Konu: Tarıq Kennedy | 20.11.2023 Silah kuralları ihlali + Deathmatching  (Okunma sayısı 182 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.11.2023 03:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.11.2023 02.20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak

3.6. Silah kuralları: Silahlı saldırı durumunda saldırıyı başlatacak karakterlerin mantığa ve kurallara uygun, karşı tarafın da görebildiği (sadece /me) bir emote vermesi gerekmektedir. Ancak savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İki tarafta süratli bir şekilde kafa kafaya kaza yaptık. Biraz bekledim, belki kaza rolü yaparlar diye fakat direk ekran görüntüsündeki Tarıq'ın yanındaki arkadaş küfür etti, bende karşılık verdim. Tarıq Keendy ise emote vermeden, ateş etmeye başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın son günlerde açılan, şikayetlerine bakıyorum, sunucu için yetersiz oyuncu profili.

#1 - 20.11.2023 03:17
Şikayete arkadaşı etiketlemeyi unutmuşum, düzeltiyorum fakat kayıt olmuyor. Şikayetin kime açıldığı belli o yüzden tüm şablonu bir daha atmaya gerek duymadım. @Eserrrooo

#2 - 20.11.2023 03:49
Selamlar. Savunmam: Zaten sizin ile aktif bir savaş durumundayız ve bunu biliyorsun, sen gelip bize bilerek çarptın ve hiçbir şekilde özür dilemedin. Kemani karakteri de buna karşılık sana küfür etti. (Kemani, Tariq karakteri ile kuzen). Sen gidiyordun ve Kemani'nin sana küfür ettiğini görünce geri geldin, küfür ettin, olayı uzattın ve bende seni vurdum. Emote konusunda da diyebileceğim bir şey yok, emoteyi verdiğimi sanmıştım. Yetersiz oyuncu profili mi? Kanka emin ol sadece bu zaman, bu kadar şikayet yedim, normalde silahlı rolleri seven biri de değilim zaten. Sizler belli ki ooc kin yapmışsınız ki böyle forumdan toksiklemeye çalışıyorsunuz. Neyse, daha da diyeceğim bir şey yok, sonuçlanabilir.

#3 - 20.11.2023 10:16
Selamlar. Savunmam: Zaten sizin ile aktif bir savaş durumundayız ve bunu biliyorsun, sen gelip bize bilerek çarptın ve hiçbir şekilde özür dilemedin. Kemani karakteri de buna karşılık sana küfür etti. (Kemani, Tariq karakteri ile kuzen). Sen gidiyordun ve Kemani'nin sana küfür ettiğini görünce geri geldin, küfür ettin, olayı uzattın ve bende seni vurdum. Emote konusunda da diyebileceğim bir şey yok, emoteyi verdiğimi sanmıştım. Yetersiz oyuncu profili mi? Kanka emin ol sadece bu zaman, bu kadar şikayet yedim, normalde silahlı rolleri seven biri de değilim zaten. Sizler belli ki ooc kin yapmışsınız ki böyle forumdan toksiklemeye çalışıyorsunuz. Neyse, daha da diyeceğim bir şey yok, sonuçlanabilir.
Sadece merakımdan soruyorum karakterin sivil ve onaylı bir birlik üyesine sıkıyorsun ve savunmanda savaştayız diyorsun yani bu nasıl olabiliyor?

#4 - 20.11.2023 13:25
Sadece merakımdan soruyorum karakterin sivil ve onaylı bir birlik üyesine sıkıyorsun ve savunmanda savaştayız diyorsun yani bu nasıl olabiliyor?
Evet dostum, ihlal yaptık. Haklısın.

#5 - 20.11.2023 13:57
Açtığımız ve sonuçlanan diğer şikayette sanırım Tariq Kennedy karakterine ait /hasarlar kaydı olmadığı için orada ceza almamış. Bunun üzerine bir şikayet daha açılma gereği duyulmuş ve ben de bu şikayetleri bağlantılayım. Tariq Kennedy karakteri iki şikayette ettiği itirafları dahilinde(eğer gerekirse çatışmalara dahil olduğu yönünde ekstra kanıtlar da sunabilirim) aşağıda referans ettiğim şikayet kapsamında cezalandırılırsa sevinirim ayrıca diğer şikayet kapsamında bulunan silah silinmesi durumunun uygulanabilmesi için silah transferi de kontrol edilirse sevinirim, iyi forumlar. @ozmeninho

Referans:
« Son Düzenleme: 20.11.2023 14:06 Laqsley le incorruptible »

#6 - 20.11.2023 14:21
Açtığımız ve sonuçlanan diğer şikayette sanırım Tariq Kennedy karakterine ait /hasarlar kaydı olmadığı için orada ceza almamış. Bunun üzerine bir şikayet daha açılma gereği duyulmuş ve ben de bu şikayetleri bağlantılayım. Tariq Kennedy karakteri iki şikayette ettiği itirafları dahilinde(eğer gerekirse çatışmalara dahil olduğu yönünde ekstra kanıtlar da sunabilirim) aşağıda referans ettiğim şikayet kapsamında cezalandırılırsa sevinirim ayrıca diğer şikayet kapsamında bulunan silah silinmesi durumunun uygulanabilmesi için silah transferi de kontrol edilirse sevinirim, iyi forumlar. @ozmeninho

Referans:

Teşekkürler, bunu adminlere belirterek çok iyi yapmışsın. Zaten ben kendimde bunu iki kere söylemiştim ama sen söyleyerek adminlerin işini kolaylaştırmışsın tekrardan teşekkür ederim. Neyse sonuçlanabilir.

#7 - 20.11.2023 14:52
Bu şikayet kapsamında herhangi bir cezai işlem uygulamayacağım ancak onaylı birliğe karşı savaş açma fikrinden uzaklaşın, aksi taktirde CK haklarınız savaşa girdiğiniz birliğe verilecek, iyi günler. @Eserrrooo