Konu: Tykeim Harvey  (Okunma sayısı 43 defa)

#0 - 22.01.2024 19:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tykeim Harvey @Lepolli

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Matthew Gallagher - @drifter

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.01.2024 - 19:30 civarı.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON-RP Car driving.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dur ihtarlarına uymayıp kaçan sultanı takibe aldık. Sürücü arkadaş Vice Üniversitesine tırmanırken yükseltili yolda hiçbir şey olmamış gibi uçarak yoluna devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 22.01.2024 19:51
olayı doğruluyorum, kendi eğlenceniz için böyle şeyler yapmanıza gerek yoktu.

#2 - 22.01.2024 19:59
Boyle bir şeyin kaçmamıza engel olacağını bilmiyorduk yani bunun bir ihlal olduğunuda bilmiyorduk kaldiki kurallarda burdan atlayamazsınız diye birşey denmiyor evet doğru olabilir ama benim bunu öğrenebileceğim bir şey yer yok onun için bu seferlik uyarı olarak saymanızı talep ediyorum yetkililerinde anlayışlı olacaklarını düşünüyorum

#3 - 22.01.2024 20:03
Boyle bir şeyin kaçmamıza engel olacağını bilmiyorduk yani bunun bir ihlal olduğunuda bilmiyorduk kaldiki kurallarda burdan atlayamazsınız diye birşey denmiyor evet doğru olabilir ama benim bunu öğrenebileceğim bir şey yer yok onun için bu seferlik uyarı olarak saymanızı talep ediyorum yetkililerinde anlayışlı olacaklarını düşünüyorum
32 seviye bir karaktere sahipsin ve rolde yapacağın şeylerin gerçek hayatta nasıl karşılanacağının farkında olman gerekir. Oradan atladığın zaman hiçbir şey yokmuş gibi yoluna devam etmen bunca zaman bunu öğrenemediğin anlamına geliyor. Düşük seviye olsan inisiyatif sunulabilirdi belki ama 32 seviye olduğun halde böyle bir ihlal yapmana göz yumulmaması gerektiğini düşünüyorum.

#4 - 22.01.2024 22:02
Karakteriniz rol devamında yakalanmış, bu yüzden ilk ve son kez uyarıyoruz. Sürüşünüze dikkat edin.