0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oyuna sadece tamirhanede zaman geçirmek için giriyorum. Art niyetle hiç kullanmadım, ne olduğunu bilmeden attım. Nasıl açılıp kapandığını bile bilmiyorum yaptığıma pişmanım ama silmeme yardımcı olursanız saniyesinde silerim, Gerçekten çok pişmanım.
Alıntı yapılan: alperensrk - 26.01.2024 14:37Oyuna sadece tamirhanede zaman geçirmek için giriyorum. Art niyetle hiç kullanmadım, ne olduğunu bilmeden attım. Nasıl açılıp kapandığını bile bilmiyorum yaptığıma pişmanım ama silmeme yardımcı olursanız saniyesinde silerim, Gerçekten çok pişmanım.?
Alıntı yapılan: vlone - 26.01.2024 23:54Alıntı yapılan: alperensrk - 26.01.2024 14:37Oyuna sadece tamirhanede zaman geçirmek için giriyorum. Art niyetle hiç kullanmadım, ne olduğunu bilmeden attım. Nasıl açılıp kapandığını bile bilmiyorum yaptığıma pişmanım ama silmeme yardımcı olursanız saniyesinde silerim, Gerçekten çok pişmanım.?Suçumu kabul ettim kanka zaten. Nasıl sileceği mi bilmiyorum yardım et hemen silelim.
Alıntı yapılan: alperensrk - 27.01.2024 00:26Alıntı yapılan: vlone - 26.01.2024 23:54Alıntı yapılan: alperensrk - 26.01.2024 14:37Oyuna sadece tamirhanede zaman geçirmek için giriyorum. Art niyetle hiç kullanmadım, ne olduğunu bilmeden attım. Nasıl açılıp kapandığını bile bilmiyorum yaptığıma pişmanım ama silmeme yardımcı olursanız saniyesinde silerim, Gerçekten çok pişmanım.?Suçumu kabul ettim kanka zaten. Nasıl sileceği mi bilmiyorum yardım et hemen silelim.36 level adamsın utanmıyor musun? Nasıl sileceğim diyor birde.
bunu nasıl siliyoz bilenvar mı allah için yardimetsin