Buradan böyle toxic şekilde zorbalamak yerine derdin ne anlatırsın DC üzerinden. Defalarca pm attığın olmadı, uyardıysan beni onunda ss lerini paylaşabilirsin. Gelipte burada yaşın ufak mufak muhabbetti yapamazsın, burası senin birilerine racon kesiceğin jargon uygalayacağın alan değil. Benim hakkımda ayrıca lütfen düzgün konuşun, ben yinede BÜYÜKLÜK bende kalsın diyip, sizin gibi küçük bir çocuk gibi uğraşmayacağım. Zaten LAG veya KASMA nın videoda gözükmediğini belli olmadığını yukarıda yazmışım. Fakat siz okumaya bile tenezzül etmeyip burada "KÜÇÜK BİR ÇOCUK GİBİ" toxiclemeye karar vermişsiniz. Her neyse, kullandığım sözlerden dolayıda kalbiniz kırıldıysa kusura bakmayın diyorum

. Aracınıza da "YANLIŞLIKLA" çarptığım içinde tekrar kusura bakmayın diyorum, OOC Sicilimde ise daha önce CR veya buna benzer hiç bir cezam olmadığınıda adminler incelesin, Bilerek CR atacak olsam defalarca çarpardım, fakat LAG söz konusu olduğu için istemeden size çarptım. Adminlerin insiyatif uygulamasını temenni ediyorum ve sizin kalbinizi kırdıysam kusura bakmayın diyorum tekrardan. Lütfen bir sonraki yanıtınız (eğer olursa) tekrardan küçük bir çocuk gibi, benim hakkımda "ACINASI HAL" demeyin. Teşekkürler ve iyi roller Vice Roleplay oyuncuları.