Konu: 26.11.2023 13.51 Voldrin_Bogdani Arthur_Vicario Danny_Varone  (Okunma sayısı 39 defa)

#0 - 26.11.2023 14:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Lucent - Voldrin_Bogdani hatalı alt karakter kullanımı @aynenoyleaynen  Arthur_Vicario @sefa247 Danny_Varone

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Chen_Delan @tunahan2045

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.11.2023 13.51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hatalı alt karakter kullanımı - DM arayışı - non rp -retarted rp

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 26.11.2023 13.30 sıralarında Arthur_Vicario @aynenoyleaynen  ile gerçekleşen trafik kazasında arkadaş ters şeritten bizimle çarpışık takla attı, aracı sistemsel olarak bozulmasada hiç bir kaza rp yada yaralı rp yapmadı aksine emniyet kemeri bağlı olduğu için ağzında sigarası duruyor emotu attı - non rp gerçekleştiridi biz kafamız kanıyor diye emotlar atıp yaralı rolümüzü yaptık daha sonrasında 13.40 sırasında sms attı ne hikmetse arkadaşları binco etrafında belirlendi ve dm arayışına ve retarted rp yapmaya başladılar öncelikle olay ne diye gelerek @tunahan2045 Chen Delan arkadaşınız trafik kurallarını bilmiyor dedi ve ardında arkadaşlar küfür etmeye ve kışkırtmaya dm arayışına girdiler uzayın, çinlileri sikeyim gibi sözlerle @Lucent Voldrin Çinlileri sikeyim gibi tamamen rol dışı saçma sebeplerle kışkırtmaya çalıştılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
ağzında sigarası ile bana bakıyor Non-rp takla attı.

burada hatalı alt karakter retarted ve dm arayışları mevcut

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 26.11.2023 14:32
Selam, screenshotlar patlak fakat role göre kendimi açıklayayım;

Arkadaş bize sms attı "beni dövecekler" diye, biz de geldik. Herhangi bir dm arayışımız yoktu, olayın başını da bilmiyoruz. Zaten kimseye ateş falan etmedik, bana diğer arkadaşlarla ortak şikayet açmışsın fakat benim bir muhabbetim yok. Küfür etmiş olabilirim ama kışkırtmadım.

#2 - 26.11.2023 14:33
Ceza verildi.