Konu: NOOB DM-GB CORDOZA_BLACKWOOD  (Okunma sayısı 154 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.01.2024 04:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Fearson  CORDOZA_BLACKWOOD

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Bestheborges @ArdaAktas41

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss de mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NOOB DM - G.B

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşım @Bestheborges mekan açıyor bende o sırada boombox'a bakıyordum, kişi ekstazi etkisinde olduğunu söyleyip agresif /me komutları vermeye başladı, hiç bir şekilde görmemezlikten gelip işime devam ettim. Daha sonra alt tab esansında müziği convertledikten sonra baktığımda bana saldırmaya başladı. Hiç bir şekilde kişiyle daha öncesinde rolüm olmadı, görmedim ve tanımıyorum bile. Ekstazi etkisinde olduğunu belirtip saldırmasının tutulur bir yanı yok. İstediği role karşılık vermeyince tabi bir hayli kızmış olmalı ki daha öncesinden pm den özür dileyip bilmiyordum diyip aynı hatayı ikinci defa yapınca şikayet açma gereği duydum. Ceza almasını istiyorum. Saçma sapana zenci rollerinin arkasına sığanarak  dm arayışına girmek çocukça bununda gözardı edilmemesini istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 25.01.2024 04:58 Hozy »

#1 - 25.01.2024 05:00
Şahitliğimi onaylıyorum, aktif rol ortamında ekstazi etkisi emotesi atıp arkadaşıma saldırdı ve aktif rolü baltalamaya çalıştı. Hiç bir şekilde kişiyi tanımıyoruz ve rol yapmışlığımız yok.

#2 - 25.01.2024 05:03
Şahitliği onaylıyorum, aktif rolde vardım, iş yeri Market caddesinde ve güvenli bölge kapsamındadır.

#3 - 25.01.2024 10:38
@Fearson 24 saat içerisinde savunmanızı iletmelisiniz.

#4 - 25.01.2024 14:00
Mekana gittiğimizde bir süre oturduk ve bir kavga rolü başlatmak istedim arkadaşlar sert durdukları içinde karşılık alabileceğimi düşündüm
yanılmışım rollerini baltaladıysam kusura bakmasınlar hepsinden özür dilemiştim zaten bir daha bu tarz bir rol gerçekleştirmeyeceğim.

#5 - 26.01.2024 11:45
Cezalandırılacak.

K&A