Konu: Isaac_Stone Hile  (Okunma sayısı 264 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.01.2024 20:40
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Isaac_Stone @alperensrk
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.01.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Birliğe yeni bir oyuncu katıldı. Discorda bir ekran görüntüsü attı. Ekran görüntüsünde hile olduğunu gördük. Hemen birlikten uzaklaştırdık.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gereken yapılsın.

#1 - 26.01.2024 14:37
Oyuna sadece tamirhanede zaman geçirmek için giriyorum. Art niyetle hiç kullanmadım, ne olduğunu bilmeden attım. Nasıl açılıp kapandığını bile bilmiyorum yaptığıma pişmanım ama silmeme yardımcı olursanız saniyesinde silerim, Gerçekten çok pişmanım.

#2 - 26.01.2024 23:54
Oyuna sadece tamirhanede zaman geçirmek için giriyorum. Art niyetle hiç kullanmadım, ne olduğunu bilmeden attım. Nasıl açılıp kapandığını bile bilmiyorum yaptığıma pişmanım ama silmeme yardımcı olursanız saniyesinde silerim, Gerçekten çok pişmanım.
?
« Son Düzenleme: 27.01.2024 00:04 vlone »

#3 - 27.01.2024 00:26
?

Suçumu kabul ettim kanka zaten. Nasıl sileceği mi bilmiyorum yardım et hemen silelim.

#4 - 27.01.2024 00:44
?

Suçumu kabul ettim kanka zaten. Nasıl sileceği mi bilmiyorum yardım et hemen silelim.
36 level adamsın utanmıyor musun? Nasıl sileceğim diyor birde. :D

#5 - 27.01.2024 00:47
?

36 level adamsın utanmıyor musun? Nasıl sileceğim diyor birde. :D

ESP ile alakalı birşey yok dosyada bulsam neden silmeyim?

#6 - 27.01.2024 02:42

bunu nasıl siliyoz bilenvar mı allah için yardimetsin

Hadi ben sizi kandırıyorum diyelim yardım etmeye çalışanlarda benimi kandırıyor

#7 - 28.01.2024 03:47
Cezalandırılacak, tekrarı halinde yasaklanacak.

K&A