|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Mothership Ramirez Dzhabrailov Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15:25 28.11.2023 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:DM
N/A
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Telefonda instagrama takılırken arkadaş durduk yere hooda gelip ateş açtı üç mermi attı birini kaçırdı
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Ek açıklamalar(varsa): Silahı silinmeli

Savunmaya gelmeden önce, üsluptan kaynaklı seni kınıyorum. 3 mermi attım 2 si sana 1 i diğer arkadaşına ıska yok

Gelelim savunmaya, çok uzun tutmayacağım artık adminlerin de aşina olduğu bir konu çünkü.
-
-Ekteki videoda da görüldüğü üzere kişiler tarafından kaçırılmıştım, zaten sayısız şikayet durumundan aşina olunan bir durum. Eğer rol brawl ile kalsaydı kişileri döver bırakırdım ancak kişiler beni kaçırdığı için rol brawlın ötesine geçti bundan dolayı da kişileri vurdum. Sanırım arkadaş rollere dahil olmadığı için pek aşina değil ama şikayetlerde kendisinin de olduğunu hatırlıyorum, açmak için açılmış bir şikayet gibi duruyor. Tabi ki en doğal hakkı şikayet açmak, tarafımca başka ileti gelmeyecektir.
-Alaylı söyleyişten rahatsız oldum, oysa ki 2 kişiye 3 mermi atmıştım. İyi günler, iyi forumlar.