Konu: Luka Meshkelle DM  (Okunma sayısı 166 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.01.2024 01:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luka_Meshkelle @rushwood

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tyrone_Danwell @Azune , Rakeem_Hodges @KLENME  , Malik_Stokes @monstar361

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19/01/2024 16:56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak
 Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba İyi günler dilerim, açıklamayı fazla uzatmak istemiyorum ss'lerde herşey belli. Kişinin ooc cezalarını da göz önünde bulundurursak sunucuda ne için oynadığı az çok belli oluyor. 11 Level adamda deagle olması ayrı bir konu nasıl aldın bu silahı? Tamamen DM odaklı, rolden uzak kişileri bu sunucuda istemiyoruz, insanların rol zevkini baltalamaya gerek yok. Fear rp konusuna gelecek olursam, onaylı hood bölgesindesiniz ve etrafınızda 4-5 kişi var buna rağmen hakaret küfür etmeye devam ediyorsunuz, değerli adminlerimden gereken cezayı uygulamalarını istiyorum iyi günler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/jmlmsms   https://hizliresim.com/t3qned5   https://hizliresim.com/qygm7l2   https://hizliresim.com/5uscf57

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 20.01.2024 02:37
Şahidim, dm için girdiği çok belli.

#2 - 20.01.2024 15:01
Şahitliğimi onaylıyorum, bölgeye gelip küfürler yardırıp sonrasında silah ile ateş açması gerçekten saçma bir durum.

#3 - 20.01.2024 16:13
Arkadaşların yaptıkları PG dolu rollerden sonra hood bölgesinden uzaklaşmam mümkün dahi değildi. İki ayakla kapalı cama doğru zıplayıp camı kırıp içeri dalmalar mı dersiniz, yumruklar atıp el freni çekmeler mi dersiniz, aynı şeyi sürekli yapıp /dene komutuyla yaptıkları PG'nin meşrulaşmasını bekliyor arkadaşlar.

Her neyse, şikayet DM odaklı açıldığı için DM savunmamı yapacağım. Dört beş kişi üzerime saldırıyor ve koşarak uzaklaşmaya çalışıyordum. Duvarların üzerinden atlayarak önümü kesiyorlardı. Hood bölgesinden koşa koşa uzaklaştım ve kiralık aracımla yine peşimden geldiler. Son çareyi silahımı çekip ateş etmekte buldum. Ayrıca politika yaşanan brawl rolü anlaşmalı değilse silah çekebileceğim yönünde sanırım. Savunmam bu kadar, eğer kanıt istenirse yönetici etiket atabilir, aldığım video kaydını paylaşırım.
İyi roller.

#4 - 20.01.2024 21:22
Şahidim onaylıyorum, agresif rol sergileyip sıkması kabul edilemez. :colt:

#5 - 21.01.2024 04:34
Arkadaşların yaptıkları PG dolu rollerden sonra hood bölgesinden uzaklaşmam mümkün dahi değildi. İki ayakla kapalı cama doğru zıplayıp camı kırıp içeri dalmalar mı dersiniz, yumruklar atıp el freni çekmeler mi dersiniz, aynı şeyi sürekli yapıp /dene komutuyla yaptıkları PG'nin meşrulaşmasını bekliyor arkadaşlar.

Her neyse, şikayet DM odaklı açıldığı için DM savunmamı yapacağım. Dört beş kişi üzerime saldırıyor ve koşarak uzaklaşmaya çalışıyordum. Duvarların üzerinden atlayarak önümü kesiyorlardı. Hood bölgesinden koşa koşa uzaklaştım ve kiralık aracımla yine peşimden geldiler. Son çareyi silahımı çekip ateş etmekte buldum. Ayrıca politika yaşanan brawl rolü anlaşmalı değilse silah çekebileceğim yönünde sanırım. Savunmam bu kadar, eğer kanıt istenirse yönetici etiket atabilir, aldığım video kaydını paylaşırım.
İyi roller.
Uzaklaştım dediğiniz yer hâlâ hood bölgemizi kapsıyordu, fear RP kuralını ihlal edip hakaretler yağdırıp"İtlerim" diyerek 5-6 kişiyi karşınıza alıyorsunuz zaten bunun bir savunması olacağını düşünmüyorum, madem ki ortada bir kural ihlalimiz var, ihlale ihlal ile cevap vereceğinize şikayet oluştursaydınız. 11 seviye hesabınızda desert eagle var ve sivil bir karaktere sahipsin, ne kadar haklı olsan da sana silah çekmedikçe bize ateş açamazsın. Oyuna giriş amacının DM atmak olduğu belli zaten. Gereksiz bir savunma olduğunu düşünüyorum daha fazla yanıt atmayacağım değerli adminlerimin kararına bırakıyorum

#6 - 21.01.2024 15:01
Fear RP konusunda haklısınız, ne desem meşrulaşmayacak. Yaptığınız PG'nin gazına geldim, korku rolü yapmadığım için kusura bakmayın.
Şikayetçi taraf sensin zaten, gerekli bir savunma olduğunu düşünmeyeceksin tabii. 11 seviyeye gelene kadar rol yaparak kolay bir şekilde para kazanabilirsiniz, bu kadar küçümsemenizin gereği yok, sonuç olarak bir rol sunucusundayız.
Sonuç bekleyebiliriz.
« Son Düzenleme: 21.01.2024 15:07 rushwood »

#7 - 21.01.2024 16:28
Fear RP kapsamında cezalandırılacak.