Konu: Cesar_Zacharov BMX Bunny Hopping  (Okunma sayısı 75 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.12.2023 01:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cesar_Zacharov @emirefe

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
3.8. GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması: Powergaming kapsamında değerlendirilmektedir.     
      BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif rol içersindeyim ve şahıs benim bisikletime bindi ve sürekli troll yaparak zıplamaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): daha fazla ekran görüntüsü var ama bunlar yeterli görülür diye bu kadar bıraktım yetkilinin istemesi halinde kalan diğer bir kaç tane ss'i atabilirim.

« Son Düzenleme: 26.12.2023 01:14 Loçko »

#1 - 26.12.2023 15:02
Merhabalar o an bizim mekana rol için 3-4 araba gelicekti ve bisikleti yukarı almak için yaptım bunu o sırada kadın diğer arkadaş ile konuştuğu için rolü bölmemek için  bunu kadına söylemek istemedim.Bu kadar boş bi nedenden dolayı şikayet açılcağını düşünmediğim için o sırada kayıtta da değildim.

#2 - 26.12.2023 18:38
Şuan sadece bu savunmaya gülüyorum.  :)

Birincisi, kumarhaneden beni çıkarmaya çalışıyordunuz SS'lerde gözükmekte.
İkincisi, diyelim hadi bisikleti yukarı çıkarmaya çalışıyorsun sağ tarafta merdiven var çıkmak için bana söylerdin çıkarırdım.
Üçüncüsü, kumarhaneden çıkarmaya çalıştığın birinin bisikletini neden yukarı koymak isteyesin ki? Zaten bisikletim ile gideceğim.

Altta bırakacağım video, şahıs kumarhaneden çıkarken tekrar bisikletime binip BMX Bunny yapmaya çalışmıştır.

Artı olarak yönetimi kandırmaya çalışmasından dolayıda ceza almasını talep ediyorum.

#3 - 28.12.2023 16:32
Bahsettiğiniz durum için rapor atabilirsiniz. Bunny yapmayın, tekrarında ceza alacaksınız.