Konu: Toplu şikayet - Mixing, Türkçe terim ve GBİ  (Okunma sayısı 345 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 23.11.2023 12:19
Selamlar kısa ve öz bir savunma yapacağım chatte görüldüğü gibi kişiler önce kendileri küfür edip agresif yazıyor haliyle bizim karakterlerimizde kazanın etkisinden ve karşı tarafın agresifliğinden dolayı agresifleşiyor o yüzdende karşılıklı küfürler ediliyor. Türkçe terime gelirsek galiba "Göt" kelimesine türkçe denilmiş arkadaşlar /soru atıp bunun türkçe olup olmadığını öğrenebilirler. Savunmam bu kadar teşekkürler. Ayrıca ortada herhangi bir Mix durumu yok anlaşılan arkadaşlar videonun başını kırpamamışlar kendilerinin yaptığı mix ortada gözüküyor biraz daha dikkatli şikayet açalım lütfen. Teşekkürler.

"G*t kelimesine değil, 'babayın düşmanları'" kelimesine Türkçe terim dedim.
Babanın yazacağıma babayın yazmışım böyle "imla" hataları olabilecek şeyler yani buna türkçe kelime denilemez.
« Son Düzenleme: 23.11.2023 14:19 gangal58 »

#21 - 23.11.2023 14:38
Küçük bi yanlış anlaşılmadan sonra tekrar banımızın açılmasıyla buradayız.

Vicemall aktif bir yol bana burada mix yaptınız diye iftira atamazsın biz orada rol yaparken etraftanda oyuncular toplanıyor, orada bi kaza rolü oluyor rol başlangıcı 2 kişiydik rol sonuda 2 kişiydik. Eğer sen mix yapmadığını iddia ediyorsan videonun sesini açabilirsin.

Tekrar söylemekte fayda var tarafımca videoda gözüktüğü üzere hiç bir şekilde TT, MİX, GBİ durumu yok.

İftira falan attığım yok, mixing şüphesi var ortada. 'Burası Vice Mall insanlar geçebilir' diyerek bu durumu örtemezsin çünkü normal bir durum değil bu. Agresif rol oluyor, Dwayne Musdov'a karşı küfür ediyor bu kadar. Birkaç dakika içerisinde discord üzerindeki arama kaydı mesajını buraya SS olarak atacağım. Videonun sesi normalde açık fakat oyunun sesi tamamen kapalı. Kısarak kullanıyordum normalde fakat oyunun motor ses efektleri çok rahatsız edici gelmeye başladı bu sebeple tamamen kapattım. Ki, ben kendimi kanıtlayabilirim ama siz Türkçe terimi de GBİ'ni de saklayamazsınız. Mesajlarında hep 'loglara bakalım' ifadesini kullanıyorsun. Shadowplay kaydı aldım ihlaliniz olduğu için, şikayette de kullandım, sizin bizi takip edip brawl attığınız kısmın kaydının olmamasının sebebi de bu. O kısımda herhangi bir ihlal yok. Ayrıca, "saçma salak" rolden kastın nedir? Yerden ayakta durmaya çalışarak kalkıp ikili hastaneye kadar yürüyor. Bu gayet normal.

Güzel dostum sen attığın videoyu izlemeden random bir şekilde mi şikayet açtın? Bana diyorsun ki etrafa adam topladın varsa itirazın yönetim ekibindesin benim de seninde logların kontrol edilir bana burda her kelimende log deme varsa itirazın logları kontrol ettirelim şikayet ile alakam olmayan yerde hem beni etiketleyip hem çok haklıymışsın gibi konuşma. Orda 2 kişiydik rol sonuda 2 kişiydik bunada itirazın var ise video gönder yada ss at, rol sonrasında gelen adamları diyor iseniz onları tanımıyoruz tanımış olsak zaten araçtan inip bize destek vererek size saldırırlardı ama onun yerine gelen kişiler ne hikmetse "adamları bırakın" diyor, sen bunu gözünle görüp yanlış bir biçimde anlatırsan ben sana derim ki kardeşim benim iftira atıp bir yere varamazsın. Eğer benim türkçe terim, mix, gbi yaptığımı söylüyorsan kanıtını beni etiketleyerek at alakam olmayan şikayete beni etiketleyip birde haklıymış gibi konuşman iyi değil haberin olsun.

Birde gelmişsin bana diyorsun ki üstüne neymiş efendim vicemall kalabalık diye mix yapmışız kabalık bir ortamda agresif role girip ikide bir küfür edersen hem etrafta ki insanlar toplanır hem ayırma kafasında gelen insanlar toplanır bana burda iftira atıp hemde vicemallın kalabalık olması mix yapmanızın üstünü örtmez demekle olmaz.

Neymiş efendim brawlda ki rolün videosunu almadım çünkü ihlal yok ne demek yok? Brawlın orda ki ihlalin ta kendisi sensin zaten yerdeyken hala küfür etmeler, yerden kalkınca yine küfür etmeler bunlar ihlal değil mi? Videoyu buraya sesli bir şekilde iletmeni bekliyorum. Kimse öyle PM ses gel + koyduktan sonra zaten sese girmeseniz hala pm atmış olurdunuz, hiç bir discord SSi kanıt olarak sayılmaz MİX yaptığınız ortada. Benim bir hatam var ise ayıklayıp beni etiketleyerek atarsın.
« Son Düzenleme: 23.11.2023 14:40 Harden »

#22 - 26.11.2023 13:02
Grozdan Musdov karakteri Türkçe Terim sebebiyle cezalandırılacak. Güvenli bölgedeki tartışmayı iki taraf da körüklemiş, bu nedenle uyarıyla kapatıyorum. Şikayetçi/savunmacı herhangi bir taraf benzer rollerde görülürse ağır bir ceza alacak.