Öncelikle yaptığınız rolde GOD MOD açtığınız için ve onaylı hoodda fear RP yapmadığınız için bizim size şikayet açmamız lazım, yok ben o gruptan değilim diyorsan da ki buna inanmıyorum, kullandığınız hilelerden dolayı admin sizi zaten yanına çekti rolleri iptal etti. Boş şikayet açmışssın, ayrıca ben oraya aracımla geldiğimde, saniyesine 2 atışta beni düşürdün. hile dışında hiçbir atış o kadar isabetli olmaz. İMKANSIZ aracın içinde yanlayarak geliyorum ve sıktığın 2 mermi anında bana isabet ediyor. Yani lütfen hile kullanıp, hatta hem hile kullanıp hem kural ihlali yapıp üstüne şikayet açma. Eğer yok ben ayrı bir kuralda ateş açtım derseniz de, birliğiniz onaylı bir birliğe savaş açmış demektir bilginize, iyi oyunlar ve hilesiz, kural çerçevesinde roller dilerim.
Hile diye bahsettiğiniz kişi ben değilim, o arkadaş da hile değildi zaten. Yetkili kişi bizi hilesiniz diye çekmedi, hoodda ateş açtığımız için çekti bence olayları saçma bir yere çekmeye gerek yok.
Şikayet sana da açılmadı zaten seni etiketlediğimi veya bir fotoğrafını görüyor musun? Ben görmüyorum.
Kuralları da iyi biliyorum, şikayette arkadaşını vurdum ve siz geldiğinizde arkadan sıkmaya çalıştı. Bu kadar basit, ben cezamı hood baskınından aldım evet. Arkadaşımı içeri zorla sokmaya çalıştığınız için sizi durdurdum, bu kadar basit.
"Oyuncu şikayetleri" alanı da bu yüzden mevcut, boş şikayet gibi şeylere sen ya da arkadaşların karar veremezsiniz. Ben de veremem, yetkili incelediğinde anlayabiliriz. Benim hile olduğumu düşünüyorsan tek tuşla kayıt alıp şikayet oluşturabilirsiniz.
Tanımadığın insanlar hakkında bu kadar keskin yorum yapmak, garip...