"Peki, tam olarak ne oldu Pavlos?"
Aslında herşey bir gece Mykonos Bulvarında bana ait olan Bistro'da ekibim ve ailemle eğlenirken başladı. Ailecek eğleniyor ve güzel vakit geçiriyorduk. Uzun süreli çalışmalar sonucu kafa dinlemeye karar vermiştik. Sana geçenlerde bahsettiğim şu orospu çocuğunu hatırladın mı Doc?
Herşeyin tadı, o piç kurusu ortaya çıkana kadar güzeldi. Ardından hepimizi gafil avladı. Silahsızdık ve mekan kurşunlanmaya başladı. Eşimi koruyabildim. Ancak kızım...Kızım Hanna ve kız kardeşim Mia'yı koruyamadım...

Jamal Gautier, bir gece vakti bulvarda eğlenmekte olan Mykonos ekibine en ağır darbesini yapmıştı. Pavlos ekibinden çoğu kişiyi kaybetmişti. En önemli tetikçileri, en sıkı adamları ölmüştü. Pavlos intikamını alsada artık iş işten geçmiş durumdaydı...
Olaylar bununla kalmamıştı. Departman Michell ve tamirhaneye büyük bir operasyon düzenlemiş ve ekibin yarısını tutuklamıştı. Pavlos psikolojik olarak çöküntüde olduğu için eşiyle şehir dışına çıkmıştı. Döndüğünde ise hiçbirşeyi bıraktığı gibi bulamadı...
Michell artık işlerden emekli olmak istiyordu. Daha fazla masum insanın ve bulvarda yaşayan sivil halkın canına zarar gelmesini göz önünde tutamazdı. Pavlos ailesinden herkesi toprağa vermesinin hüznüyle bunu kabul etmekten başka çaresi olmadığını fark etti. Sürekli birilerini kaybediyordu. Şehir mezarlığı onun yakınları ile doluydu.
« Son Düzenleme: 03.01.2024 01:50 Mavridis »
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0