Konu: Riley Maduro  (Okunma sayısı 132 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.10.2023 21:14
Kim bu Riley Maduro?

Spoiler: GösterGizle

Sevdiklerine karşı paranoyak,
Gök gürültülü havalardan korkuyor,
Negatif olmayı beceremiyor,
Duygularını gayet iyi gizliyor,
Ortamın saykosu, şakacısı,
House, dnb tarzlarında müzikler dinlemekte

Kırmızı çizgisi; Lezbiyen ve Gay bireyler, onlardan uzak duruyor

« Son Düzenleme: 09.11.2023 00:49 Meftun »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 24.10.2023 14:12
« Son Düzenleme: 03.11.2023 15:24 Meftun »
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
sledgehammer,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 03.11.2023 15:04
Eski köye yeni adet gibi hatun
« Son Düzenleme: 09.11.2023 00:50 Meftun »
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
sledgehammer,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 03.11.2023 15:11
Kim bu Riley Maduro?

Spoiler: GösterGizle

Sevdiklerine karşı paranoyak,
Gök gürültülü havalardan korkuyor,
Negatif olmayı beceremiyor,
Duygularını gayet iyi gizliyor,
Ortamın saykosu, şakacısı. Ağzı bozuk kızı

Kırmızı çizgisi; Lezbiyen ve Gay bireyler, onlardan uzak duruyor

Evet karşınızda Riley, Riley Maduro yani ben. Evin tek çocuğu olarak 2001 yılında Amerika/Vice'da doğmuşum, çocukluğum El Corona sokaklarında geçti diyebilirim. Babamı daha önce görmedim ama size biraz Annem'den bahsetmek istiyorum, kendisi bana yıllarca hem Anne hem Baba olmuş. Geçim sıkıntısı yaşadığımız günleri asla bana yıllarca hissettirmemiş bir kadın. Adı Made, 1975 doğumlu birden fazla işte çalışmış çalışkan bir kadın. Babama gelirsek... Babam Tommy, 1965 doğumlu evin tek çocuğu olarak dünyaya gelmiş bir adam. Daha ben bir yaşındayken geçirdiği bir trafik kazası sonucunda 40 gün çeşitli ameliyatlar geçirmesi sonucu vücudu artık dayanamış sanırım ve o yüzden gözlerini yummuş. "Baban için üzülüyor musun?" veya "Onu üzlüyor musun?" diye sormak isterseniz ona karşı hissizim diyebiliriz. Çünkü onu hiç görmedim, hiç onunla konuşmadım...

Yıllar geçiyor ve ben günden güne büyüyüp olgunlaşıyordum. 16 yaşıma kadar okuduğumu hatırlıyorum, sonrasında okulumu bırakıp bir Burger-shot dükkanında çalışmaya başladım. Orada yaklaşık iki sene çalıştığımı biliyorum. İşin sonunda işimde yükselmem gerekirken tam tersi düşüşe geçtim. Sorumlusu tamamen patronum, onunla yatmadığım ve düzgünce işimi yaptığım için. Anladınız siz onu... Her neyse işi bırakıp oradan kurtuldum. Annemin çalışkan bir kadın olduğunu söylemiştim, evet Annem ile Ocean sahilinde bir fast-food dükkanı açmaya karar verdik. Eskiden çalıştığım işin sayesinde tecrübelenmiştim mutfakta, orada gayet güzel gelirler elde ettiğimizi söyleyebilirim. Bu fazla uzun süreli bir iş olmadı, çünkü bir kaç Mafya bozuntusu herif bize gözlerini dikmişlerdi, her hafta müşterilerimizi korkutuyor ve haraç istiyorlardı. Canımızın daha değerli olduğunu düşünmeye başlamamızla orayı devretmemiz gerçekten kolay oldu.
İşletmemizi devredeli 2 yıl olmuştu ve bende 18 yaşıma basmıştım. Yavaştan paramın bitmeye başlamasıyla kendime bir iş bulmaya karar verdim ama bu sefer işim mutfak olmamalıydı. Tamamen tesadüf olarak LV taraflarında geziniyordum ve karşıma bir ilan çıktı, detayları bilmeniz gerekirse; "Gelişmeye açık, tecrübeli/tecrübesiz tamirhane elemanları aranıyor! Araçlarla ilgilenerek para kazanmaya ne dersin?" Kaçırır mıyım? Hayır... Hemen rotamı ilanın verildiği konuma çevirip yola çıktım. Klasik evrak işlerimi tamamlayarak orada çalışmaya ve tecrübe edinmeye başladım. Aradan bir yıl geçtikten sonra işimde yükselmeye başladım ve patronum artık yaşlandığı için çoğu görevi bana tanımlamıştı, yeni eleman al, sekreterlik yap, elemanlarla ilgilen, işleri öğret... Bilirsiniz.

Zamanla çeşitli müşteriler kazanıp çeşitli insanlarla muhattap olmuştum. Çoğu müşterim benden memnundu. Ama bu yükselişim ilerleyen aylarda düşmek zorunda kaldı. Patronum ani kalp krizi sonucunda hayatını kaybetmişti, sanırım oğullarının paraya ihtiyacı vardı ki tamirhaneyi satılığa çıkarmaya karar verdiler. Ben geçmişim tam olarak böyle... Düş kalk, düş kalk.
Size biraz benden bahsedeyim, Riley, yaşıtlarına göre özgüveni yüksek bir hatun. Genelde insanlardan nefret etmeyi sevmiyor, bu duygunun güçlü bir duygu olduğunu düşünüyor, bu yüzden çoğu kişiyle arası iyi diyebiliriz. Arkadaşlarıma ve çevreme genelde pozitif yanımı gösteririm, bazı duygularımı gizleyen bir hatunum. Mesela beni ağlarken görmeniz aşırı azdır. Paranoyak tarafımı söylemeyi unutuyordum... Şöyle; Mesela arkadaşı olun ve onu günlerce habersiz bırakıp ortadan kaybolun, döndüğünüzde telefonunuzda binden fazla çağrı görmeniz muhtemel. Biraz korkaklıkta var diyebiliriz, gök gürültülü havalardan korkarım, genelde evde kalıp yorganın altından çıkmak istemem. Riley böyle biri işte...
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
sledgehammer,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok