Konu: PM RAHATSIZLIK+OOC ÜSLUP+RK KURAL İHLALİ+OOC KİN.  (Okunma sayısı 89 defa)

#0 - 21.10.2023 23:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lance_Hebert

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: PM RAHATSIZLIK+OOC USLUB+RK KURAL İHLALİ+OOC KİN.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mekandan çıkmıştım, arkadaşımın gelmesini bekliyordum. Sürekli sorular soruyorlardı cevap vermek istemiyorum dedim. Beni darlamaya başladı buradan git vs, bu durumda haklı onun hood bölgesi. En sonunda çıktım dışarı bana saldırmaya başladılar. İki kişiydiler kas gücümün yeterince iyi olduğunu düşündüğüm için ikisini devirdim. Sonra bu arkadaş geldi onuda devirdim ve galiba kendini oyuna fazla kaptırdı. Pm den bu tarz üslupta konuşmaya başladı. Ve yerden emote vermeden üstüne üslük koşarak gezmeye başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yok.

#1 - 22.10.2023 15:29
Video kaydı ve OOC kin yaptığına dair ss:

https://hizliresim.com/dbt1bx1

Açıklama: Sokağımda bekleyen herhangi birisi gibi davrandım, yanına gidip neyi beklediğini sorunca küfürlü söylemlerde bulundu. Ardından onaylı hood bölgemizde olmasına rağmen kurallara uymayarak agresif yapmaya devam etti, küfürler etti ve sokaktaki serseriler tarafından uzaklaştırılmaya çalışıldı. Karşıdaki kişi videoda da görüldüğü üzere GOD kullanma eyleminde bulundu. 2 hp üzerinde 1 hit atılıyor, üstüne yumruk darbeleri yiyor. Buna rağmen düşmüyor. GOD olduğuna dair kanıtları video içerisinde görülebilir. Pm üzerinden şikayet açacağıma dair söylemlerde bulunduğumda ise ''Ağlama'' gibi sözler kullanarak toxicleme eyleminde bulundu. RK konusuna gelecek olursak karşımdaki  kişinin troll olduğunu bildiğimden dolayı ic olarak ayağa kalktığımda tamamen rolsel bir şekilde OOC kin gütmeden ''Aptal'' tarzında söylemlerde bulundum. Ayağa kalktığımda ona saldırdığıma dair bir ss veya video kaydı varsa izlemek için burada olacağım. Steve karakteri seni deagle markalı silahı ile vurduğu zamana dair video kaydın varsa atabilirsin dostum. Tekrar söylediğim gibi, herhangi bir OOC kin gütmeden, sadece rolsel olarak yaklaştım. Karşımdaki kişi ise kendini oyuna fazla kaptırmış ki GOD ile karşılık verdi ve sonraki günü ooc kin yaparak yazdığı sste gözüküyor. Sonuçlanabilir, iyi roller.

#2 - 22.10.2023 17:08
Lance Hebert karakteri Ortak Nezaket kapsamında ceza alacak. Hile kullanımı iddialarınız için uygun bölümden yeni şikayet oluşturmalısınız.