Konu: Punizione Palermo CR?  (Okunma sayısı 64 defa)

#0 - 05.01.2024 19:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Ecstasyh? - Punizione_Palermo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 5 Ocan 2024 - 19:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)
Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahsı hiçbir şekilde ic veya ooc tanımıyorum. Durduk yere gelip aracıma vurmaya başladı. Tamirciye gidip tamir ettirdim ve video kaydına başladım. Video kaydında da gözüktüğü gibi sürekli takip edip en sonra da araca son hız bilerek çarpıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 05.01.2024 19:39
Video gözükmüyor diye tekrar atıyorum.

#2 - 05.01.2024 19:45
Orada senin ile role girip bir şey sorucaktım fakat durmuyordun, video öncesindede sürekli aracıma çarpıyordun video boyunca önüme kırdığın halde çarpmaktan kaçınıyordum ve hastane önü market caddesinin girişinde, video da belli olmuyor ama oyunun kastı sanırım senin, ESC atar gibi oldun ve ben senin arkandayken birden önüne geçtim, bir kere çarpmışım sana kusura bakma bunun için, bir daha sergilemeyeceğim bir hareket. Amacım kastı CR olsaydı defarlarca çarpardım fakat ben bir kere çarpmışım ve o da yanlışlıkla. Elimden geldiğince aracı kullanırken hasar vermemeye çalışarak kullanırım. Fakat dediğim gibi hastane önünde çarpmadan önce sanki birden oyununuza lag girdi ve ben önünüze geçtim birden. Kusura bakmayın bu durum için. Yönetimden insiyatif talep ediyorum, en iyi bilgisayara sahip olamamak benim veya bir başkasının suçu değil. Arada sırada hepimizin oyununa lag giriyor. Tekrardan kusura bakmayın diyorum ve sizinde bana anlayış gösterminizi temenni ediyorum. Keyifli roller  :) :)
« Son Düzenleme: 05.01.2024 19:48 Ecstasyh? »

#3 - 05.01.2024 19:54
Videoda da göründüğü üzere herhangi bir kasma veya lag sorunu mevcut değil. Araca çarpıp vice mall ın duvarlarına çarpıyorsun ve bu da belli ediyor ki bilerek çarpmışsın. Yaşın çok küçük olduğu için gta san andreas mekaniklerini ve olabilecek şeyleri kavrayamamışsın, buna yaşın yetmemiş. Adminleri daha fazla kandırmaya çalışmanı önermem ve burada 100 veya 200 dk ooc ceza yiyeceksin diye kendini halden hale düşürüyorsun. Sana defalarca pm den yazdım cevap vermedin ama şimdi burada kedi gibi açıklama yapmaktan çekinmiyorsun.
Ekstra olarak videoda duruyorum fakat bir şey söyleyecek gibi durmuyorsun? :)
Ben şahıs ile daha fazla konuşmayıp adminin konuya gelmesini bekleyeceğim. Adminin gerekli şeyleri göreceğine ve gerekli cezaları vereceğine eminim.
« Son Düzenleme: 05.01.2024 19:59 Abdurahman0707 »

#4 - 06.01.2024 01:32
Buradan böyle toxic şekilde zorbalamak yerine derdin ne anlatırsın DC üzerinden. Defalarca pm attığın olmadı, uyardıysan beni onunda ss lerini paylaşabilirsin. Gelipte burada yaşın ufak mufak muhabbetti yapamazsın, burası senin birilerine racon kesiceğin jargon uygalayacağın alan değil. Benim hakkımda ayrıca lütfen düzgün konuşun, ben yinede BÜYÜKLÜK bende kalsın diyip, sizin gibi küçük bir çocuk gibi uğraşmayacağım. Zaten LAG veya KASMA nın videoda gözükmediğini belli olmadığını yukarıda yazmışım. Fakat siz okumaya bile tenezzül etmeyip burada "KÜÇÜK BİR ÇOCUK GİBİ" toxiclemeye karar vermişsiniz. Her neyse, kullandığım sözlerden dolayıda kalbiniz kırıldıysa kusura bakmayın diyorum  :) . Aracınıza da "YANLIŞLIKLA" çarptığım içinde tekrar kusura bakmayın diyorum, OOC Sicilimde ise daha önce CR veya buna benzer hiç bir cezam olmadığınıda adminler incelesin, Bilerek CR atacak olsam defalarca çarpardım, fakat LAG söz konusu olduğu için istemeden size çarptım. Adminlerin insiyatif uygulamasını temenni ediyorum ve sizin kalbinizi kırdıysam kusura bakmayın diyorum tekrardan. Lütfen bir sonraki yanıtınız (eğer olursa) tekrardan küçük bir çocuk gibi, benim hakkımda "ACINASI HAL" demeyin. Teşekkürler ve iyi roller Vice Roleplay oyuncuları. :)

#5 - 07.01.2024 12:54
Aynı ihlalin tekrarı dahilinde cezalandırılacaksınız. Ayrıca alt karakterinizle bir birlikte bulunamazsınız; 24 saat içerisinde ana karakterinizi yasaklatın veya alt karakterinizle bulunduğunuz birlikten çıkın. Durumunuz takip altında olacak. @Ecstasyh?