Konu: Mixing, Rk.  (Okunma sayısı 381 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 07.11.2023 05:53
Araçtayım ve kafa atıyorsunuz. Uçan kafa mı atıyorsun birader sen? Silahını çekmiş şekilde karşımda bekliyor ve sürekli olarak bağırıyorsun. Bu durumda benim Fear RP yapmama değil, senin Fear RP yapman gerekli. Banton'un hoodundasın ve aktif olan yerin hemen arkasında bağırıyorsun.
Dediğin hood onaylı hood değil, biz iki kişi silahlıyız. Hood bom boş, sen tek başınasın. Her hood aktif olacak diye birşey yok. 6ix9ine'ın gece vakti rakip heriflerin gece saatleri gitmesi gibi düşenebilirsiniz.
Spoiler: GösterGizle

#11 - 07.11.2023 06:34
RK'yı kabul ediyoruz, fakat Mixing'i kabul etmiyoruz. Astrid'i aradığımızda kaçırıldığını, konuşma tarzından ve Jaydee'nin telefonu ondan alıp bizimle konuşmasından dolayı biliyorduk, Yajeel karakterinin evi kristal bloklarda yani mopreme'nin evinin karşısında olduğu için, evde olan silahımı almaya gittiğimiz esnada beyaz premier gördük, ne hikmetse Morpheme'nin evinin önünde bundan şüphelendik aracın kiralık olduğunu ve onun evinin önünde olduğunu görünce, evden çıkmalarını bekledik, sstede gördüğünüz gibi Spawn Kill'lik bir durum bulunmuyor özellikle spawn'den çıkmanızı bekledik zaten. Olay bundan ibaret.

Değerli adminlerime teşekkür ederim.

#12 - 07.11.2023 06:37
Silahını bu saate niye almaya gitmiş olabilirsinki anlamadım, ekstra olarak dediğin şeylerin ss i lazım. İyi geceler. Silahını aldıktan sonra araman ayrı bir durum. Mixing'i itiraz etmen komik olmuş.

#13 - 07.11.2023 14:57
Sonuçlanabilir.

#14 - 08.11.2023 17:17
Bu şikayet haricinde aynı grupta olduğunuz arkadaşlarınız ihlal yaptığında olayın olduğu gece Discord'dan sese geliyorsunuz ve şikayet açmayın diye bir şeyler anlatıyorsunuz. Mixingi kabul etmiyoruz.

#15 - 08.11.2023 18:57
Bu şikayet haricinde aynı grupta olduğunuz arkadaşlarınız ihlal yaptığında olayın olduğu gece Discord'dan sese geliyorsunuz ve şikayet açmayın diye bir şeyler anlatıyorsunuz. Mixingi kabul etmiyoruz.
Grup olayını duydum ama o grupta yoktum, çoğul konuşma. Gereksiz bir savunma olmuş.

#16 - 08.11.2023 20:57
Grup olayını duydum ama o grupta yoktum, çoğul konuşma. Gereksiz bir savunma olmuş.

Uzatmaya gerek yok, Mopreme'ye sor allah din kitap sövüştüğünüzü anlatsın.

#17 - 11.11.2023 13:23
Şikayeti açan kullanıcı yasaklı, arşiv.