Bulunduğun birliğin r19 ve diğer birkaç üyesi rol bölgemize gelip silahlı saldırıda bulunuyor, (DM) daha sonrasında bizimle ne tanışma rolüne girmenize, ne de hakkımızda herhangi bir bilgi toplamamanıza rağmen hood bölgemizden ne hikmetse sadece R20'imizi kaçırıyorsunuz. Bende r20'im ama atılan DM sonucunda beni beklemek istemediğiniz için direkt Connall_Doherty karakterine yöneliyorsunuz. Tüm kanıtları da sunsanız bizimle aktif bir şekilde hiç rol yapmadınız, üstüne üstelik yeni bir birliğiz hakkımızda hiçbir şey bilinmiyor. Bunları sizde bilmenize rağmen sadece r20'mizi kaçırdınız, bu da bir MG'dir.
Gelelim sen neden vuruldun kısmına? Bizim r20'imizi kaçırıyorsunuz, normalde kaçırmamış olsanız biz DM'nize DM ile karşılık vermeyiz. Mantıklı olan her ne kadar şikayet açmak olsa da biz sizin rollerinize balta olalım istemedik. (Buraya ufak bir ek getireceğim, OOC şikayetle zaman çalmak(oyuncu inisiyatifi) veya vize dönüşü rol yapmanızı engelleyeceğimize IC'ye döküp rolle çözebileceğimize odaklandık. Bize direkt ateş etmek yerine daha güzel bir rol örgüsüyle yaklaşsaydınız bundan da memnuniyet duyardık. Tabii ki rol anlayışınıza karşı bir eleştiri yapmayacağız, oyun oyunda kalacak şekilde ilerleyip bu durumu IC rol örgümüze yakışır şekilde devam ettirme taraftarıyız. ) Oradaki karakterlerin hepsi hoodunuzu izledi, aradaki geçen zaman boyu hiçbir karakter boş gezmedi anlayacağın. Bu doğrultuda bir suç ekibinin liderlerinden birisi kaçırılmışken diğerleri onu kurtarmaya çalışır değil mi? Mantıklı olan budur. İşte tam bu sebepten ötürü orada bulunan kişilerin hepsinden istihbarat alma isteği doğar, sen o bölgelerde gezindin ve r20'in esir kaldığı hoodan çıktın daha sonrasında bizim karakterleri birçok yerde takip ettin, emin olunduğu anda vuruldun. Gerçek hayatta veya birçok yaşanan üzücü ooc olaylarda böyle bir şeyleri görebilirsin dostum. Zaten seni kaçırdııklarında yapılan rolü sende iyi biliyorsun rolü yapanlarda iyi biliyor. Senden sadece istihbarat toplamaya çalışıldı, rol gereği vermek istemedin. En son ben usulüne uygun şekilde rolünü baltalamadan esir saatini geçirmeden bırakılmana izin verircesine bir rol yaptım. (Bu arada MG yapılmaması için çıkar çıkmaz vurulmuyorsun, yeterince kanıtı verdiğin anda vuruluyorsun. En büyük kanıt kaçırılan hooddan çıkıyorsun dostum aslında bu bile yeterli.)
-Benim savunmaya dahil olma nedenim; bu şikayet dolaylı olarak birliklerin arasındaki rol örgüsüne bağlı.