selamun aleykum hayirli geceler direkt savunmaya geçiyorum tek tek cevaplarını verecem şimdi.
fear rp yazmışsın ne alaka onu anlamadım ne hood onayın var ne bişeyin var kanka sen kimsinde senin 7 kişilik birliğine karşı korku rolü yapacam

retardrp yazmış retarted rp yazacaktin herhalde reis terimleri bilmiyon inşallah öğrenirsin kısa zamanda
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
valla bana kalırsa saçma bir rol değildi ortalığı kızıştıranda tamamen senin birliğinin üyesi 20 kmh motorla giderken ters şeritten yüksek hızla çarpıp sonra da ahkam kesen sizdiniz bizde fısfıs degiliz da kardeşim ağzımız var cevabımızı verecez hakkımızı savunacaz
türkçe terim demiş isimsiz türkçe terimmiş kanka 4 senedir vice oynuyom valla ilk kez senden duydum isimsiz sadece türkçeye özgü bir şey mi noname bile demedim alınıp discorddan yazarsın diye

kitabını s!k!y!m lafına da türkçe terim demiş Allah Allah bunlar türkçe terim mi başkan benim haberim yok ateist bir karakter yönetiyorum senin dini ya da herhangi bir okuma/boyama/eğitim kitabına küfür edince bu türkçe terim olarak mı geçiyor ?
alakasız durumlarda maske takmak demiş ayriyetten belirterek ona da cevabımızı verelim bugün polisle bir rolümüz oldu pdden kaçtık aranmamız var büyük bir ihtimal bu yüzden aksesuar olarak kaskımı takıp sistemsel olarak maske takıyorum ayriyeten bir maske değil sadece kask aksesuarıyla tanınmamak ve sistemsel olarak loglara düşmemek için maskeyle geziyordum zaten şehre yeni girmiştim lv deydim geldi senin adamın çarptı bir de senin adamınla uğraştım ha baba şimdi sıkıntı şurada hatalı taraf olaraktan olayı büyütüp sonrasında şikayete olayı trevor karakteri büyütüyor diye lanse etmekte ayrı bir kafa

allah herkesin gönlüne göre versin başkan siz ne diyorsanız öyle olsun hadi bari.
başka bir şey belirtmeyeceğim ek olarak bir şey yazarsan görürsem cevabımı veririm kimse yanlış anlamasın bizim kimseyle sorunumuz yok bu da benden bir ek oyun oynuyoruz sonuç olaraktan bir brawl rolünü bu kadar abartıp 15093589 tane şikayet açmaya gerek yok