Konu: YUCA - DM  (Okunma sayısı 194 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.10.2023 15:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @YUCA THE GREAT

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, arkadaşım müsait olmadığı için şikayeti ben açıyorum. Yuca isimli oyuncumuz, itsbard'ın Çinli birliğinde olmasına rağmen ve Çinli bir karakterde olmasına rağmen, Mongols & Cordizelli savaşını bir anda başlatıyor, role bile girmeden yapıyor. Durup dururken kendi aramızda rol yaparken, her şey düzgün ilerlerken kendi kendine rollenip savaşı başlatan taraf oluyor. Admin birliğinde olup, buna göz yumulması da şaşırtıcı. Arkadaşın bir yerlerden kalma acısı var sanırım. Her neyse, konumuza dönelim. Bir anda, kendi kendine rollenerek gelip sıkıyor (DM) atıyor. Gereğinin yapılmasını düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): admin birliğindesin, insan bir çekinir.

« Son Düzenleme: 14.10.2023 15:46 denno »

#1 - 14.10.2023 23:26
Sıktığımda Mongols birliğinde bulunuyordum, savunma bu kadar görüşürüz kendine iyi bak.

(Ne bu algı yaratma olayı, admin birliğindesin utan felan? Adminler etten kemikten bir insan değil mi niye bu kadar abartıyorsunuz bazı şeyleri? @behzatc4530 Zaten Mongols birliğinde olduğumun farkında ve o karakterle savaşlara katılmamam gerektiğini dile getirdiği an direk nc işlemini gerçekleştirdim. @itsbard isimli yetkilininde bu konuda hiç bir suçu yoktur sonuçta elimi kolumu tutacak bir hali yok kendi şahsi fikrimle dostlarımın yanına destek amaçlı geçtim ve savaşta desteğimi sağladım kısacası algı yaratmana gerek yok çinli birliği ile hiç bir alakası yoktur.)

Vurulunca böyle oluyor sanırım, karşına gelince patır patır sıkıyorsunuz o zaman Mongols birliğinde oluyorum. Ama vurulunca utan be adam admin birliğindesin hesabına dönüyor yapmayın arkadaşlar bu kadar kötü kalpli olmanıza gerek yok.

#2 - 15.10.2023 00:14
Konu ile alakalı @YUCA THE GREAT ile görüşüldü, bunun üstüne karakterini değiştirdi. Konu hakkında görüşme sağlandığı için uyarıldı.

@denno şikayet oluştururken "bir yerlerden kalma acısı var" ve benzeri yazılar kullanmayın, bu seferlik sizi de uyarıyorum ancak bir dahakine ceza yaptırımı uygulanacak.

İyi geceler.