Konu: Nina Aquane meta  (Okunma sayısı 208 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.01.2024 23:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nina Aquane -  @spyixgod

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
4. Metagaming

Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.

- /me, /do gibi somut hareket ve durumları belirten kanallar üzerinden OOC bilgi verilmemelidir.
- /me vurduğu adama bakar. (diğerleri vurduğunu bilmiyor)
- /me daha önce geldiği sahilde birasını içer.  (daha önce gelip gelmediğini diğerleri bilemez)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birilerine sıkarken, discord üzerinden iletişim kuruyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/xykaj4

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 16.01.2024 23:41
Merhaba. Bu bence Mixing ağam, gene de sen bilirsin en iyisini.

#2 - 16.01.2024 23:50
Pffs nedir bu ooc kin? Videodaki chatte George tarafından sms geldiği görülüyor. Garajda olduğunu belirtmiş. Arkadaki seslere gelecek olursak Ramaz karakterin veya da George karakterinin ikili konuşması mevcut. İkili öldürdüm diyince mi mix yapan ben oluyorum :D? Chate bakarsan İC bir şekilde iletişim sağladığımı görürsün. Sesler zaten bana ait değil savunma bu kadar. On tane şikayet açıp göz karalamak yerine ek şikayetine eklemeyi tercih edebilirsin bir sonrakine

#3 - 17.01.2024 09:23
Pffs nedir bu ooc kin? Videodaki chatte George tarafından sms geldiği görülüyor. Garajda olduğunu belirtmiş. Arkadaki seslere gelecek olursak Ramaz karakterin veya da George karakterinin ikili konuşması mevcut. İkili öldürdüm diyince mi mix yapan ben oluyorum :D? Chate bakarsan İC bir şekilde iletişim sağladığımı görürsün. Sesler zaten bana ait değil savunma bu kadar. On tane şikayet açıp göz karalamak yerine ek şikayetine eklemeyi tercih edebilirsin bir sonrakine

Sen konuşmadıysan kim konuştu, suça göz yummakta bir ihlal sebebidir, bekliyorum.

#4 - 17.01.2024 18:37

Sen konuşmadıysan kim konuştu, suça göz yummakta bir ihlal sebebidir, bekliyorum.
Mix yaptığımı iddia etmişsin, video da mix yapan yok. Herhangi birisinin "öldürdüm" demesi mix için yeterli kanıt değil ve farkındaysan kesit bir video. Kendi videomdan dolayı şikayet açarak boşuna yetkilileri oyalamana gerek yok kardeşim. Chate iyi bakarsan George tarafından zaten garaj infosu tarafıma geliyor.  Ortada mix yok yani anlayacağın. Yeri gelince gözlerin açık yeri gelince de kör olmana gerek yok. Ha sesimi çok merak ediyorsan eğer onuda konuşuruz problem değil. Savunmamı yaptım ve gereksiz ileti oluşturmazsan sevinirim. Gerisi adminlerin kararı.

#5 - 19.01.2024 13:42
Şikayetlerde yaşadığınız OOC münakaşaları buraya taşımanızı istemiyoruz öncelikle, böyle açalım bu yanıtı.

Şikayet incelendi.

Bu tarz durumlarda tabii ki Metagaming kuralları çerçevesinde şikayet açılması doğal, video kaydına istinaden bu şikayet belirtilmiş. Ancak videonun süresi oldukça kısa ve kanıtın da yetersiz olduğu düşüncesi yönetim nezdinde hakim oldu. Sonuç olarak burada bir sesli sohbet var ancak bunun kim olduğunu bilmemiz mümkün değil. Bu yüzden, konuşan kişinin kim olduğunu göremeden net bir işlem yapamıyoruz ne yazık ki.

Kanıt yetersizliğinden herhangi bir ceza işlemi yapılmayacak.