Konu: Vartavar_Karapetyan [Bug Abuse]  (Okunma sayısı 135 defa)

#0 - 05.02.2024 01:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vartavar Karapetyan @sidelya father of all fathers

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lucia Olivieri - @Deathtea

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.02.2024 - 01:07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
8. Bug Abuse

Oyuncular buldukları tüm açıkları forumdaki ticket bölümünden bildirmelidir. Bu açıkları bildirmemek ve kötüye kullanmak cezalandırmaya/yasaklamaya sebebiyet vermektedir. Sunucudaki mevcut sistemleri amacı dışında kullanarak avantaj sağlamak da sistem açıklarını kullanmaya eş değer sayılacaktır.

Mal varlığını ilgilendiren açıklarda açığı kullanan kişilerin mal varlığı tamamen silinebilir.
Örnekler
- İstediğiniz evin eşyalarına erişmenizi sağlayan bir açığı kullanarak evdeki eşyaları almak ve bildirmemek
- Değerinden aşağıdaki mülkleri bildirmeyip ucuz diye satın almak
- Sunucu mapleri veya interior objelerinde hata bulmak ve rolde kendi lehine kullanmak
- Tezgahı sadece can doldurmak için kullanmak, tezgah objesiyle yüksek bir noktaya çıkmak
- GTA San Andreas oyun motoru sebebiyle yapılan C-bug, C-roll gibi çatışmada üstünlük sağlayan hareketler

8.1. Spawn Kill: Herhangi bir silahlı çatışma durumunda rakip oyuncu interior içine girdiğinde oluşan bekleme süresini kendi lehine kullanan oyuncunun yapmış olduğu ihlaldir. Bir savaşın veya çatışmanın direkt olarak seyrini değiştirebildiği için yaptırımı ağırdır.

8.2. Force Crash: CodsMP, yeni oyun açmak ya da oyun açığı kullanılarak oyuncunun kendi isteği doğrultusunda crash yedirmesi durumudur. Tespiti halinde oyuncu, yüksek bir hapis cezası, tekrarı durumunda ise yasaklanma ile cezalandırılır. CodsMP kullanılarak Verdant Bluffs'a ışınlanma durumunda ise tespitinde oyuncu yasaklanır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Memur olarak devriyemizi sürdürürken işlek bir caddede arkadaşın aracının hatalı parkta olduğunu gördük, müdahele etmek için iletişime geçtiğimizde arkadaşları ile birlikte polis karakterlerine karşı ters ithamlarda bulunup zıtlaştıkları için ve aracı çekmemek için ısrarcı olduklarından dolayı hatalı park maddesinden cezai işlem uygulayıp aracı çekici ile çektirecektik fakat Vartavar Karapetyan karakteri araçtan indiğimizi görünce /arac sakla yaparak rolü baltaladı. PM üzerinden aracı saklamasının uygun olmadığını bildirdim fakat "Cevap vermeyeceğim, uygun rol yapmadığın için istediğini yapabilirsin çok ilgilenmiyorum" tarzı bir cevap ile geri dönüş aldım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/jhryza Gizli kalması gerekenlerden dolayı kaydı kırpmak zorundayım, yetkili talep ederse iletirim.

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 05.02.2024 01:36 EGOKUBA »

#1 - 05.02.2024 01:43
Evet Aktif rolde ceza yazılmaması için /araclarim aracılığı ile  Aracı kayıp ediyor Şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 05.02.2024 01:49
KARAPETYAN plakasına 2.3 koduyla ceza yazmış olmanız gerekiyordu rolde söylemiştiniz, kesebilirdiniz ve hâla kesme durumunuz bulunuyor, Kırpman gereken yerleri şikayeti değerlendirecek yetkiliye iletirsiniz, Ortada bir problem görmedim, cezadan kaçmalık durum yok 3.000$ - 5.000$ dolar için kural ihlali yapmadım, saçma rolünüzü bölmeden oradan uzaklaştım. Ek ileti gelmeyecek.

#3 - 05.02.2024 02:17
Kardeşim adam sana kaçtın demiyor rolü bozuyorsun diyor sen orada PG ve bug abuse yapıyorsun gerçek hayatta sen o arabayı nasıl kaybetceksin rolü bozuyorsun saçma rol yapiyorsun

#4 - 08.02.2024 13:16
Ortada henüz bitmemiş bir rol var ve aracınıza ceza kesileceğini biliyorsunuz, bunu bile bile aracı saklıyorsunuz. Bu durumda bir kural ihlali yapmış oluyorsunuz. Vartavar Karapetyan karakteri Bug Abuse gerekçesiyle ceza alacak.