Konu: [02/01/24] Saul_Villacres Emmanuel_Manzanedo Benjamin_Manzanedo  (Okunma sayısı 157 defa)

#0 - 02.01.2024 21:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Saul_Villacres ve Emmanuel_Manzanedo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lidjia_Vlaisavljevic

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02/02/24 - 20:44

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car Jacking + Emote Spam

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kaza rolü esnasında bu arkadaşlar beliriyor ve araçları çalıştırmamızı bekliyorlar. Araçları çalıştırdığımız esnada ise direkt araçlara binip basıp gidiyorlar. Kalanlar ise :D spamlayarak chati kirletiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılmanın yanı sıra bir insanın kafasına vura vura akıllanacağını beklemektense politikalar konusunda daha sert olunursa Low RP bataklığı kurutulabilir.

#1 - 03.01.2024 19:17
 Yirmi dört saat içerisinde savunmalarınızı iletin. @calınanhesap @fire_oksijen

#2 - 03.01.2024 20:19
Öncelikle motoru çalan arkadaşlar bir bağım yok, savunmayıda yapacağım.

#3 - 03.01.2024 21:29
Öncelikle iyi akşamlar, low rp demen hiç hoşuma gitmedi. Her neyse, savunmaya geçeyim.
Ben oraya geldiğim sırada sizin kaza rolü yapıp yapmadığınızı bilemem, müeccin değilim sonuçta. Aracı çalmak isterken kişi, aracını sürekli kilitleyip en sonunda kilidi açık bırakıyor, yani bug abuse yapı, aracı çalmamı engelliyor. Kişiye car Jack attığım benim tarafımda gözükmüyor, samp hatası olabilir. Onların tarafındada Car Jack attığımı göremedim. Emotede videoda gözüküyor zaten. Senin videonda gözüküyor dostum zaten, tam olarak nerede car jack atıyorum ve nerede spam yapıyorum çözemedim. Açıklarsan iyi olur. @ekosection
« Son Düzenleme: 03.01.2024 22:42 calınanhesap »

#4 - 03.01.2024 22:01
Öncelikle iyi akşamlar, low rp demen hiç hoşuma gitmedi. Her neyse, savunmaya geçeyim.
Ben oraya geldiğim sırada sizin kaza rolü yapıp yapmadığınızı bilemem, müeccin değilim sonuçta. Aracı çalmak isterken kişi, aracını sürekli kilitleyip en sonunda kilidi açık bırakıyor, yani bug abuse yapı, aracı çalmamı engelliyor. Kişiye car Jack attığım benim tarafımda gözükmüyor, samp hatası olabilir. Onların tarafındada Car Jack attığımı göremedim. Emotede videoda gözüküyor zaten.

Bu söylediklerinle uyuşan kanıtın varsa buyur görelim kardeşim.

#5 - 04.01.2024 00:22
İyi akşamlar arkadaşlar, öncelikle diğer arkadaşın dediği gibi o "Low RP" yazısı hiç hoşuma gitmedi. Senin yaşın kadar rol yapmışlığım var, önüne gelene böyle hitaplarda bulunmazsan sevinirim. Ben de araçta gözükmüyordun ve motoru açıktı, ben de bindim ve sürdüm. Öncesinde duraksayıp emote yazdım fakat enter'a basmadığımı sonradan fark etmişim emote konusunda lafım yok. Zaten diğer arkadaşta demiş gözükmediniz araçta diye, demek ki sizde bir problem var.

#6 - 04.01.2024 00:22
benim olayla bir bagim yok. neden beni sikayetinize eklediniz?

#7 - 04.01.2024 15:35
Videoda zaten Car Jack yapmadığım gözüküyor, neyin kanıtını atacağım onu çözemedim. Videdoa Car Jack yapmadığım, emote attığım her şey açık zaten. Çözemedim, biraz saçma şikayet olmuş. Hatta, arkadaşın bana Car Jack atmaya kalkışıyor, ben kaçıyorum.

#8 - 04.01.2024 20:38
Emanuel Manzanedo ve Saul Villacres Car Jack kapsamında cezalandırılacak.