Konu: Anthony_Donohoe Carjack, Güvenli Bölge Kural İhlali  (Okunma sayısı 101 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.01.2024 18:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Anthony_Donohoe (Maskeli_396000)  @mxsthxted

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24/01/2024 18:04

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.8. GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması: Powergaming kapsamında değerlendirilmektedir.     
      BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük — suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürmek.
      Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
      Car Surfing — hareket eden araçların tavanı, kaputu üzerinde seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.
11.2. Meslek Çalışanlarına Karşı Roller, Meslek Esnasında İllegal Rol: Taksicilik, tamircilik, taşımacılık gibi meslek çalışanlarına, aynı zamanda PD ve ASGH çalışanlarına çağrı üzerinden bir noktaya çekip pusu kurmak, gasp etmek, yasaklı roller arasındadır. Aynı zamanda meslek yapan kişilere(Balık, Taksicilik, Trucker) herhangi bir illegal rol yapılamaz. Ancak karakter sistemsel mesleğe dahil olmasına rağmen meslekle alakalı bir şey yapmıyorsa bu kural ile korunmamaktadır. Örneğin taksici olarak işbaşında olup taksicilik yapmıyorsa güvenli bölgede olmadığı sürece illegal rol yapılabilir. Mesleğin olay anında yapılıp yapılmadığı konusunda kararı oyun yetkilisi verecektir. Meslek ile gelen sistem, araba vb. hiçbir araç amacı dışında kullanılamaz. Duraktan alınan taksi veya limandan alınan kamyon ile polisten kaçılamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Pony aracı ile trucker mesleğini yaparken birkaç saniyeliğine aracımı kenara çektim ve Maskeli_39600 adında isminin Anthony Donohoe olduğunu daha sonra adminden öğrendiğim kişi hiçbir role girmeden aracımı alıp sürerek kaçmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 25.01.2024 03:07
Merhabalar, gördüğünüz üzere araç zaten bendeydi. Arkadaşın bu şikayeti ne amaçla açtığını anlamadım?

#2 - 25.01.2024 13:59
OOC yalan da eklendi şikayete ilginç. Loglardan o sırada meslek yaptığımın ve kişinin carjack attığının görüleceği kanaatindeyim. Ayrıca haritadaki kırmızı gpsten meslekte olduğumu görebilirsiniz.

#3 - 25.01.2024 15:01
OOC yalan falan yok, tek mesleği sen mi yapıyorsun? Bende o sırada meslekteydim. Yetersiz kanıt olduğunu düşünüyorum. Varsa videon vs atabilirsin. Böyle birşey yapmadım.

#4 - 26.01.2024 11:50
Yetersiz kanıt.

K&A