Konu: [22.01.2024 - John Pernazzi] Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 123 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.01.2024 16:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: John Pernazzi / @showyourespect

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsünde belli olmakta.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Meslek yaparken bir anlık dikkatsizlikle yanlışlıkla tamponuna dokundum, karşılık olarak ekran görüntüsünde görmüş olduğunuz tepkiyi aldım. Role bile girmeden direkt PM üzerinden böyle bir şey yazması hiç hoşuma gitmedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin leveli ve oynama saati göz önüne alınarak karar verilsin lütfen.

#1 - 22.01.2024 18:11
Yirmi dört saat içerisinde savunmanızı iletin. @showyourespect

#2 - 22.01.2024 18:18
Merhaba,

şikayeti görünce arkadaşlarım ile birlikte biraz güldük. Komik bir şikayet olmuş, biraz da şikayet açmak için açılan bir şikayet gözü ile baktık. Gişelerin kapalı olmasına rağmen, arkama geçip birkaç defa vurup sonra da gişe ile aracımı sıkıştırıp korna spamı yapıyorsun. Gönül isterdi ki, video kaydı ile eşlik etmek. Maalesef ki kanıtım yok.
Ayrıca, irdeleyici bir şey söylediğim de yok. Sadece sormuşum. Algı yaratıp, konuyu başka yerlere çekmenin anlamı yok.

#3 - 22.01.2024 22:05
İhlal görüyorsanız şikayet oluşturun. Karşı tarafa agresif şekilde ulaşmanız sizi haklı çıkarmaz. Uyarılıyorsunuz, tekrarlamayın. @showyourespect