Konu: Rol esnasında quit  (Okunma sayısı 206 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.01.2024 23:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bill_Khaskheli @zakarosa , Sonny_Durrani  @multikriminell

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Marcel Borello @Claw , Joseph_McMahon @BrooklynZ

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
13.3. Polise Karşı Bağlantı Koparma & Oyundan Ayrılmak: Birlikler ya da bireysel oyuncular arası çatışma durumlarında, olay yerine polis ekiplerinin yönelmesi sonrası, karakteri ya da silahını kurtarmak adına bağlantı koparmak, oyundan ayrılmak sunucumuzda kabul edilmeyen hareketlerdendir. Bağlantı kopardıktan sonra oyuna geri girme durumu, yöneticinin inisiyatifinde kabul edilebilir. Bu ihlali gerçekleştiren oyuncular sırasıyla:
- İlk seferinde hapis işlemi (IC Miktar üstüne eklenerek),
- İkinci seferinde bir hafta boyunca yasaklanma,
- Üçüncü seferinde ise sunucudan tümüyle yasaklanarak cezalandırılacaktır.

Ortak Nezaket
- Oyundan çıkış yapmak: son rol etkileşiminden en az 15 dakika geçmeden oyundan çıkış yapılmamalıdır. Rolün diğer tarafıyla iletişime geçip bu konuda anlaşmak mümkündür. Polislerle ilgili rollerde bu kuralın ihlali halinde silahlarınız ve envanterinizdeki yasadışı eşyalarınız silinebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar arandığı için bölgede area-check gerçekleştiriyorduk, motor üzerinde rastladığımızda kovalamaya başladık. Üç dakika süren kovalamacadan sonra arkadaşlar görüş alanımızdan çıktı, isimleri üzerinden kontrol etmek istediğimde oyundan çıktıklarını fark ettim. Yirmi dakika aralıklarla isimlerini aratarak oyuna girmelerini bekledim fakat girmediler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 04.01.2024 00:44
Şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 04.01.2024 07:09
Şahitliğimi onaylıyorum

#3 - 06.01.2024 22:06
Şikayet üzerinden 24 saat geçti, herhangi bir savunma gelmedi.

#4 - 07.01.2024 12:43
@zakarosa @multikriminell 24 saat içerisinde savunmanızı yapmalısınız.

#5 - 10.01.2024 02:50
Merhaba.

İlgili karakterler Refuse-RP kapsamında cezalandırılacak.

K/A