Konu: Ohanna Jemma - Türkçe terim  (Okunma sayısı 137 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.11.2023 15:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ohanna Jemma @Rock58

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mark_Wiante

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13/11/2023 18:38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Türkçe Terim

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hood içerisinde bekliyordum, arkadaş arabaya bindiği anda böyle bir şey yazdı o sırada bende Quinn adlı karaktere rol paslıyordum rolü çok güzel baltaladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/gads2wv

Ek açıklamalar(varsa): Lütfen gereken yapılsın sürekli rolleri baltalıyor zaten arkadaş sanırım Low RP

« Son Düzenleme: 14.11.2023 15:41 ByZack »

#1 - 14.11.2023 16:55
Discord'da bir arkadaşımla samimi olarak konuşuyorduk oyuna girdiğimde aklımdan kaçtı ve unuttum,boş bulunarak yazdım haklısınız özür dilerim hatamı kabül ediyorum.

#2 - 14.11.2023 17:21
Discord'da bir arkadaşımla samimi olarak konuşuyorduk oyuna girdiğimde aklımdan kaçtı ve unuttum,boş bulunarak yazdım haklısınız özür dilerim hatamı kabül ediyorum.

Discord da bir arkadaşınla konuşurken dalman benim sorunum değil hakkındaki tek şikayette bu değil ayrıca hakkına açılan çoğu şikayeti inceledim hepsinde özür dileyerek pişman olduğunu söyleyerek kurtuluyorsun tabiki bu şikayeti inceleyen yetkilinin inisiyatifine bağlı, ben hala gerekenin yapılması durumunu destekliyorum. Her hangi yetkiliden yanıt gelene kadar cevap gelmeyecektir.
« Son Düzenleme: 14.11.2023 17:32 ByZack »

#3 - 14.11.2023 18:25
Arkadaşın bana olan OCC'da Allaha küfür ettiği için bende kızdım küfür ettim ona oda böyle küçük hatalarımı görüp şikayet ediyor sırf ceza alayım diye sırf ona küfür ettiğim için birde aynı birlikteyiz benim sayemde birliğede girdiler onlarada bir iyilik yaptım ama iyiliğin karşılığı buymuş,ben şunu anladım kimseye iylik yapmayacaksın sonra büyük olup başına patlıyormuş.

#4 - 14.11.2023 18:35
Arkadaşın bana olan OCC'da Allaha küfür ettiği için bende kızdım küfür ettim ona oda böyle küçük hatalarımı görüp şikayet ediyor sırf ceza alayım diye sırf ona küfür ettiğim için birde aynı birlikteyiz benim sayemde birliğede girdiler onlarada bir iyilik yaptım ama iyiliğin karşılığı buymuş,ben şunu anladım kimseye iylik yapmayacaksın sonra büyük olup başına patlıyormuş.

Arkadaş kendi yanıtın da ooc kini olduğunu felan da belli ediyor ic ooc karıştırması da ayrı bir olay gereken işlem yapılsın

#5 - 14.11.2023 19:36
Şikayetimi geri çekiyorum

#6 - 15.11.2023 05:18
Rol dahilinde kullanılan dil sunucu konsepti ve geçtiği bölge nedeniyle "eyvallah" gibi bir kullanımı kaldıramaz bu Türkçe Terim ihlali kapsamında, bu seferlik uyarı olmalı sizin için.

Şikayet şablonundaki üslup hatalı ve etkileşim açısından oyuncuların birbirine forum üzerinden karşı sakin ve saygılı olması bekleniyor, ortak nezaket kapsamında cezalandırılacak. Şikayet açmak için şikayet açmamalısınız.