0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle selamlar.1. hitin uzak mesafeden sıktığın için zaten işlemedi, canım full artı olarak kokain mevcut. videoda zaten anime bile girmiyorum.Spoiler: GösterGizleAlttaki sste gördüğünüz üzere Joey karakteri bana hit atıyor ve stun yiyorum + olarak hasar aldığımı can barından görebilirsiniz.Spoiler: GösterGizleKendi dediğin gibi Jack Nolan karakterine takılıyorum ama sende farklı gözüküyor. Animasyon kullandığın için sende çok farklı gözüküyor ve gelişmiş bir sunucuda oynadığımız için spawn kill koruması var, tam spawn noktasında arkadaşın Jack var ve o olduğu için beni devamlı yukarı atıyor. (alttaki ss)Spoiler: GösterGizleBu sste gördüğün gibi iç içe giriyoruz ve yine beni yukarı atıyor. (alttaki ss)Spoiler: GösterGizleAttığın videoda 0:14 ve 0:19 arası videoyu ya hızlandırmışsın ya da gamespeedini açık unutmuşsun, incelenmesinde fayda var. ilk sıktığımda sağ tık basmıyorum, (nişan almıyorum) ikinci sıkışımda sağ tık basılı tutarak nişan alıp vuruyorum, videoda da belli oluyor zaten. ilk hitimde nereye baktığıma bakarak anlayabilirsiniz sağ tık basmadığımı. (alttaki ss)Spoiler: GösterGizleDaha fazla ileti gelmeyecek yönetici kararını bekliyor olacağım, iyi forumlar.