Konu: Ben Tejeda /YKİ  (Okunma sayısı 169 defa)

#0 - 15.10.2023 03:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @sendlop playboy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
yki

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlarla çatışmaya girdik, bu arkadaş beni kovalamaya çalıştı ve yaralı durumuna düştü.
Yaralı durumdayken arkadaşı geldi, arkadaşını da vurdum.
O sırada kendisi de yaralı konumunda iken ateş açmaya çalıştı...
Maalesef başarılı olamadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
•İlk düşüşü: (21:29)
Spoiler: GösterGizle

•Kalkınca tekrar ateş açıyor:(21:30) RK ihlali > Canımı 118'e düşürüyor.

•Tekrar düşüyor.

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 16.10.2023 10:03 meriawam »

#1 - 15.10.2023 14:03
Öncelikle yaptığınız rolde GOD MOD açtığınız için ve onaylı hoodda fear RP yapmadığınız için bizim size şikayet açmamız lazım, yok ben o gruptan değilim diyorsan da ki buna inanmıyorum, kullandığınız hilelerden dolayı admin sizi zaten yanına çekti rolleri iptal etti. Boş şikayet açmışssın, ayrıca ben oraya aracımla geldiğimde, saniyesine 2 atışta beni düşürdün. hile dışında hiçbir atış o kadar isabetli olmaz. İMKANSIZ aracın içinde yanlayarak geliyorum ve sıktığın 2 mermi anında bana isabet ediyor. Yani lütfen hile kullanıp, hatta hem hile kullanıp hem kural ihlali yapıp üstüne şikayet açma.  Eğer yok ben ayrı bir kuralda ateş açtım derseniz de, birliğiniz onaylı bir birliğe savaş açmış demektir bilginize, iyi oyunlar ve hilesiz, kural çerçevesinde roller dilerim.
Hile diye bahsettiğiniz kişi ben değilim, o arkadaş da hile değildi zaten. Yetkili kişi bizi hilesiniz diye çekmedi, hoodda ateş açtığımız için çekti bence olayları saçma bir yere çekmeye gerek yok.
Şikayet sana da açılmadı zaten seni etiketlediğimi veya bir fotoğrafını görüyor musun? Ben görmüyorum.
Kuralları da iyi biliyorum, şikayette arkadaşını vurdum ve siz geldiğinizde arkadan sıkmaya çalıştı. Bu kadar basit, ben cezamı hood baskınından aldım evet. Arkadaşımı içeri zorla sokmaya çalıştığınız için sizi durdurdum, bu kadar basit.
"Oyuncu şikayetleri" alanı da bu yüzden mevcut, boş şikayet gibi şeylere sen ya da arkadaşların karar veremezsiniz. Ben de veremem, yetkili incelediğinde anlayabiliriz. Benim hile olduğumu düşünüyorsan tek tuşla kayıt alıp şikayet oluşturabilirsiniz.
Tanımadığın insanlar hakkında bu kadar keskin yorum yapmak, garip...

#2 - 15.10.2023 23:09
 :)

hadi diyelim canın 216 - 144 = 72 ama senin canın 152  ::)
« Son Düzenleme: 15.10.2023 23:12 sendlop playboy »

#3 - 15.10.2023 23:19
olaya zaten @behzatc4530 müdahale etti olay hakkında bilgisi var

#4 - 15.10.2023 23:44
olaya zaten @behzatc4530 müdahale etti olay hakkında bilgisi var
Adminin bu olayla hiç bir ilgisi yok Rush atıp düşüp kalkınca tekrar sıkmanın bir mantığı yok.
attığım görselde de Canımın gözüktüğünün farkındasın kaldı ki Behzat bizi hood baskını için çekti konuşmalarımız hala duruyor sen yaralı kural ihlali yaptın boş yere admini ortaya atmana gerek yok...
Birşey iddia ediyorsan da gidip bir konu altında şikayet oluştur benim yaptığım gibi.

#5 - 15.10.2023 23:51

#6 - 16.10.2023 09:10
Behzatç rolu iptal etti. Boşuna tantana yaratıyorsunuz

#7 - 16.10.2023 09:15
Behzatç rolu iptal etti. Boşuna tantana yaratıyorsunuz
rol ister iptal olsun ister olmasın, farketmiyor bu arkadaş bile isteye RK yaptı sonuç olarak rol iptal oldu evet. Biz jail aldık? Rol iptal olduğu için jail iptal olsaydı biz de jail almazdık? İhlal ihlaldir, biz jailimizi yattık bu arkadaş da bir ihlal yaptı ve cezasını çekmeli.

#8 - 16.10.2023 11:19
Ben Tejeda karakteri Revenge Kill kapsamında ceza alacak.