Fotoğraflarda da gözüktüğü gibi arkadaşa diyorum ki o kadar paran varsa gidip kumarhane'de oyna ben oynamam tarzında şeyler söylüyorum komutu deniyorum ve zar atıyorum ona da diyorum ki at bakayım senin kaç gelecek tarzında birşey söylüyorum zaten kendi zarımı attıktan sonra gülüyorum yani arkadaş atıyor sonra diyor paramı ver paramı ver ben oynamadığımı ya da orada zar atmadığımızı denemelik attığımızı ısrarla belirtmeme rağmen arkadaş hala kimseyi dinlemeden anlamadan etmeden paramı ver demeye devam etti vice gaming'in yetkili kadrosunda bulunan bir yetkilinin birliğindeyiz ve birlik yetkililerimiz de olayı gereği kadar inceledi şahsen çok boş bir durum ki arkadaşı dün birlik yetkililerimizde haksız bulmasına rağmen buraya gelip gereksiz yere şikayet açıp yetkilileri rahatsız ediyor ben gerekli ekran görüntüsünü atacağım ekstra olarak fakat bu tarz bir durumda bana saçma geliyor arkadaşın sanırım yeni başladığını düşünüyorum oynucak var mı diye sormama rağmen gel elli bin oynayalım diyor herneyse gerekli kararı yetkili arkadaşlarımız verecektir teşekkürler.