Video kaydı ve OOC kin yaptığına dair ss:
https://hizliresim.com/dbt1bx1Açıklama: Sokağımda bekleyen herhangi birisi gibi davrandım, yanına gidip neyi beklediğini sorunca küfürlü söylemlerde bulundu. Ardından onaylı hood bölgemizde olmasına rağmen kurallara uymayarak agresif yapmaya devam etti, küfürler etti ve sokaktaki serseriler tarafından uzaklaştırılmaya çalışıldı. Karşıdaki kişi videoda da görüldüğü üzere GOD kullanma eyleminde bulundu. 2 hp üzerinde 1 hit atılıyor, üstüne yumruk darbeleri yiyor. Buna rağmen düşmüyor. GOD olduğuna dair kanıtları video içerisinde görülebilir. Pm üzerinden şikayet açacağıma dair söylemlerde bulunduğumda ise ''Ağlama'' gibi sözler kullanarak toxicleme eyleminde bulundu. RK konusuna gelecek olursak karşımdaki kişinin troll olduğunu bildiğimden dolayı ic olarak ayağa kalktığımda tamamen rolsel bir şekilde OOC kin gütmeden ''Aptal'' tarzında söylemlerde bulundum. Ayağa kalktığımda ona saldırdığıma dair bir ss veya video kaydı varsa izlemek için burada olacağım. Steve karakteri seni deagle markalı silahı ile vurduğu zamana dair video kaydın varsa atabilirsin dostum. Tekrar söylediğim gibi, herhangi bir OOC kin gütmeden, sadece rolsel olarak yaklaştım. Karşımdaki kişi ise kendini oyuna fazla kaptırmış ki GOD ile karşılık verdi ve sonraki günü ooc kin yaparak yazdığı sste gözüküyor. Sonuçlanabilir, iyi roller.