Konu: Bwuan Bans-Bug abuse  (Okunma sayısı 229 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.11.2023 00:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bwuan_Bans @anilarda1523

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda gözükmekte

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
bug abuse

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı kovalıyoruz ve sıkıyoruz, tam düşürücekken alt tab atıyor ve discorddan arkadaşlarına ss atıyor. O:-)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereken ceza verilsin.

#1 - 20.11.2023 16:40
@anilarda1523 24 saat içerisinde savunmanızı yapın.

#2 - 20.11.2023 17:15
Bug abuselik bir durum bulunmuyor diğer şikayetlerde görünen gerçekleştirdiğiniz ihlallerinize devam ederken kanıt için ss alıyorum ve bunu iletiyorum o an düştüğümü sanıyorum zaten canım çok az kalmış ss'i attıktan hemen sonra oyuna tekrar dönüyorum herhangi bir sistem açığından veya bir bugdan faydalanma durumum yok, iyi forumlar.

#3 - 20.11.2023 17:23
Bug abuselik bir durum bulunmuyor diğer şikayetlerde görünen gerçekleştirdiğiniz ihlallerinize devam ederken kanıt için ss alıyorum ve bunu iletiyorum o an düştüğümü sanıyorum zaten canım çok az kalmış ss'i attıktan hemen sonra oyuna tekrar dönüyorum herhangi bir sistem açığından veya bir bugdan faydalanma durumum yok, iyi forumlar.
Bizim gerçekleştirdiğimiz ihlaller seni ilgilendirmez, bu şikayet farklı. SS aldığını ve düşmeden alt tab attığını ve arkadaşlarına ss attığını (meta) söylüyorsun, itiraf ettin. Sonuçlanabilir. @ozmeninho

#4 - 20.11.2023 17:37
Herhangi bir meta vesaire söz konusu değil gerekli açıklamayı üstteki savunmamda yaptım ancak SS'leri almamın nedeni sürekli olarak DM attığınızın kanıtlarını almak ve bu kanıtları bir yerde toplayıp, şikayet açmak herhangi bir meta söz konusu olmadığı net şekilde ortada ekstra olarak bazı kuralları dahi bilmemen tuhaf. Metaymış...

#5 - 20.11.2023 18:17
Herhangi bir meta vesaire söz konusu değil gerekli açıklamayı üstteki savunmamda yaptım ancak SS'leri almamın nedeni sürekli olarak DM attığınızın kanıtlarını almak ve bu kanıtları bir yerde toplayıp, şikayet açmak herhangi bir meta söz konusu olmadığı net şekilde ortada ekstra olarak bazı kuralları dahi bilmemen tuhaf. Metaymış...
Emin ol dostum kuralları senden daha iyi biliyorum, buna kafa yormana gerek yok. SS'i çatışmanın ortasında alıp niye alt tab atıyosun. Karşı taraftan ileti gelemdiği sürece tarafımca daha fazla ileti gelmeyecek.

#6 - 20.11.2023 18:48
Sonuçlanabilir, iyi forumlar.

#7 - 24.11.2023 19:39
Bu seferlik uyarıyorum. Tekrarında ceza alırsınız.