Konu: @end of the mobster era / retarted rp  (Okunma sayısı 94 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.10.2023 06:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Timofei Rabinovich @end of the mobster era

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
retarted rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: arkadaş oyuna kendini fazla kaptırmış, yaralıya düşürdükten sonra chat'e ezik yazması rol ile ilgisi hiçbir bağlantısı olmaması anlamına geliyor, sadece fazla hırs yapıp kendini oyuna kaptırmış belli.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): sadece bir oyun bu kadar kasma

#1 - 01.10.2023 08:01
r20 değilse yaralıya düşürdüğüm adam hakkında yaralanmadan önce istediğimi dile getirebilirim. politikalarda bu tür rol içerisinde kalan aşağılayıcı kelimeler yasak değil.

#2 - 01.10.2023 09:00
r20 değilse yaralıya düşürdüğüm adam hakkında yaralanmadan önce istediğimi dile getirebilirim. politikalarda bu tür rol içerisinde kalan aşağılayıcı kelimeler yasak değil.
dostum bunda zaten bir sorun yok, ama "ezik" kelimesinin rolle hiçbir bağlantısı yok tamamen hırsına yenik düşüp o an elin bayağına bağlanıp sinirden ne yazdığını bilmediğin için yaptığın bir hareket sonuçlanabilir.

#3 - 01.10.2023 09:09
on birlik üyesinin yanındayken yaralanman yürüttüğün karakterin acemiliğini benim gözümde gösterir. buna göre de istediğim hakarette bulunabilirim. karaktere edilen basit bir hakaretten oyun dışı etkilenip şahsi algılamak asıl bu oyuna ne kadar bağlı olduğunu veya sana açılan şikâyetlere yanıt veremeyeceğin için karşı saldırıya geçtiğini gösterir. ekstra bir şey yazmayacağım. adı üzerinde roleplay, daha iyi yarışına veya ne kadar kaptırıp kaptırmama yarışına katılmayacağım. beni bunun dışında tutun. :garip:

https://streamable.com/6v5ld1

#4 - 01.10.2023 13:43
Sorun bulunmuyor.