Konu: Requan Wanted - Power Gaming + Meta Gaming [29.01.2024]  (Okunma sayısı 135 defa)

#0 - 29.01.2024 18:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Requan Wanted @yagizbcrnn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Cordoza Blackwood

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.01.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Cordoza adlı arkadaşla roldeydik, Requan adlı arkadaş gelip ''Maskem''olduğu halde beni tanıyormuş rolü yaptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş rolümüzü gereği kadar baltaladı agresif rolleriyle. Gereken cezası almasını istiyorum.

#1 - 29.01.2024 22:14
Yapılan rollerden ve açılan şikayetlerden bir kinin veya rahatsızlığını düşünüyorum.  Arkadaşı her gördüğümde aynı kıyafet ve aynı bisikletle geziyor. Ve + olarak geçenlerde arkadaşın nc atmama rağmen beni tanıyıp sıkması ve yanındaki kişilerden dolayı hangi sokakta olduğunu anlamıştım. Kanıtlar benim bu arkadaşa açtığım şikayette mevcut.

#2 - 29.01.2024 22:16
Kanıt: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=154663.0

Ek açıklama: Bu olanların üstünde maskesinin aynı olması karakterimin tanımasında yardımcı oldu.
« Son Düzenleme: 29.01.2024 22:18 yagizbcrnn »

#3 - 29.01.2024 23:24
Maskesinin aynı olması ne demek kardeşim, Name tag oyundaki oyuncuları ayırt etmek için kullanılan birşey. Sen MG yapasın diye değil. Aktif bir roldeyken ve maskem varken gelip boş boş konuşup rolümü baltalıyorsun. Sana karşı neden bir kinim veya rahatsızlığım olsun? Skinler aynı demişsin, sana sıktığım videoda beyaz skinim var. Şikayetteki videoda farklı skinim. Kendin ile çelişiyorsun, admin kararına bırakalım.

#4 - 30.01.2024 00:08
Kardeşim demek istediğimi anlamayıp boş yorum yapmışsın. Durduk yere o rolde anlaşıp yine arkamdan beni tanımadığın halde iş çevirecektin, ve yaptığın rollerden bu çok belliydi. Maske konusunda demek istediğim o değil, senin gibi maskeli ve bisikletli karaktermin arkasından iş çevirecek başka bir karakter yok demek istediğim bu, sen anlamayıp başka yerlere çekmeye çalışıyorsun sürekli. Bana karşı kinin yaptığın rollerden vesaire çok anlaşılıyor, bunu içinde yaşa lütfen.

#5 - 30.01.2024 03:24
Admin kararını bekliyorum.

#6 - 08.02.2024 12:07
Şu an için rolde büyük bir sorun bulunmuyor ancak tekrarı olursa ağır bir ceza alacaksınız. @yagizbcrnn
@mxsthxted siz de 24 saat içerisinde ana karakterinizi yasaklatmalısınız, alt karakterle birlikte gözüküyorsunuz. Takip altında olacak.