Konu: @Mothership Ramirez Dzhabrailov DM 28.11.2023  (Okunma sayısı 168 defa)

#0 - 28.11.2023 15:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Mothership Ramirez Dzhabrailov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15:25 28.11.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Telefonda instagrama takılırken arkadaş durduk yere hooda gelip ateş açtı üç mermi attı birini kaçırdı  :garip:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Silahı silinmeli  :manifdog

#1 - 28.11.2023 15:54
Ek olarak seni kaçırdığımızda bulup sıkma rolüne girmiştiniz, o rol iptali Behzat Ç tarafından verildi.

#2 - 28.11.2023 16:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Mothership Ramirez Dzhabrailov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15:25 28.11.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Telefonda instagrama takılırken arkadaş durduk yere hooda gelip ateş açtı üç mermi attı birini kaçırdı  :garip:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Silahı silinmeli  :manifdog

Savunmaya gelmeden önce, üsluptan kaynaklı seni kınıyorum. 3 mermi attım 2 si sana 1 i diğer arkadaşına ıska yok :)

Gelelim savunmaya, çok uzun tutmayacağım artık adminlerin de aşina olduğu bir konu çünkü.

-

-Ekteki videoda da görüldüğü üzere kişiler tarafından kaçırılmıştım, zaten sayısız şikayet durumundan aşina olunan bir durum. Eğer rol brawl ile kalsaydı kişileri döver bırakırdım ancak kişiler beni kaçırdığı için rol brawlın ötesine geçti bundan dolayı da kişileri vurdum. Sanırım arkadaş rollere dahil olmadığı için pek aşina değil ama şikayetlerde kendisinin de olduğunu hatırlıyorum, açmak için açılmış bir şikayet gibi duruyor. Tabi ki en doğal hakkı şikayet açmak, tarafımca başka ileti gelmeyecektir.

-Alaylı söyleyişten rahatsız oldum, oysa ki 2 kişiye 3 mermi atmıştım. İyi günler, iyi forumlar.

#3 - 28.11.2023 16:02
Ek olarak seni kaçırdığımızda bulup sıkma rolüne girmiştiniz, o rol iptali Behzat Ç tarafından verildi.

Yakaladığımız rol iptalmiş kaçırdığınız değil kendin söylemişsin. Birini kaçırıp sana ateş açmamasını bekleyemezsin. Polemiğe girmek istemiyorum savunma bu kadar, yanıt tekrarı gelmeyecek, iyi forumlar. Keyifli roller.

#4 - 28.11.2023 17:35
O zaman kaçırdığımızda birlikteydin ve birliğin ile rollere girdik ve gereken oldu, birlikten çıkıp sıkmak dm'e girer sonuçlanabilir.

#5 - 28.11.2023 18:01
O zaman kaçırdığımızda birlikteydin ve birliğin ile rollere girdik ve gereken oldu, birlikten çıkıp sıkmak dm'e girer sonuçlanabilir.

Kaçırılan Ramirez Dzhabrailov sıkan Ramirez Dzhabrailov birlikten çıkma sebebim sıkmak değil bir bugdan dolayı arkadaşımdan çıkarmasını rica ettim bu akşam tekrar gireceğim. Jaile girdiğimde birlik panelim açıktı buga girdi bundan dolayı da çıkartmasını rica ettim ve relog attım. :)

#6 - 28.11.2023 19:55
kişiler bize birlikçe küfür etme, kışkırtma rolü yaptı, biz karşılık vermedik. Sıkmak için bir sebebi yok birlikteysen fm'den izin almadan yine savaş açamazsın

#7 - 28.11.2023 20:17
kişiler bize birlikçe küfür etme, kışkırtma rolü yaptı, biz karşılık vermedik. Sıkmak için bir sebebi yok birlikteysen fm'den izin almadan yine savaş açamazsın

Siz o şekilde bir strateji izlemişsiniz saygı duyarım, ben de bu şekilde bir strateji izliyorum, beni kaçıran birilerini vurmak için izin almam gerektiğini sanmıyorum dost. Kesin konuşmaya gerek yok, durup dururken sıktı diye düşünüp şikayet açmışsın ben de savunmamı yaptım, gerisi yetkililerin bileceği iş. Lütfen sonuçlanana kadar karşılıklı iletiye girmeyelim, sonrasında şikayet kabarıyor admin arkadaşların işini zorlaştırmaya gerek yok. Geriye en kolay iş beklemek kalıyor, bu tarafımca atılan son iletiydi artık yönetim bir şey istemediği sürece ileti atmayacağım, bir ekleme yaptın diye savunmama ek bu iletiyi atıyorum.

#8 - 28.11.2023 23:12
karşı taraf savunma yaptığına göre sonuçlanabilir

#9 - 30.11.2023 17:33
Sorun bulunmuyor.