Öncelikle;
Kanıtlardan gördüğünüz üzere zaten role giriyorum herhangi bir rol aksatma veya engelleme yapmıyorum, eğer quit atmak istesem 2 dakika boyunca başımda kimse yoktu o sırada atardım. internet kesintisi yaşadığımda arkadaşlara ulaşıp haber vermeye çalıştım yarın rolün devamını yaparız kimsenin içinde kalmaz.
İyi hoş güzel savunma yapmışsın da. İnternetim koptu diyorsun telefonun wifiye bağlı?
Düştüğün yerle ilgili kanıt atmışsın ancak oraya bir lafımız yok orda seninle ilgili bir quit olayı yok. Arkadaşlar bu kadar basit misiniz gerçekten? İnternet gitti diyorsun telefon wifiye bağlı kanıt atıyorsun nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça.
Ne zaman bize hakaret etmeyi bırakacaksınız? Size sizin dilinizden mi konuşmamız gerek. Eğer bizi triggerlamaya çalışıyorsanız söyleyeyim, biz sizin levelinize düşmeyiz. Çok uğraşıyorsunuz da, olmaz.
Sanırım anlamanda sorun var. Neyse, bir şey demeyeceğim. Saat 16.37 dostum, dikkat edersen eğer. Bize basit diyorsun, daha basit mantığını kullanamıyorsun.
“Düştüğün yerle ilgili kanıt atmışsın ancak oraya bir lafımız yok orda seninle ilgili bir quit olayı yok.”
Anlatmak istediğim eğer quit atma gibi bir amacım olsa quit atıcak yer çoktu ve hiç bir şekilde yakalanmazdım.
Hayatlarınızı şu şekil insanları uğraştırarak harcamayın.
Savunmamı burda bitiriyorum gerisi yetkili ekibine kalmış umarım hakaretler için gerekenler yapılır. iyi roller dilerim