Konu: [14.12.2023 - Dwayne Dwight] Yetersiz Oyuncu Profili  (Okunma sayısı 229 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.12.2023 19:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dwayne Dwight - @PaulNazione

Olaya dahil olan şahit karakter adı: null

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.12.2023 00:36

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: bir şey yazmama gerek yok sanırım, SS gayet açık.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): küfrettiğin Allah, en yakın zamanda sana akıl versin kardeşim.

#1 - 14.12.2023 20:26
Dediğim gibi Batrix adlı yetkiliye yazdım şu anda ilgileniyor galiba ben küçük bir yaştayım ve okul sebebiyle geceye kadar kalamam yani hesabım çalınmış durumda.geçenlerde birini banlattım hileden Mike_Robertson diye birini benden intikam almak için büyük ihtimalle hesabımı çaldı çünkü Allah'a da sövüştü o zaman ss alamamıştım

#2 - 14.12.2023 21:02
Kanka hesabım çalınmış oradaki kişi ben değilim saat 9 da ben okul sebebiyle uyuyorum hesabım çalınmış şu an loglarıma baktırıyorum.Ben dinimde imanımda birisiyim geçen günlerde birini banlattım mike_robertson diye birisi hileden banlattım o hesabımı çalmış büyük ihtimalle şu an yetkililerle konuşmaktayım.Hiç kimse bu saatte birliktei birisine kim böyle birşey yazar dostum.

#3 - 14.12.2023 21:12
Ben zaten idlewood'a gireli bir kaç gün oluyor ve bir kaç arkadaşım daha şahit ben bu saatlerde asla oyuna girmem inanıp inanmamak size kalmış.

#4 - 14.12.2023 21:30
İmla kurallarına uymamışım kusuruma bakmayın.İlk olarak oradaki kişi ben değilim saat dokuz civarlarında bilgisayarımı kapatır okul olduğu için yatarım.Hem ben birlikteki bir adama bu saate küfür etmem.Heleki dini değerlere söven birisi değilim ben.Hesabım çalınmış çünkü birisi intikam almak istemiş.Büyük ihtimalle Mike_Robertson adlı şahıs hesabımı çaldı çünkü dün şahısı hile ve trollden banlatmıştım.Loglarda şahsın ip si varsa oradan şahsın kim olduğuna bakılmasını arz ederim.Ben o kadar 14 seviye kasmışım girmek istediğim bir birliğe girmişim,neden böyle birşey yapayımki?Yaşanan şeyden dolayı kusura bakmayın.Umarım yakında şahsa ceza verilir iyi günler.

#5 - 14.12.2023 22:53
hesabın asıl sahibine ulaştığım için şikayetimi iptal ediyorum, arkadaşımıza gerekli konuşmayı yapmak üzere konu yetkilisine bırakıyorum.

#6 - 15.12.2023 13:55
Teşekkür ederim dostum.Birliğinizden özür dilerim.Umarım hesabımı çalan şahıs birlikteki insanlara bulaşmamıştır.Saygılarla 😁

#7 - 18.12.2023 17:26
Arşiv.