Konu: 11.10.2023 adam_baresi dupree_glockie | gbı, agresif, yetersiz rol bilgisi  (Okunma sayısı 311 defa)

#10 - 12.10.2023 21:13
Senin rolünü baltaladığımız yok. Richie karakteri zatenki Piazza karakterine efendi bir yaklaşım ile yaklaşıyor ancak adamların ensemizde "şapkandan tutarız atarız, siktir gitsene v.b" gibi tehtid sözlerini ortaya atıyor. Sizin adamlarınızı biz neden kışkırtalım? adamlarınız size saygı çerçevesinde yaklaşan birilerinin ensesinde dikilip onu yaparım bunu yaparım gibi sözler mi söylüyor? Rolün ve Piazza'nın açısından "Dostum şuan meşgulüm" gibi itamlarda bulunarak uyarmak çok mu zor? Bu soruları size sorarken adamlarınıza insanların arkasından ana avrat küfür etmesini nasıl buluyorsunuz? Bu bir karalama kampanyası mı yoksa gerçekler mi?
(yanlışıkla bana pm atan arkadaş)
Arkadaşlar bütün sunucu Piazza birliğinde değil, kendi birliğimin oyuncusu adına savunma yaptım. Bu tarz boş iletilerle adminlerin işini zorlaştırmayalım.

#11 - 12.10.2023 21:19
Ek olarak olaya şahit karakterleri buraya ekleyeyim.
@Cox
@Relaxsal
@Forzabey
Birkaç kişi daha vardı, eklemeyeceğim.
Rolün bire bir içinde olan karakterler.

#12 - 12.10.2023 21:24
Arkadaşlar bir şikayet açıldı, saygı kuralları dışına çıkılmasın. Burası tartışma platformu değil, yetkililerin işini zorlaştırmayalım.

Cox

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 2024
#13 - 12.10.2023 21:24
Şahitliğimi onaylıyorum, biz orada mekan açılışı için plan yapıyorduk, bir şekilde adamlar oraya lafa atlayıp rolleri engellediler, ayrıca efendi bir yaklaşımı yoktu, daha çok üsteleyip hava atar gibi bir yaklaşımı mevcuttu Adam Baresi karakterini aşağılamaya yönelik haraketleri vardı. Zaten olayın sonucunda da hile ile arabamıza öarpıldı ve yapan kişi incelemeye alındı.

#14 - 12.10.2023 21:28
Şahitliğimi onaylıyorum.

#15 - 12.10.2023 21:30
Şahitliğimi onaylıyorum, sadece rol baltalayıp Adam Baresi karakterini sinirlendirmek için yapılmış bir rol oldugunu düşünüyorum.

#16 - 12.10.2023 21:36
Şahitliğimi onaylıyorum, biz orada mekan açılışı için plan yapıyorduk, bir şekilde adamlar oraya lafa atlayıp rolleri engellediler, ayrıca efendi bir yaklaşımı yoktu, daha çok üsteleyip hava atar gibi bir yaklaşımı mevcuttu Adam Baresi karakterini aşağılamaya yönelik haraketleri vardı. Zaten olayın sonucunda da hile ile arabamıza öarpıldı ve yapan kişi incelemeye alındı.

"Efendi bir yaklaşımımızın olmadığını" nın kanıtını sizlerden bekliyorum, keşke o ara bir ss alsaydım diyorum bazen ancak bu tavırla karşılaşıcağımız aklımızın ucundan geçmedi. Ben selam verdiğim anda arkamda "Hadi çıksana ahbap, şapkandan tutup seni sürükleyeceğim" Gibi söylemler karşısında adamınızı kışkırttığımızı söylemeniz tamamiyle kendi açımdan gülünç bir durumdan öteye gidemez. Ortaya koyduğunuz idda ile ilgili gerekli kanıtları bekliyoruz.

#17 - 12.10.2023 22:01
Tanıtıma atılan kışkırtıcı yorumlar.. neymiş ne değilmiş bekliyorum. Sakallı skinle italyan rolü yapmayın dedim alındınız galiba italyan amerikan birlikler rol arkadaşlarımdır, ilk günden beri de onlarla rollüyorum
Chatloglarınızı atabilirsiniz arkadaşlar, madem bizde küfürler etmişiz görelim. Hemde küfürler saydırmışız.
R20, mafya karakteri insanlarla muhattap olmak istemiyorsa şehre inmez, insanlar ona saldırmayı bile deneyebilir. Biz iyi akşamlar bay piazza diye yaklaştık, rolünü bölmüş olduk 
İlk /b yi ben yazdım, sste de görülüyor zaten
/Do dan chatleşemeyeceğim için b den uyardım.
"konuşma  lan" yanıtını aldık, iyi forumlar
Polemiğe girmeye çalışmayalım sana burada burada ita ame ve klasik cosa nostra rolleri arasındaki farkları anlatmaya başlarsam buraya saatlerce yazı yazmam gerekir. Şikayet açtın ve açtığın şikayetle sınırlı kalsın yazdıkların, şu karalama kampanyanızı kendi içinizde yapın.
Sonuçlanabilir.
Umarım cosa nostra rolü yaptığının farkındasındır (sakallı,şortlu ellerinde keleşlilerle, sürekli /kden konuşanlarla yapıyorsun ama sorun yok) kendi tanıtımın dahil her yere ita ame yazıyorsun. Farkını bildiğini sanmıyorum. bildiğiniz rol ile devam edin, hamas-israil savaşına da dahil olabilirsiniz. İtalyan amerikan değilsiniz
Yıllardır bu rolün içindeyim, eleştiri kabul ederim ama üste çıkma kampanyası asla... iyi roller

Savunmaya karşın ise, sizin rolünüzü baltalamak için niye vice cafeye gelelim nasıl bir kafaya yapısına sahipsiniz? orada alt karakterlerimizle piazzayla tanışıp bir şeyler başlatmayı düşünüyorduk. bunu cordizelli ekibiyle de yapmıştık. Savunmalar bittiyse sonuçlanabilir.

Pmden birlik üyelerine karşı küfrün için ise @enesavage arkadaşlığını bozmamanı öneriyorum. kimsenin bir anlık gelen dayılanma hissi için sunucudan ban yemesini istemem..

#18 - 13.10.2023 01:26
Adam Baresi için yapılan savunma yeterli. Dupree Glockie karakteri Ortak Nezaket kapsamında cezalandırılacak.