Konu: Dolandırılıcık  (Okunma sayısı 65 defa)

#0 - 18.01.2024 06:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A Veronika_Diana

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A 23.03

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Dolandırıcılık: Herhangi bir şekilde karşıdaki karakteri kandırarak para kazanmaktır. Dolandırıcılık için para limiti bir kişi için $25.000 olarak belirlenmiştir. Dolandırılacak kişi en az 10 seviye olmalıdır. Herhangi bir şekilde araç, ev, işyeri gibi taşınmaz mülklerin satışı veya envanterdeki eşyalar için dolandırıcılık yapılamaz. Meslek veya tamamen legal hizmetler için hiçbir şekilde dolandırıcılık gerçekleştirilemez.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A Şahıs dediki Uzi satıyor musun evet dedim, dediki iki yüz bin dolar param var dedimki pekii, sana kıyak yapayım üç zar atalım kazanırsan Uzi silahımı kaybedersen  iki yüz bin dolarını alırım dedim tamam dedi üç zar attım oda attı ve sonrasında ben kazanınca silahı göster falan dedi, kazandım artık silahı göstermeme ne gerek var?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa): N/A Lütfen ama lütfen adaletin sağlanması ve iki yüz bin dolarımın geri iadesini talep ediyorum.

#1 - 19.01.2024 19:27
Daha öncesinde açtığınız aynı şikayeti kapatmıştık, tekrar açtığınız için detaylı yazıyorum.

OOC kanallar üzerinden anlaşıp role dayanmayan bir kumar yürütmüşsünüz. Bu başlı başına bir kural ihlali ve geçersiz. İki tarafı da uyarıyoruz. Tekrarlamayın.