Konu: Atsutomo_Hiromi, Niko_Belushi, Maskeli_23207, Maskeli_25712  (Okunma sayısı 251 defa)

#0 - 20.10.2023 01:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Atsutomo_Hiromi,  Niko_Belushi, Maskeli_23207, Maskeli_25712 ( @Jarvis @mete el pasa  + Maskeli karakterler)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Maria_Provazano
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.10.2023 00:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Spoiler: GösterGizle
Noob DM +
https://cdn.discordapp.com/attachments/1162166189569605752/1164689758614724638/2.PNG?ex=654420dd&is=6531abdd&hm=7dcc60ec132a0dd86178471f4d6383e206b88f73f8eb6b8aa3e03d201ee7a41f& (DM kural ihlali olmadığını farkındayım ama aynı mantığın brawl ve bu tarz baskınlarda da geçerli olduğunu düşünüyorum. Aksi halde olaydan alakasız olan ve yoldan geçen herkesi dövmeleri gerekirdi)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, kısa ve öz keseceğim. Arkadaşların yapacağı savunma muhtemelen "Düşmanımız olan bir karakteri dövmek için gittik oraya ve yanında onlarıda görünce onlardan sandık ve dövdük, savaş bölgesinden geçiyorlardı" olacaktır ama olay bu kadar basit değil. Syd karakterim barmenlik yaptığı Dejavu bara gidiyordu sıradan bir şekilde, arkamdan barın sahibi Maria karakteri geliyordu normal bir şekilde barımıza gidiyorduk. Videoları bu yüzden biraz geriden başlattım ki olayla bir ilgimiz olmadığı anlaşılsın ciddi anlamda.  Yerde 6-7 kişinin saldırısına uğramış bir kadın karakter görünce barımızın önünde, ölü mü diri mi, endişelendik ve durumunu sorduk. Sonra karakter birden Q attı ve oyundan çıktı. Syd karakteri ise rutin olarak barı açma hazırlıklarını yapmak için bara girdi ve arkasında bir anda o ekibi gördü ve "Ben onlardan değilim diye" belirtmesine rağmen sebepsiz bir şekilde darp edildi üstüne "Olma" yazdılar. Ben olanı söyleyeyim, bu arkadaşlar bu kadar toplanmışlar ve bu toplanma boşa gitmesin diye dövmüşken iki üç kişi daha dövelim diye düşünüp hızlarını alamamışlar. Bu tarz hareketler heves kırıcı hareketler, karakterim bu zamana kadar neredeyse hiç bir kavgaya bulaşmadı bugüne kadar fakat hiç istemediği şekilde dayak yemiş oldu bir sürü tanımadığı kişiden. Direkt olarak saldırmak yerine sorguya çekip onlardan olup olmadığımı sorabilirlerdi, bu şekilde kesin bir kanıya varılırdı fakat dediğim gibi sadece aksiyon istediler. Ayrıca karakterim kavga bölgesinden uzaklaşmış, kapalı bir alana yani kendi barına geçiş yapmıştır. Buna rağmen bara girip darp etmeyi tercih ettiler hiç sormadan, soruşturmadan.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yaptıkları role biraz daha özen göstermeleri gerekiyor, kör bir şekilde saldırdıkları kişi bir polis olabilirdi ya da çok tehlikeli bir suç adamı olabilirdi ve insanların olduğu bir şehirde oynuyoruz oyunu, elbette insanlar olacak. Kendi işletmemizin önünde olmayacağızda nerede olacağız? Bu yüzden lütfen "Savaş bölgesindeydiniz ondan saldırdık" bahanesi ile gelmeyin.

« Son Düzenleme: 23.10.2023 22:39 asil the great »

#1 - 20.10.2023 01:50
Barımızı açmaya gidiyoyoduk bar önü olay olduğu için zaten videolardada gözüktüğü gibi arabadan inmiyoruz ve duruyoruz. Olayın devamında ise barın önünde biri yattığını görünce ölümü değilmi diye karakterim ile Syd adlı karakter ile bakmaya gittik yerden yatan Q atınca bizde barımıza geçiş yaptık o sıra Syd karakteri içeri girdi ve bende dışarda duruyodum sonra arkadaşlar biranda geldi dışarda ilk önce  beni yumruklayım düşürüp sonra içerde  Syd karakterini düşürdüler olayla alakamız yoktu ve ne olduğunu bile anlamadık Ki vurmaya başladıkların zaten /rapor komutunu kullandım ve admin baktığında direk arkadaşlar gitmişti bakan adminde @ByRevenge  barın içinde bulunan syd karakteri onlardan olmadığını belirttiği halede saldırdılar. şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 20.10.2023 16:53
Selam dostum umarım günün oldukça iyi gidiyordur.

Sunucuda aktif olarak dönen bir senaryo rolü var, Japon VS Çinliler olarak o ara biz çinli kadını hunharca döverken bölgeye geldiniz o sıra vücüdumuzda salgılanan adrenalin duygusunun verdiği hiddetle telsizden yapılan bir ateşleme ile size  döndük ve sizi de dövdük, bunun için kusura bakma, sizi dövmemiz tamamen bir yanlış anlaşılma Umarım rollerinden soğumamışsındır.

Savunmam bu kadar olacak, umarım günün iyi geçer.

#3 - 20.10.2023 18:30

Sunucuda aktif olarak dönen bir senaryo rolü var, Japon VS Çinliler olarak o ara biz çinli kadını hunharca döverken bölgeye geldiniz o sıra vücüdumuzda salgılanan adrenalin duygusunun verdiği hiddetle telsizden yapılan bir ateşleme ile size  döndük ve sizi de dövdük, bunun için kusura bakma, sizi dövmemiz tamamen bir yanlış anlaşılma Umarım rollerinden soğumamışsındır.

Selamlar, iyi yaklaşımın için teşekkürler fakat burada bir "Yanlış anlaşılma" olduğunu düşünmüyorum. Kavga bölgesinden uzaklaşmama rağmen bara girip sormadan, soruşturmadan dövdünüz ve özellikle, bakın özellikle "Onlardan değilim" diye bağırmama rağmen "Olma" dediniz yani farkındaydınız onlardan olmadığımı yine de dövmek istediniz. Çok uzatmaya gerek yok, ekstra savunmanız varsa yapabilirsiniz gerisine admin karar versin istiyorum.

#4 - 20.10.2023 22:01

Selamlar, iyi yaklaşımın için teşekkürler fakat burada bir "Yanlış anlaşılma" olduğunu düşünmüyorum. Kavga bölgesinden uzaklaşmama rağmen bara girip sormadan, soruşturmadan dövdünüz ve özellikle, bakın özellikle "Onlardan değilim" diye bağırmama rağmen "Olma" dediniz yani farkındaydınız onlardan olmadığımı yine de dövmek istediniz. Çok uzatmaya gerek yok, ekstra savunmanız varsa yapabilirsiniz gerisine admin karar versin istiyorum.
Evet, bazı arkadaşlarımın eşşek olduğunu bende düşünüyorum, o an geri dönüşü olmayan bir durum oldu, iyi akşamlar. Sonradan fark ettim ama videoda sana vurduğum bir yeri göremedim emote verdim ama fiili olarak sana bir saldırım bulunmuyor, bunuda belirtmiş olayım.
« Son Düzenleme: 20.10.2023 22:09 hoon1gan242 »

#5 - 23.10.2023 19:14
aktif

#6 - 23.10.2023 22:39
Sadece şu sonda "Olma" yazan maskeli arkadaştan şikayetçiyim, ceza alacaksa onun almasını istiyorum. Videoda gözüken diğer arkadaşlardan şikayetçi değilim.

#7 - 24.10.2023 13:55
Jayden Clark karakteri Deathmatching kapsamında cezalandırılacak.