Konu: Pavlos Mavridis - "The Greek Businessman"  (Okunma sayısı 62 defa)

#0 - 03.01.2024 01:21
Pavlos "The Greek Businessman Back İn Business" Mavridis
Pavlos Mavridis, 21 Nisan 1990 Doğumlu Yunan eski örgüt lideri

Doğu yakasında birçok işin içerisinde olan ailesi ve üyeleriyle beraber ortağı Michell Daniel ile Mykonos'u kurmasıyla tanınıyor.

"Kötü adamların her seferinde şanslı olmaları gerekir, iyilerinse bir kere şanslı olması yeter."

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 03.01.2024 01:21

"Peki, tam olarak ne oldu Pavlos?"

Alıntı
Aslında herşey bir gece Mykonos Bulvarında bana ait olan Bistro'da ekibim ve ailemle eğlenirken başladı. Ailecek eğleniyor ve güzel vakit geçiriyorduk. Uzun süreli çalışmalar sonucu kafa dinlemeye karar vermiştik. Sana geçenlerde bahsettiğim şu orospu çocuğunu hatırladın mı Doc?
Herşeyin tadı, o piç kurusu ortaya çıkana kadar güzeldi. Ardından hepimizi gafil avladı. Silahsızdık ve mekan kurşunlanmaya başladı. Eşimi koruyabildim. Ancak kızım...Kızım Hanna ve kız kardeşim Mia'yı koruyamadım...

Jamal Gautier, bir gece vakti bulvarda eğlenmekte olan Mykonos ekibine en ağır darbesini yapmıştı. Pavlos ekibinden çoğu kişiyi kaybetmişti. En önemli tetikçileri, en sıkı adamları ölmüştü. Pavlos intikamını alsada artık iş işten geçmiş durumdaydı...
Olaylar bununla kalmamıştı. Departman Michell ve tamirhaneye büyük bir operasyon düzenlemiş ve ekibin yarısını tutuklamıştı. Pavlos psikolojik olarak çöküntüde olduğu için eşiyle şehir dışına çıkmıştı. Döndüğünde ise hiçbirşeyi bıraktığı gibi bulamadı...
Michell artık işlerden emekli olmak istiyordu. Daha fazla masum insanın ve bulvarda yaşayan sivil halkın canına zarar gelmesini göz önünde tutamazdı. Pavlos ailesinden herkesi toprağa vermesinin hüznüyle bunu kabul etmekten başka çaresi olmadığını fark etti. Sürekli birilerini kaybediyordu. Şehir mezarlığı onun yakınları ile doluydu.

« Son Düzenleme: 03.01.2024 01:50 Mavridis »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 03.01.2024 01:21

Pavlos'un durumu günden güne kötüye gidiyordu. Psikolojik olarak sürekli çöküntü içerisindeydi. İşleri tamamiyle boşlamıştı. Artık il-legal organizasyonlardan emekli eski bir suç örgütü lideriydi ama kenardaki parası olduğu gibi asla durmuyordu ve birşeyler yapması gerekiyordu. Maddi olarak sallantıya düşmeden yardımına her zamanki gibi alışık olduğunuz bir isim yetişti
.

Esperanza, Pavlos'un toparlaması için bütün bu süreçte yanında durdu. Onunda acısı büyüktü. Ama başka çareleri yoktu. Bugüne kadar yaptıkları gibi sıfırdan zirveye kendilerini çekeceklerdi.
Bu süre içerisinde olaylardan etkilenen Michell şehiri terk etti. Artık ara ara uğrayacağını söyledi ve Pavlos'u tek bıraktı. Pavlos, Esperanza ile beraber ticari işlere adım atıp yeni bir kadro ile sıfırdan yükselmeyi kabul etmişti. Yeni kuracağı şirketinin adı
Mavridis Grup olacaktı. Pavlos yatırımlarını yönlendirmeye ve şehir içerisindeki hacimini arttırmak adına adımlar atmaya başlamıştı. Yeğeni Pedro'ya Bistro'nun yönetim işlerini vermişti. Emekli asker olan Murphy'e Mavridis Bar'ı teslim etmişti. Mavridis Gıda Borsası ile de Tommy ilgilenecekti. Pavlos eşi ile tepeden tüm meseleleri denetleyip para akışını devirdaim ettirecekti.

Asıl macera ikili için yeni başlıyordu...

« Son Düzenleme: 03.01.2024 01:49 Mavridis »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok