Konu: Jayden Fluellen - DeathMatching  (Okunma sayısı 198 defa)

#0 - 06.11.2023 19:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jayden_Fluellen @cagci
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Refola Scott @refola , Rosa_Parry @Vertigoyigit

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05/11/2023 - 21:07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler park halindeki aracımı çekici ile kaçırıyor ve parçalarını sökmek için tamirhaneye götürüyor. Agps üzerinden aracın konumuna bakarak aracın yanına gidiyoruz tamirhanedeki arkadaşlar işbaşında ve rolde olduğu için illegal bir rol sergilemeden bekliyoruz, ardından arkadaş bizi tanımamasına ve daha önce hiç görmemesine rağmen (EK-1 Açıklamalarda belirteceğim) garajın içerisinde ateş açmaya başlıyor. Olaydan tamirhane sahibi de şikayetçi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/uwz1dp

Ek açıklamalar(varsa):
EK-1 : Bahsettiğimiz arkadaş (Cagci) bir süre önce ekip içerisinde sergilediği saçma/yetersiz roller sebebiyle birlikten uzaklaştırıldı ve o günden beri OOC kinlenmiş dostumuz. Daha önceden yaptığı ancak şikayet oluşturmadığım ihlallerde var, kendisini uyarmama rağmen hala toksikliğe devam ediyor. Mevcut karakterine yeni NC atmış hiçbir rolümüz bulunmuyor.

#1 - 06.11.2023 20:17
Şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 07.11.2023 13:53
@cagci söylediğiniz bilgileri rol içinde öğrendiğinize dair 24 saat içerisinde kanıt paylaşmalısınız.

#3 - 07.11.2023 17:41
Bahsetmiş olduğun Carl_Perch ile düşman değiliz, geçmişte bir rol gerçekleşti ve düşmanlık son buldu. Hatta bunu senin hatırlaman gerekir değil mi? Habersizce bu rolü planladığın için birlikten uzaklaştırılmıştın  :) görüyorumki birliklerine katılmışsın böyle bir rol gerçekten olduysada düşmanlık sebebini de yazarsan sevinirim, çünkü ortada herhangi bir rol yok. Ek olarak benim kim olduğumu nereden bilip bunun kanaatine varıyorsun merak ediyorum. Maskeliyim, diğer oyuncu ise yeni NC attı. MetaGaming'de var işin içerisinde güzelce.

#4 - 07.11.2023 19:42
1. Düşmanlık eski karakterim Velma ile bitmişti, seninle herhangi bir role girmedi serhatcığım. Arada yan karakter olarak açtığım Velma'dada gidip rol yapıyorum zaten, VELMA İLE BİR DÜŞMANLIĞI KALMADI, SENİNLE ROLE GİRMEDİĞİNDEN SANA HALA DAHA KİN BESLEMESİ GAYET NORMAL. SENİNDE BAŞ LİDER OLARAK ÖZÜR DİLEMEN GEREKMEZ Mİ?
2. IC bir platform olan Vice Social'da zaten karakterinin tipi ve kıyafetleri gözüküyor. Carl ile anlattığım rolde bunlar tamamen vardı.
3. /masketak rolsel olarak YÜZÜ KAPATAN birşey olduğundan dolayı kıyafetlerimden anlamam gayet mümkün. (Benden aldığın 180 TL ile skin yaptırsaydın keşke  :D)
4. Daha öncedende Piazza hoodunun az ilerisinde afkydın, Carl ile aramızda "Bahsettiğin adam buydu sanırsam. Değil mi?" gibisinden bir rol döndü, oda onaylamıştı.
5. Seni modifiyeli elegy'in ile drift atarken çokça gördüm. Kısaca IC olarak senin arabanı ve tip olarak tanımama rağmen sen benim karakterimi tanımıyorsun.
6. Garajın sahibi olarak şahitliğimi tanıyorum yazan arkadaş garajın sadece çalışanı, sahibi ile pm'den konuştuğumda sorun yok demişti.
7. Carl ile seni anlattığı rolün ss'leri bulunmuyor maalesef.
8. Yeni NC atan arkadaş ile zaten rolüm yok, onu neden konuya kattın anlayamadım? Sıkarken ona dokunmadım bile.

1. Düşmanlık senin karakterin ile bitmedi o dönem birlik yöneticisiydin ve gidip özür diledin. KENDİ attığın ss ler duruyor hala Leon ile gittiğiniz roldeki buradan nasıl kendine çıkar aradığını hala anlamıyorum. Düşmanlık konusunu savunman olmadığı için buraya döktüğünde az çok belirli oluyor. Düşman adam gelip benim garajım için benimle pazarlık ediyor, Aynen.

2-3-4. Sanırım karakterini bir ajan olarak oynuyorsun, birşey demiyorum buna. Bir kişiye silahla (hele ki Shotgun) kalabalık bir ortamda, işyerinde sebepsiz yere ateş açamazsın. Bunu da benim söylememem ve senin bilmen gerekir. Hala daha aynı yalanı dolandırıp duruyorsun. Birlikten atıldığın için bu kadar kin gütmene gerek yok dostum. Açtığın birden fazla İDDİA içeren şikayetlerin hepsine savunmamı yaptım ve yeterli göründü. Söylediğin konularda tek bir kanıtın bile yok, yazdığın mesajları düzenleyip kanıt diye sunmanda ayrı bir komediydi, neyse konumuz şu an bu değil şikayete odaklanalım.

5- Bunu görmen olağandışı dostum çünkü karakterine yeni NC attın ve ben bir süredir inaktif durumdayım oyuna bile girmedim. Aracımda bu süre zarfında ceza kilidindeydi (istesemde süremem anlayacağın)

6- Garajın sahibiyle bir ilgisi yok bu durumun o esnada orada rol yapan meslek başındaki insanların rolünü baltalıyorsun birnevi.

#5 - 07.11.2023 19:44
Ayrıca 1 aydan fazladır inaktif bir hoodun ve tanıtımın var, neden hala daha kapanmadı? Bunuda adminlerin kendisine bırakıyorum.

Ayrıca arkadaş birçok şikayette gereken uyarı yapıldı dendi, çekirge 1 zıplar 2 zıplar 3.'de artık yetkisinin alınması gerekmez mi? Tarafımca şuanlık savunma gelmeyecek. İyi forumlar.

Kişisel / Birtakım nedenlerden ötürü gerekli yetkililere inaktiflik bildirimimi yaptım, tekrardan rollere döneceğiz.
Suçlu görüldüğüm bir şikayet olmadı, açtığın tüm şikayetlerde savunmamı yaptım.
Bu anlattıklarının hiçbirinin şikayet ile bir ilgisi bulunmuyor konuyu saptırmazsan sevinirim.
Tarafımca farklı bir açıklama gelmeyecek.

#6 - 07.11.2023 20:41
1. Düşmanlık eski karakterim Velma ile bitmişti, seninle herhangi bir role girmedi serhatcığım. Arada yan karakter olarak açtığım Velma'dada gidip rol yapıyorum zaten, VELMA İLE BİR DÜŞMANLIĞI KALMADI, SENİNLE ROLE GİRMEDİĞİNDEN SANA HALA DAHA KİN BESLEMESİ GAYET NORMAL. SENİNDE BAŞ LİDER OLARAK ÖZÜR DİLEMEN GEREKMEZ Mİ?

2. IC bir platform olan Vice Social'da zaten karakterinin tipi ve kıyafetleri gözüküyor. Carl ile anlattığım rolde bunlar tamamen vardı.
3. /masketak rolsel olarak YÜZÜ KAPATAN birşey olduğundan dolayı kıyafetlerimden anlamam gayet mümkün. (Benden aldığın 180 TL ile skin yaptırsaydın keşke  :D)
4. Daha öncedende Piazza hoodunun az ilerisinde afkydın, Carl ile aramızda "Bahsettiğin adam buydu sanırsam. Değil mi?" gibisinden bir rol döndü, oda onaylamıştı.
5. Seni modifiyeli elegy'in ile drift atarken çokça gördüm. Kısaca IC olarak senin arabanı ve tip olarak tanımama rağmen sen benim karakterimi tanımıyorsun.
6. Garajın sahibi olarak şahitliğimi tanıyorum yazan arkadaş garajın sadece çalışanı, sahibi ile pm'den konuştuğumda sorun yok demişti.
8. Yeni NC atan arkadaş ile zaten rolüm yok, onu neden konuya kattın anlayamadım? Sıkarken ona dokunmadım bile.

1. Düşmanlık senin karakterin ile bitmedi o dönem birlik yöneticisiydin ve gidip özür diledin. KENDİ attığın ss ler duruyor hala Leon ile gittiğiniz roldeki buradan nasıl kendine çıkar aradığını hala anlamıyorum. Düşmanlık konusunu savunman olmadığı için buraya döktüğünde az çok belirli oluyor. Düşman adam gelip benim garajım için benimle pazarlık ediyor, Aynen.

2-3-4. Sanırım karakterini bir ajan olarak oynuyorsun, birşey demiyorum buna. Bir kişiye silahla (hele ki Shotgun) kalabalık bir ortamda, işyerinde sebepsiz yere ateş açamazsın. Bunu da benim söylememem ve senin bilmen gerekir. Hala daha aynı yalanı dolandırıp duruyorsun. Birlikten atıldığın için bu kadar kin gütmene gerek yok dostum. Açtığın birden fazla İDDİA içeren şikayetlerin hepsine savunmamı yaptım ve yeterli göründü. Söylediğin konularda tek bir kanıtın bile yok, yazdığın mesajları düzenleyip kanıt diye sunmanda ayrı bir komediydi, neyse konumuz şu an bu değil şikayete odaklanalım.

5- Bunu görmen olağandışı dostum çünkü karakterine yeni NC attın ve ben bir süredir inaktif durumdayım oyuna bile girmedim. Aracımda bu süre zarfında ceza kilidindeydi (istesemde süremem anlayacağın)

6- Garajın sahibiyle bir ilgisi yok bu durumun o esnada orada rol yapan meslek başındaki insanların rolünü baltalıyorsun birnevi.
Düşmanlık konusunda garaj ile bir şeyler demişsin fakat dediğini yaklaşık 4 5 kez okudum fakat hala anlayamadım. Sizin garajda herhangi bir rolumuz dönmedi. Eski dönem için söylüyorm bunu, bunun harici zaten sizin garaj da hiç bir zaman rolumuz olmadı dost.

#7 - 08.11.2023 00:40
Açtığınız tüm şikayetler birbirinin kopyası ve uydurmadan ibaretti, yetkilileri kandırmaya yönelik eylemlerde bulundun, hepsi kanıtlandı gerekli savunmalar yapıldı. Şu olayı tekrar tekrar gündeme getirmene lüzum yok gerekli cevap şikayette verildi. Ağla velet demişim, hiç gülesim yoktu refolaya gidip özelden veya herhangi biryerden sorabilirsin bu konu hakkında ne dediklerimi her platformta farklı bir konuşma tarzına ve kişiliğe sahip olman beni hayrete düşürüyor doğrusu. Bir önceki iletimde açıklama yapmayacağımı söylemiştim bu açıklamayıda adını geçirdiğin Refo arkadaşımız yapacaktı aslında ancak foruma giremediğinden ötürü sana son bir ileti atmak istedim.

Buradaki cagci kişisi olarak merak ettiğin şeyleri düzgünce bana ulaşarak sorabilirsin. Discorddada bu şekilde imlalı konuşman dileğiyle  :)

#8 - 08.11.2023 00:41

Düşmanlık konusunda garaj ile bir şeyler demişsin fakat dediğini yaklaşık 4 5 kez okudum fakat hala anlayamadım. Sizin garajda herhangi bir rolumuz dönmedi. Eski dönem için söylüyorm bunu, bunun harici zaten sizin garaj da hiç bir zaman rolumuz olmadı dost.

Bende bundan bahsediyorum dostum sizinle hiçbir rolümüz yok.

#9 - 08.11.2023 15:11
Jayden Fluellen karakteri Deathmatching sebebiyle cezalandırılacak.