Konu: SİSTEMSEL PARA KAZANMA YÖNTEMLERİ HAKKINDA  (Okunma sayısı 557 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.05.2023 16:09
Herkese selam, bugün Vice Roleplay'de oynarken bir şey fark ettim; "/karakter" yazıp banka hesabıma baktığımda param kalmamıştı. Ben de dedim ki "Para kazanmam lazım!" ve başladım "/meslekler" yazarak mesleklere bakmaya farklı farklı seçenekler vardı biraz forumda baktım hangisinin daha çok karlı olduğuna bir konu bulamadım; bunun üzerine başladım deneme yapmaya ve bir tablo çıkarttım şimdi de bu tabloyu sizler de faydalanın diye sizlerle paylaşacağım. Öncelikle tırcılık mesleğini ele alalım.

Tırcılık : (On iki tırcılık seviyesiyle hesaplanmıştır.)

Direkt olarak zaten Pony ve diğer kamyonu geçiyorum büyük tırdan anlatacağım.

Büyü tırda dorseyi aldıktan sonra /truckerbasla yazınca karşınıza dört farklı seçenek çıkıyor. Tek tek hepsini ele alacağım ve dakika başına gelirlerini sizlerle paylaşacağım.

Rota 1
Dakika: 16'
Brüt gelir: 1960$
Gider: üç gişe yani 3x50'den 150$
Net gelir: 1960-150=1810$
Dakika başına gelir: 1810/16=113$ (Yaklaşık.)

Rota 2
Dakika: 13'
Brüt gelir: 1860$
Gider: iki gişe yani 2x50'den 100$
Net gelir: 1860-100=1760$
Dakika başına gelir: 1760/13=135$ (Yaklaşık.)

Rota 3
Dakika: 8'
Brüt gelir: 1010$
Net gelir: 1010-100=910$
Dakika başına gelir: 910/8=113$ (Yaklaşık.)

Rota 4
Dakika: 11'
Brüt gelir: 1260$
Net gelir: 1260-100=910$
Dakika başına gelir: 1160/11=105$(Yaklaşık.)

Gördüğünüz gibi tırcılık mesleğinde dakika başına en çok kazandıran sefer "Rota 2".

Şimdi birlik mesleğine geçelim. (Ben bir mafya oluşumuna üyeyim ona göre hesaplayacağız.)

Dakika: 7' (Yaklaşık kendim hesapladım normalde 6.20 saniye civarı çıktı ama diyelim ki rota karıştı vb. durum oldu.)
Brüt gelir: 1600$ kişisel gelir. + 400$ birliğe katkı.
Gider: dört gişe yani 4x50'den 200$
Net gelir: 1600-200=1400$ kişisel net gelir. (Unutmayın daha bir de birlik kasasına 400$ koymuş olduk onu hesaplamıyorum.)
Dakika başına gelir: 1600/7=200$ (Yaklaşık.)

Balıkçılık ve madenciliğe hiç bakmıyorum bile onlar çok az kazandırıyor. (Madencilik belki üretim puanınız yedi ise karlı olabilir. Ama satış için çevreniz olmalı ve illegal olmalısınız.)

Yani bu genel tabloya baktığımızda BİRLİK MESLEĞİNİN en karlı sistemsel para kazanma yöntemi olduğunu görüyoruz. Size ilk öncelikle rolsel yöntemlerle (Ticaret, illegal ticaret, bir garaj birliğinde çalışarak veya seks işcisi olarak. Ayrıca daha sayamadığım farklı rolsel yöntemlerle para kazanabilirsiniz ve bunu yaparken keyif alırsınız.) para kazanmaya çalışmanız olur.

Not:
Umarım bu bilgi işinize yarar, ilk defa böyle bir şey yapıyorum hatalarım varsa lütfen belirtin.

Dip Not:
Bence Vice Roleplay meslekler konusunda kendisini geliştirmeli ve insanları tek bir mesleğe yönlendirmek yerine tüm mesleklere yönlendirmeli (Nasıl bunu yapacaklarını eminim benden daha iyi biliyorlardır.). Umarım sunucunun yetkilileri bu konuyu fark eder ve bir şeyleri düzeltirler.
100
4
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
selimov.cs, Lelowa, Mirmanu, ysia,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 03.05.2023 16:41
Lojistik mesleğinde daha çok kazanılıyor diye biliyorum onu da deneyip ekleyebilirsin.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 03.05.2023 16:53
Lojistik mesleğinde daha çok kazanılıyor diye biliyorum onu da deneyip ekleyebilirsin.

Benim tırcılık seviyem lojistik işi yapmaya yetmiyor en az on beş tırcılık seviyesinde olmak gerekiyormuş, eğer bir arkadaşımız yapıp paylaşırsa ve eklememe izin verirse neden olmasın. Sonuçta burada amaç insanları bilgilendirmek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 15.05.2023 15:47
artık rolle para kazanmaya bakalım değil mi?
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
noxizim34,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 15.11.2023 15:56
Kamyoncu sıkıcı ama iyi para kazandırdığına şüphe yok. Bence bu, roller aracılığıyla para kazanmanın tüm amacını boşa çıkarıyor. Rol yapmaktan para kazanmaya devam etmek en iyisi. Bana göre başarılı bir rehber.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok