Konu: Punizione_Altobello  (Okunma sayısı 114 defa)

#0 - 18.10.2023 16:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Punizione_Altobello - @Ecstasyh?

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Güvenli bölge ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Güvenli bölgede durduk yere küfür etti.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://cdn.discordapp.com/attachments/989646634583457792/1164198890086617178/image.png?ex=654257b5&is=652fe2b5&hm=51756b1be8bc541fa6f9fe03a1e7b60af9fbd2cfbb6eff4eba6d8cd786de3ec2&

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 20.10.2023 02:37
Savunmayı videolu şekilde yapacak olan kişi @CCarnage, bu arada şunuda hatırlatayım, arkadaşa rolde gel diyorum ama "Şuanda hiç uğraşamam" gibisinden bir şey diyip rolden kaçmaya çalışıyor, sürekli roleplay kuralı diye bir şey vardı değilmi? Belkide sana güvenli bölgede söylenmeyecek bir iş teklif edecektim? Kovalamama rağmen güvenli bölgeye kaçman ihlal dostum, hatırlatayım. Videonun devamındaki ss te olmayan rol konuşmalarını okursunuz, herhangi bir agresif rp yok. Siktir git demem bir agresiflik içermiyor, OOC hayatta kalabalık bölgelerde veya alış veriş merkezleri gibi yerlerde küfürlü konuşmuyormusun? Tebrik ederim, çok terbiyeli ve ahlaklıymışsın. :D

#2 - 20.10.2023 02:54
Selamlar, ilk önce savunmayı ben yapıyorum. İlk başta Punizione ile aktif çatışma yerindeydik, bir kişi ile çatışıyorduk. Ardından arkadaş birinici defa geçti, görmemezilkten geldik. Ondan sonra ikinci defa geçince, takipledik. Arkadaş Piazza Hood'unun taraflarından Market caddesine dolanarak kaçtı, tekrar söylüyorum, DOLANARAK KAÇTI. Ondan sonra Güvenli bölgeye geçince durdu. Arkadaşı ilk defa görüyorum ne olduğunu bilmiyorum, polise şikayet etse silahımı ve zamanımı kaybedeceğim, neden o riski göze alayım? Sıkacak olsak zaten aktif çatışma yerinde sıkardık, amacımız sadece konuşmaktı. O kaçıp GB'ye sığınmayı tercih etti, Ss'leri aşağıya koyuyorum, iyi roller!  :minigun:

Aktif çatışma bölgesindeyken arkadaşın yanımıza 2. defa gelmesi ;

GB'ye dolanarak kaçtığı SS ;

GB'ye sığınıp, rolden kaçmaya çalıştığı ss ;

İyi roller, iyi günler. Lütfen bize karşı kin tutma dostum  :minigun: :minigun:

#3 - 22.10.2023 17:04
Bu seferlik uyarıyorum, tekrarlamayın.