Konu: Lance Heber - Ohanna Jemma  (Okunma sayısı 208 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.11.2023 18:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lance_Hebert @Laqsley le incorruptible  -  Ohanna Jemma (etiketlenmiyor)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Sslerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
ortak nezaket, mix

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Lance_Hebert  karakteri savaşta olan bir arkadaşına PM üzerinden senide mi vurdular diye bir soru yöneltiyor, Ohanna Jemma PM konuşmalarında küfür ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Mix SS'si.
Spoiler: GösterGizle

Pm üzerinden küfürleşme.
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Gereken cezayı alsınlr

#1 - 19.11.2023 18:52
Öyle bir birlige onay verilmiş ki, savaşta karşılık veremeyip şikayete tutunuyorlar. Şikayete ekledikleri kanıtların yarısından fazlasında ihlal var.

#2 - 19.11.2023 20:00
Benim arkadaşıma yazdığım herhangi bir yazı sizin rolünüzü veya attığınız DM'i etkilemiyor, PM'de geçen yazışmaların üstünlük sağlamak amaçlı herhangi bir yanı yok. Gün içinde o kadar fazla ihlalinize şahit olduk ki o yine mi demek için o PM'i atıyorum. Bu şikayeti açarak neden vakit harcadığınızı anlamıyorum, sanırım nereden ne koparırım diye düşünüyorsunuz. Benzer şeyler Ohanna içinde geçerli arkadaşına si*ecez diyor size veya sizden birine karşı bir bir PM atılmamış ve hakaret edilmemiş yine aynı şekilde bu yazışma da sizin rolünüzü veya attığınız DM'i etkilemiyor ortada ortak nezaketlik bir durum da yok, sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 19.11.2023 20:05 kelizy »

#3 - 20.11.2023 16:39
@Rock58 24 saat içerisinde konuyla alakalı savunmanızı yapın.

#4 - 21.11.2023 18:02
Lance'nin dediği gibi benim oradaki PM konuşmam herhangi ne rolü ne de DM'i etkiliyor, arkadaşıma attığım PM konuşmalarının herhangi bir etkisi bulunmuyor.

#5 - 21.11.2023 19:07
Lance'nin dediği gibi benim oradaki PM konuşmam herhangi ne rolü ne de DM'i etkiliyor, arkadaşıma attığım PM konuşmalarının herhangi bir etkisi bulunmuyor.
Dostum küfür bize yönelik bir küfür "Sikecezz." :-\ arkadaşlarına demiyeceğine göre. Ayrıca yapamayacağın şeyleride söylemezen güzel olur. Çatışma ortasında bizi motor ile ezmeye çalışıyorsun o ayrı bir komiklik zaten. :D Diğer PM konuşmasına gelicek olursak "la seni mi" "dürüyorlar" diye bir PM gelmiş  burda mix olduğu apaçık ortada, arkadaşına yazıcağın herşey çatışmamızı etkiler.

#6 - 26.11.2023 12:37
Ohanna Jemma karakteri Ortak Nezaket kapsamında cezalandırılacak. @kelizy siz de pmleşmelerinize dikkat edersiniz, tekrarında ceza alabilirsiniz.