ tık basmadığımı. (alttaki ss)

Daha fazla ileti gelmeyecek yönetici kararını bekliyor olacağım, iyi forumlar. :vice:
Kardeşim kıvarmana gerek yok, alttaki sste iç içe giriyoruz demişsin videodan ss alıp şikayete atmana gerek yok. Videoda senin ne zaman girip ne zaman nasıl çıktığın gözüküyor, boşuna senin gamespeedin açık kalmış vesayre ayaklarına girmene gerek yok. Gamespeed kullansam orada stun yediğimde senin gibi beşinciye düzelir ateş ederdim, artı olarak antistun kullandığın için ikisinden faydalanaraktan hit atıyor. Şikayete yasaklı cleon ile ss atman zaten komedi :D

#11 - 04.12.2023 17:20
Bahsettiğiniz cleo' dan haberdar değilim, dayanıklılığım 6 ve onun üzerine /u kullanmıştım. Daha fazla ileti gelmeyecektir.

#12 - 04.12.2023 17:45
yoo ben haberdarim kullaniyon iste

#13 - 05.12.2023 17:30
@Lia sonuçlayabilir misiniz?

#14 - 21.12.2023 16:51
@Lia Artık sonuçlanırsa iyi olabilir, devam eden bir savunma yok.

#15 - 29.01.2024 16:31
açıklanırsa artık

#16 - 03.02.2024 23:44
Yasaklanacak.

K&A