Konu: delirten ihlaller silsilesi  (Okunma sayısı 229 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.11.2023 01:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Akira Shirakawa - @Jully - Yu Lingxin  https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=4123 -
Clayton Aiden  @argentby  - Yajeel_Arron @Benjamin_Alex - Prokopos Mavridis @TheFathiox - Dwayne Hardy @katarinas - Lucas Fabre @Wenixy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Allen Preston

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:videoda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
13. Kolluk Kuvvetlerine Karşı Kurallar

Sunucuda kolluk kuvvetleri IC düzeni sağlayan, sunucunun omurgası olarak nitelendirilen devleti temsil eden kuruluşlardır. Tüm kolluk kuvvetlerine karşı yapacağınız roller mantık çerçevesinde olmalıdır.

Uygunsuz örnekler aşağıda verilmiştir:
- Polisler tarafından kurulan kontrol noktalarına uymadan bölgeden geçmek.
- Polisler agresif takipteyken takibe katılmaya çalışmak veya takipteki aracı kurtarmaya çalışmak.
- Polis araçları tarafından kutuya alındığınızda araçlara çarparak veya gaz ve fren tuşuna aynı anda basarak kaçmaya çalışmak.
- Polisler, bir bölgeye barikatlar kurduğu sırada bu barikatları kırmaya çalışmak ve barikatları  hiçe sayıp kaldırımdan arabayla geçmek.
- Polis ekipleri size silah doğrulttuğunda FEAR-RP yapmayarak olağan dışı roller sergilemek.
- Polis ekiplerinin kapattığı bir yola zorla girmek.
- SWAT veya benzeri özel görevlendirme rollerindeki memurların yanına giderek olağan bir olaymış gibi onlarla rol yapmak.
- Kolluk kuvvetlerine ait bölge ve bürolara saldırı düzenlemek.
- Kolluk kuvvetleri ait bürolarda kolluk kuvvetleri üyelerine, bir başkasına saldırmak, illegal roller yapmak, küfürler etmek. (Bir büronun içinde VCPD üyelerinin sizden çok daha üstün konumda olduğunu unutmayın.)
- Kolluk kuvvetleri ile girdiğiniz rollerde aleyhinize gelişen durumlarda (silahlı çatışma, direnme gösterme, kaçma), sunucudan 15 dakika boyunca çıkış sağlayamazsınız.

Bir polise karşı FEAR-RP yapmanız gerektiğini ve onların yeri geldiği zamanlarda sizden daha üstün olabileceğini hatta yanlış bir hareketinizde elindeki silahla sizi öldürebileceğini unutmayın.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Allen ile devriyemizi sürdürürken gelip saçma sapan hareketler yapıyorlar, yaptıkları rol değil.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/jy4rl6 - https://streamable.com/znhud6

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin rol yapmak için oynamadığı çok belli ve roleplay kelimesinin anlamını bile bilmiyorlar, bunu beş dakika sürdürseler tamam ama yarım saat-kırk beş dakika polisleri bu şekilde rahatsız ediyorlar ve rol ortamlarını bozuyorlar. Hazır rol denetleme ekibi kurulmuşken sunucuyu rol yapmayan ve sadece rolleri baltalamak için giren beş-altı kişiden arındırın lütfen. Tarafımca ileti gelmeyecek.

« Son Düzenleme: 15.11.2023 01:52 Aras2065 »

#1 - 15.11.2023 01:30
Arkadaşım Yajeel ile sadece olayı izliyorduk, sonrasında oradan ayrıldık zaten. Mahallemize döndük, burada bizlik bir şey yok bence, kayıtta adam akıllı gözükmemişim bile. İyi forumlar
« Son Düzenleme: 15.11.2023 01:34 argentby »

#2 - 15.11.2023 01:47
PD ile münakaşaya gireceklerini sanıp izliyordum, herhangi bir şekilde troll veya rol yaptığım görünmüyor zaten. Diğer şahısların troll yaptığından haberim yoktu, PD'nin bu şekil davranış sergileyip, rollerini baltaladıysam özür diliyorum. İyi günler dilerim.

#3 - 15.11.2023 02:15
Arkadaşlar hep birlikte memurları takip edince birisi bir şey yapar diye bekliyordum sadece. Bir süre sonra memurlara rahatsızlık verdiğimizi fark ettim ve "Idlewood'a gidelim" diyerek şahısları çekmeye çalıştım, başarısız oldum. Memur arkadaşlardan özür diliyorum. Sağlıcakla kalın..

#4 - 15.11.2023 04:12
Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 15.11.2023 04:20
Yaptığınız işin rollük tarafı yok, sadece trolleyerek 2 oyuncunun oyununu sabote etmekle kalmayıp üzerine Vice üzerinde kötü algılar yaratacak şekilde troll imajı çizdiğiniz için ne yazık ki affedilecek ya da tolere edilecek bir durum değil bu bizim için. Belki tüm karakterler yasaklansa bile kimse bir şey diyemez bu senaryoda.

Ancak caydırıcı olması adına, sizlere sadece bilgisayarınızı açık bırakıp 1 günde tamamlayacağınız cezalar vermek yerine, bu trollinge giren tüm karakterlere (hepiniz de farklı birliklerdensiniz nasıl bir araya geldi bu kadar kafadar anlamadım ama,)

2500 dakika jail ile  birlikte tüm karakterlerin mal varlığınızın bir kısmını( kişi başı 50-200k arası değişken) silinmesini uygun gördüm. Cezaların amacı caydırıcı olmak. Eminim bundan sonra hareketlerinize bu doğrultuda çok daha dikkat ederek oynarsınız.