Konu: 01.10.2023 Maske_31375 Üçlü İhlal  (Okunma sayısı 163 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.10.2023 16:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_31375 @?

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Holden_Pierce @Cosmos    Arthur_Morris @Halil12

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01/10/2023 14.04

Alıntı
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

+hatalı /do kullanımı, copbait (retarted-rp kapsamından değerlendirilse daha iyi olur.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 14.04'de devriyemizi Temple taraflarında sürdürüyorduk. Yanımızdaki bir motor polisten kaçtığını söyledi, aranmam var mı diye geldi sordu, bu kişi de retarted-rp yaptı fakat çok sürdürmediği için şikayetçi değiliz. Departmana gidip teslim olmasını söyledik. "Git." tarzında bir şey diyerek devam etti. Ardından Maske_31375 beyaz sanchez bize çarparak geldi. Ardından yanımıza gelerek, küfürler savurdu ve kaskı olmadığı halde maske takıyordu. Aynı şekilde hatalı bir "/do" kullanımı mevcuttu. Kendisini durdurmak istediğimizde küfür ederek kaçtı. Açıkçası copbait yapacağı maske takmasından belliydi. Bu arkadaş için gerekli işlemlerin uygulanmasını arz etmekteyim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli işlemlerin yapılmasını arz ederim.

« Son Düzenleme: 01.10.2023 16:48 ErenOzsoy7 »

#1 - 01.10.2023 17:08
Merhabalar, katılıyorum kişi devriye attığımız sırasıda aranmam mı? Diye sordu ardından bizde departmana gitmesini ve teslim olmasını söyledik. Ardından megafon üzerinden devam etmesini söyledik. Fakat kişi bir süre bekleyip devam etti tabi onun öncesinde küfür ederek yoluna devam etti. Yani üstüne üstelik /do kullanım hatası mevcut gerekli işlemlerin yapılması gerekiyor bu tarz olaylardan dolayı işimizi engelliyorlar.(Zaten viedo kaydıda herşey net bir şekilde görünüyor )

#2 - 02.10.2023 12:29
@Lowest Savunmanızı yapın lütfen.

#3 - 02.10.2023 20:52
copbait yok, polisler beni yakalayamadığı için, böyle bir şikayet oluşturduğunu düşünüyorum
.

polisten kaçtım diyen ben değilim, "yapacağınız işi" diyen arkadaşlar

hatalı do kullanımına bir şey diyemem saçma geldi.

maske için sadece kask mi gerekiyor bu da bir soru.

küfür olayına gelirsek, polis ekibi beni market streette çeviriyor orada emir vb. cümleleri kurduğum için tartıştık bu sebeple söyledim.

#4 - 02.10.2023 21:31
Market street olayı doğru fakat bu copbait'e giriyor. Herhangi bir şekilde yakalayamadım diye oluşturmadım. Bu copbait'i Idlewood tarafında da sürdürdüğünüz için açtım. Bir arkadaşınız daha bulunuyordu, yetkili kararına bırakıyorum. İyi günler.

#5 - 03.10.2023 11:26
Karakter ceza alacak.