1. Düşmanlık eski karakterim Velma ile bitmişti, seninle herhangi bir role girmedi serhatcığım. Arada yan karakter olarak açtığım Velma'dada gidip rol yapıyorum zaten, VELMA İLE BİR DÜŞMANLIĞI KALMADI, SENİNLE ROLE GİRMEDİĞİNDEN SANA HALA DAHA KİN BESLEMESİ GAYET NORMAL. SENİNDE BAŞ LİDER OLARAK ÖZÜR DİLEMEN GEREKMEZ Mİ?
2. IC bir platform olan Vice Social'da zaten karakterinin tipi ve kıyafetleri gözüküyor. Carl ile anlattığım rolde bunlar tamamen vardı.
3. /masketak rolsel olarak YÜZÜ KAPATAN birşey olduğundan dolayı kıyafetlerimden anlamam gayet mümkün. (Benden aldığın 180 TL ile skin yaptırsaydın keşke
)
4. Daha öncedende Piazza hoodunun az ilerisinde afkydın, Carl ile aramızda "Bahsettiğin adam buydu sanırsam. Değil mi?" gibisinden bir rol döndü, oda onaylamıştı.
5. Seni modifiyeli elegy'in ile drift atarken çokça gördüm. Kısaca IC olarak senin arabanı ve tip olarak tanımama rağmen sen benim karakterimi tanımıyorsun.
6. Garajın sahibi olarak şahitliğimi tanıyorum yazan arkadaş garajın sadece çalışanı, sahibi ile pm'den konuştuğumda sorun yok demişti.
7. Carl ile seni anlattığı rolün ss'leri bulunmuyor maalesef.
8. Yeni NC atan arkadaş ile zaten rolüm yok, onu neden konuya kattın anlayamadım? Sıkarken ona dokunmadım bile.
1. Düşmanlık senin karakterin ile bitmedi o dönem birlik yöneticisiydin ve gidip özür diledin. KENDİ attığın ss ler duruyor hala Leon ile gittiğiniz roldeki buradan nasıl kendine çıkar aradığını hala anlamıyorum. Düşmanlık konusunu savunman olmadığı için buraya döktüğünde az çok belirli oluyor. Düşman adam gelip benim garajım için benimle pazarlık ediyor, Aynen.
2-3-4. Sanırım karakterini bir ajan olarak oynuyorsun, birşey demiyorum buna. Bir kişiye silahla (hele ki Shotgun) kalabalık bir ortamda, işyerinde sebepsiz yere ateş açamazsın. Bunu da benim söylememem ve senin bilmen gerekir. Hala daha aynı yalanı dolandırıp duruyorsun. Birlikten atıldığın için bu kadar kin gütmene gerek yok dostum. Açtığın birden fazla İDDİA içeren şikayetlerin hepsine savunmamı yaptım ve yeterli göründü. Söylediğin konularda tek bir kanıtın bile yok, yazdığın mesajları düzenleyip kanıt diye sunmanda ayrı bir komediydi, neyse konumuz şu an bu değil şikayete odaklanalım.
5- Bunu görmen olağandışı dostum çünkü karakterine yeni NC attın ve ben bir süredir inaktif durumdayım oyuna bile girmedim. Aracımda bu süre zarfında ceza kilidindeydi (istesemde süremem anlayacağın)
6- Garajın sahibiyle bir ilgisi yok bu durumun o esnada orada rol yapan meslek başındaki insanların rolünü baltalıyorsun birnevi.