Tanıtıma atılan kışkırtıcı yorumlar.. neymiş ne değilmiş bekliyorum. Sakallı skinle italyan rolü yapmayın dedim alındınız galiba italyan amerikan birlikler rol arkadaşlarımdır, ilk günden beri de onlarla rollüyorum
Chatloglarınızı atabilirsiniz arkadaşlar, madem bizde küfürler etmişiz görelim. Hemde küfürler saydırmışız.
R20, mafya karakteri insanlarla muhattap olmak istemiyorsa şehre inmez, insanlar ona saldırmayı bile deneyebilir. Biz iyi akşamlar bay piazza diye yaklaştık, rolünü bölmüş olduk
İlk /b yi ben yazdım, sste de görülüyor zaten
/Do dan chatleşemeyeceğim için b den uyardım.
"konuşma lan" yanıtını aldık, iyi forumlar
Polemiğe girmeye çalışmayalım sana burada burada ita ame ve klasik cosa nostra rolleri arasındaki farkları anlatmaya başlarsam buraya saatlerce yazı yazmam gerekir. Şikayet açtın ve açtığın şikayetle sınırlı kalsın yazdıkların, şu karalama kampanyanızı kendi içinizde yapın.
Sonuçlanabilir.
Umarım cosa nostra rolü yaptığının farkındasındır (sakallı,şortlu ellerinde keleşlilerle, sürekli /kden konuşanlarla yapıyorsun ama sorun yok) kendi tanıtımın dahil her yere ita ame yazıyorsun. Farkını bildiğini sanmıyorum. bildiğiniz rol ile devam edin, hamas-israil savaşına da dahil olabilirsiniz. İtalyan amerikan değilsiniz
Yıllardır bu rolün içindeyim, eleştiri kabul ederim ama üste çıkma kampanyası asla... iyi roller
Savunmaya karşın ise, sizin rolünüzü baltalamak için niye vice cafeye gelelim nasıl bir kafaya yapısına sahipsiniz? orada alt karakterlerimizle piazzayla tanışıp bir şeyler başlatmayı düşünüyorduk. bunu cordizelli ekibiyle de yapmıştık. Savunmalar bittiyse sonuçlanabilir.
Pmden birlik üyelerine karşı küfrün için ise
@enesavage arkadaşlığını bozmamanı öneriyorum. kimsenin bir anlık gelen dayılanma hissi için sunucudan ban yemesini istemem..