Konu: Tariq Kennedy - Bunnyhop  (Okunma sayısı 108 defa)

#0 - 20.11.2023 03:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tariq_Kennedy @Eserrrooo
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.8. GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması: Powergaming kapsamında değerlendirilmektedir.     
      BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük — suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürmek.
      Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
      Car Surfing — hareket eden araçların tavanı, kaputu üzerinde seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şikayet açtığım kişiler günlük rutin DM'ini atarken ihlallerini yapmayı da eksik etmiyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Video kaydı kendi açtıkları şikayetten geliyor, maazallah kanallarından bir anda silerler falan :-[ :-[

#1 - 20.11.2023 03:36
Öncelikle selamlar ve iyi geceler. Savunmam: Sen gereğinden fazla hızlı koştuğun için ve ben sana yetişemediğim için böyle bir yola başvurdum. Zaten bunun için bir şikayet açıldı https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=151648.0. Video da görüldüğü gibi sürekli olarak bunu yapmamışım. bunny yaptığımı düşünmüyorum. Bunny yaptıysam da adminler gerekeni yapar, tekrardan iyi geceler. Bir de böyle toksik olman hoşuma gitmedi. Video başlığı, açıklama falan. Sonuçta oyun oynuyoruz burada, toksikliğini anlamış değilim.

#2 - 20.11.2023 13:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tariq_Kennedy @Eserrrooo
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.8. GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması: Powergaming kapsamında değerlendirilmektedir.     
      BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük — suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürmek.
      Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
      Car Surfing — hareket eden araçların tavanı, kaputu üzerinde seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şikayet açtığım kişiler günlük rutin DM'ini atarken ihlallerini yapmayı da eksik etmiyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Video kaydı kendi açtıkları şikayetten geliyor, maazallah kanallarından bir anda silerler falan :-[ :-[

çok zekisin french run, kurallarda da yazıyor süreki zıplamak ama arkadaşım Tariq_Kennedy videoda sürekli zıplamadığı görülüyor. Ayrıca videoyu silmeyecektim çünkü french zekasını düşündüm biraz aşağılara indim ama olsun. Sonuç olarak arkadaşım sürekli zıplamıyor, iyi forumlar
« Son Düzenleme: 20.11.2023 13:59 veensey »

#3 - 20.11.2023 15:48
0-5 ve 9-13  arasında sürekli bunny hop yapıldığı açıkça görülmektedir, bahanelere gerek yok tüm kanıtlar zaten video içerisinde bulunuyor gerekli işlemin yapılmasını talep ediyorum.

#4 - 20.11.2023 16:08
0-5 ve 9-13  arasında sürekli bunny hop yapıldığı açıkça görülmektedir, bahanelere gerek yok tüm kanıtlar zaten video içerisinde bulunuyor gerekli işlemin yapılmasını talep ediyorum.
Dostum, sizin bana bu jail yedirtme çabanızı hiç anlayamadım. Neyse, adminler gereğini yapacaktır. Daha fazla ileti atmaya da gerek yok. İyi günler.

#5 - 20.11.2023 16:59
Tariq Kennedy karakteri Bunny Hop kapsamında cezalandırılacak.