Konu: İyi Halk Partisi Başkanı Lia Momoa, Gündem Vice Programında Soruları Yanıtladı!  (Okunma sayısı 95 defa)

#0 - 17.12.2023 00:36

BİZİ TAKİP EDİN
VICE  CITY: 25         SAN FIERRO: 19         LAS VENTURAS: 27                                                   BİZİ  VICE SOCIAL'DA TAKİP EDİN!
                                                        #vicenews #onlytrue #save       
GÜNLÜK HATIRLATMA:     Kariyer fırsatları için Malibu'ya hemen Vice Media Group ve Malibu'ya başvur!

İyi Halk Partisi Başkanı Lia Momoa
Gündem Vice Programında Soruları Yanıtladı!

Vice TV, kısa bir aradan sonra "Gündem Vice" programıyla gündemin merkezine oturdu. Vice Media Group'un yaptığı davet ile İyi Halk Partisi Genel Başkanı Lia Momoa, Vice Media Group Konferans Salonu'nda özel olarak gerçekleştirilen ve Jenna Atkinson tarafından sunulan "Gündem Vice" programına konuk oldu. Vice Social'de yaptığı tehditsel ve garip paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Lia Momoa ile partinin vaadleri, yapacakları, tartışmalı konular ele alındı ve halktan gelen sorular yanıtlandı.

IHP Genel Başkanı Lia Momoa
Alıntı
"Merhabalar, Lia Momoa. On beş yaşında siyasete atılmış biri. Kendisi farklı giyim tazları ile yaşamakta olduğunu biliyorsunuz. Irkçılığı sevmez, dik duruşludur ve kendine güvenen bir kişiliği vardır. Irkçılığı sevmiyorum, üslubum bazen yanlış oldu, özür diliyorum arkadaşlardan."

Lia Momoa'dan Tepki Çeken Paylaşımlar!
Randolph Mitchell Sinirlendi ve Salon Gerildi!

İyi Halk Partisi Genel Başkanı Lia Momoa, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla olumsuz tepkileri üzerine çekmeyi başarmıştı. Bunlardan biri, Vice Media Group'un değerli çalışanı Yeon Yun'un hayatını kaybetmesinin ardından yaptığı paylaşımdı. Lia Momoa, "Çok dikkat çekiyordu, ipini çekerler dedim, dinlemedi. En başta üzerime attığı iftiralardan anlamıştım başına bir şey geleceğini. Tanrı affetsin günahlarını." ifadelerini kullanarak tepkileri üzerine çekti.
Paylaşımın ardından Lia Momoa, Randolph Mitchell'a "Sen de öleceksin ve ben keyifle kahvemi yudumlayacağım" mesajlarını iletti. İkili bu akşam "Gündem Vice" programında karşı karşıya geldi. Mitchell, mikrofonu eline alarak konuştu.

Randolph Mitchell
Alıntı
"Siz hangi hayal dünyasında yaşıyorsunuz?  Belediyenin başında birisi yok demeler, devlet hastanesinde insanlar yok demeler, biz bunları bilmiyor muyuz sanıyorsunuz? Şunu da söyleyeyim, siz sanırım şehri tam bilmiyorsunuz ancak belediye düzeni değişeli bir yıl oldu. Eski düzen değişti, belediye başkanı sistemi eyalet düzeyinde değiştirildi.

Hadi bunları da geçtim, aday olmak istiyorsunuz diyelim. İnsanları tehdit ederek, özellikle bana karşı saçma sapan konuşarak aday bile olamazsınız burada. Yeon'un öldüğü gün bana Social'dan "Sen de öleceksin ve ben keyifle kahvemi yudumlayacağım" gibi cümle kurdunuz. Bunu hangi kafayla konuştunuz? Ek olarak da, eski belediye başkanının vergi kaçırdığını söylediniz. O belediye başkanının saç teli bile olamazsınız, teşekkürler."

IHP Genel Başkanı Lia Momoa
Alıntı
"Ben sizi tehdit etmedim. Sanırım fake hesabımdan size tehdit mesajı gelmiş.. Algı operasyonu yapıyorlar son zamanlarda. Bu da benim üzerime yapılan bir algı operasyonu kendisi yerine ben özür diliyorum."

Başkan Lia Momoa Soruları Cevapsız Bıraktı ve Salonu Terk Etti!
Başkanvekili'nden Şok Açıklamalar! "Partiyi Kapattıracağım! Suç Örgütü Çıktı!"

İyi Halk Partisi Genel Başkanı Lia Momoa, Başkanvekili James Costanzo'nun vereceği cevapları kulağına fısıldamasını bıraktıktan sonra gelen soruların artan zorluk seviyesine karşı direncini kaybederek cevapsız bıraktı. Yanındaki Başkanvekiline hızla bir şeyler fısıldayarak, konferans salonundan koşarak ayrıldı. Momoa'nın ani çıkışı, programa katılanların şaşkın bakışları arasında gerçekleşti, salonda kahkalar durmak bilmedi. Bu durum 'Parti programdan sonra kapanıyor mu?' sorularını beraberinde getirdi.

James Costanzo, program bitişinin ardından parti başkanına sitemkar sözler etti!

Başkanvekili James Costanzo
Alıntı
"Partinin kapanması için baskı uyguluyacağım. Bu ne böyle? Ben normal bir siyasi parti sanıyordum, silahlı suç örgütü çıktı. Şehire de rahat nefes aldırmak lazım, bu partiden arındırırarak ciddiyim. Böyle iş olmaz."

Başkan Lia Momoa'nın Konferans Salonunu Terk Ettiği Görüntüler:

G
Ü
N
D
E
M
HABER

VICE
NEWS.
EDİTÖR
Jenna Atkinson
HABER
Jenna Atkinson
KAMERA
Theresia Karcmarz

Jenna Atkinson
Vice Media Şef

Jenna Atkinson, 2000 yılında Fransa'nın Paris şehrinde doğdu. İletişim alanında yüksek lisans derecesini Paris Amerikan Üniversitesi'nden aldı. Gazetecilik kariyerine başlamadan önce birçok haber ajansında staj yaparak gazetecilik becerilerini geliştirdi. Kariyerine Vice Media'da devam etmektedir.

Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News & Malibu Corporation, 2023
[/td][/tr][/table]
« Son Düzenleme: 17.12.2023 00:44 bangzb »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 17.12.2023 00:36

Vice News'in bu haberine bir yorum yaz!

Kod: [Seç]
[url=https://vice-social.com/posts/4400][img]https://cdn.discordapp.com/attachments/1148209776770154567/1185658300419821679/kullanc_yorumlar_banner.png[/img][/url]
[div style="width: 1000px;padding: 1em 10px; color:#fff;background-color:#60364B; font-size:14pt;"]
[b]Rumuz:[/b][font=chakra petch] N/A [/font]
[b]Yorum:[/b][font=chakra petch] N/A
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 17.12.2023 00:42

Rumuz: sancho.es
Yorum: on beş yaşında siyasete atılmış, atıldığı anda kalmış gibi
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 17.12.2023 12:21

Rumuz: atieboy06
Yorum: Soruları mı yanıtlamış? Yalan haber.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok