Konu: Thomas_James Timhuru_Danlako -- DM ihlali  (Okunma sayısı 208 defa)

#0 - 21.01.2024 02:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Thomas James @mete el pasa  Timhuru_Danlako @Azad in həba

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21/01/2024 00:41

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
* Lexim adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çok fazla açıklamama gerek yok gibi videoda herşey açık zaten, çatıda helikopterimi tamir ettirmek için bekliyordum ve bu arkadaşlar gelip ekstra agresif rol yaptılar, zaten hepsi videoda gözüküyor. Agresif yaptıkları için bende aynı şekilde karşılık veriyorum, küfürler sonrasında silah çekip ateş ediyorlar. Ayrıca Thomas James karakteri silah ile ateş ederken emote atmıyor, bunun içinde cezalandırılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): Thomas James karakterinin emotesiz silah sıkma ve DM'den cezalandırılmasını, aynı şekilde Timhuru Danlako karakterininde DM'den cezalandırılmasını istiyorum.

#1 - 21.01.2024 03:26
Selamlar, kısa ve öz bir savunma yapacağım. Hooda gelip heli indiriyorsun, zaten aktif bir savaştayız. Ne bekliyorsun? Herkese önyargılı yaklaşıyor karakterlerimiz,  ayrıca bir ihlal söz konusu "H" yazmayan yere helikopter indirmek yasak motorunu yaptırıcaksan kurala uyman gerekiyordu, her yerde yaptırılabiliyor sanırım. Neyse sen hood onaylı bir birliğin hoodunda fear-rp kuralına uymuyorsan kendi sorunun gelip "helikopterim senden daha değerli, garajından." Bla, bla. Tarzı konuşman oluyor, olay daha çok uzuyor ve karşılığında karakterim silahına davranıyor, gelip hood onaylı bir birliğe küfür ediyorsun, hiç bir şekilde ne korku nede bir şey mevcut. Zaten yaptığın ihlaller diz boyu dostum. Senin videodan ssler bırakıyorum, iyi eğlenceler.
Spoiler: GösterGizle

Ayrıca arkadaşıma bunu demişsiniz.

Mete el pasha ile benim savunmam budur.
« Son Düzenleme: 21.01.2024 04:59 Azad in həba »

#2 - 21.01.2024 13:49
Selamlar, kısa ve öz bir savunma yapacağım. Hooda gelip heli indiriyorsun, zaten aktif bir savaştayız. Ne bekliyorsun? Herkese önyargılı yaklaşıyor karakterlerimiz,  ayrıca bir ihlal söz konusu "H" yazmayan yere helikopter indirmek yasak motorunu yaptırıcaksan kurala uyman gerekiyordu, her yerde yaptırılabiliyor sanırım. Neyse sen hood onaylı bir birliğin hoodunda fear-rp kuralına uymuyorsan kendi sorunun gelip "helikopterim senden daha değerli, garajından." Bla, bla. Tarzı konuşman oluyor, olay daha çok uzuyor ve karşılığında karakterim silahına davranıyor, gelip hood onaylı bir birliğe küfür ediyorsun, hiç bir şekilde ne korku nede bir şey mevcut. Zaten yaptığın ihlaller diz boyu dostum. Senin videodan ssler bırakıyorum, iyi eğlenceler.

Ek olarak emote kısmına geleceksek;
Arkadaşım daha önce emoteunu kullandı ve ateş açtı. Benim bu durumda emote yazıp atmama gerek yok diye biliyorum.

#3 - 21.01.2024 15:54

Ben oraya helikopterimi yaptırmaya gelmişim zaten sizin birlik üyenizinde bundan haberi var, birlikte helikopteri tamir ettiriyoruz. Bunu göre göre savaş bahanesiyle bana karşı harekette bulunman saçma, orada savaşa dair bir şey yapmıyorum zaten ve seninde birlik üyenle birlikte orada hareket ediyorum onu bekliyorum, ayrıca benim bildiğim kadarıyla bir kişi emote atsa yeterli diye bir şey yok, ikinizinde emote atması gerekiyordu.Daha fazla savunma yapmayacaksanız sonuçlanabilir. Birde son olarak, helikopteri H yazısına park etme konusunda şunu söyleyeceğim, helikopterimi tamir ettirmeye çalışıyorum. İndirebileceğim en mantıklı yer çatıydı, başka nereye indirebilirdim yola indirecek halim yok. İhlal yapmadığımı düşünüyorum.

#4 - 21.01.2024 16:22

Ben oraya helikopterimi yaptırmaya gelmişim zaten sizin birlik üyenizinde bundan haberi var, birlikte helikopteri tamir ettiriyoruz. Bunu göre göre savaş bahanesiyle bana karşı harekette bulunman saçma, orada savaşa dair bir şey yapmıyorum zaten ve seninde birlik üyenle birlikte orada hareket ediyorum onu bekliyorum, ayrıca benim bildiğim kadarıyla bir kişi emote atsa yeterli diye bir şey yok, ikinizinde emote atması gerekiyordu.Daha fazla savunma yapmayacaksanız sonuçlanabilir. Birde son olarak, helikopteri H yazısına park etme konusunda şunu söyleyeceğim, helikopterimi tamir ettirmeye çalışıyorum. İndirebileceğim en mantıklı yer çatıydı, başka nereye indirebilirdim yola indirecek halim yok. İhlal yapmadığımı düşünüyorum.
Ben oraya sonradan geliyorum, yani onca küfür ediyorsun zaten herkese temkinli şekilde yaklaşıyoruz, bunun sonucunda karakterim silahına davranıyor. Sonuçlanabilir.

#5 - 21.01.2024 19:26

#6 - 25.01.2024 23:23
Sonuçlanabilir.

#7 - 28.01.2024 03:09

#8 - 28.01.2024 03:32
Savunma yeterli.

K&A