Konu: [28.09.2023 - Aslani Khadem, Christian Carvallo, Maskeli_26814] ESP  (Okunma sayısı 263 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.09.2023 01:57
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:   @Tonyalı @Sekmezz     Maskeli_26814 @ ?
Olaya dahil olan şahit karakter adı: *
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.09.2023  00.00 suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Market Caddesi üzerinde oyuna girdikten sonra doğruca maske takıyorum. Motosiklet ile binco dükkânına gidip üstümü değiştiriyorum, maskeli bir biçimde tekrardan içeriden çıktığımda tüm rakip oyuncuları ateşe hazır beklediğini görüyorum. Doğruca içeride olduğumu, çıktığımda hem skin değiştirmiş hem de hâlihazırda hiç çıkartmadığım maskenin ardında olmama rağmen ateş açıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): şikâyeti bir esp şüphesi doğrultusunda açıyorum, eklemediğim bazı oyuncular var, fakat doğruca hedef alan ve gördüğüm kadarıyla olan oyuncuları ekleme yaptım.

#1 - 28.09.2023 02:07
Merhabalar, 1.06-1.11. saniyede ben video da görünüyorum zaten, arkadaş benim önümden geçiyor ve o sırada ben motoruma koşuyorum ve motorumu çalıştırıp kısa yoldan Idlewood Harmony Oaks tarafından gidiyorum ve uzaktan Binco'a giren birisini görüyorum ve arkadaşın skinini bildiğim için onun olduğunu anlıyorum ve oraya gidiyorum. Yeterli bir kanıt olduğunu düşünmüyorum, iyi forumlar dilerim.

#2 - 28.09.2023 02:10
01:09'da Aslani Khadeem karakteri sizi zaten görüyor bölgede bulunan tek sanchez binco'nun önünde aracını çalıştırıp Aslani seni peşliyor her düşüp silah kaptırdığınızda şikayetlere sarılmayalım  iyi forumlar.

#3 - 28.09.2023 02:13
takip ettiğinin ve haber verdiğinin kanıt sunarsanız şikâyeti geri çekip oyuncu şikâyeti olarak mix ve maskeli birini özel modelinden görüp (skin değiştirdiğini görmemenize rağmen) vurduğunuz için tekrar açacağım. "silah kaptırdığınızda şikâyete sarılmayın." ortada bir ihlal olduğunu düşünen her oyuncu bunu forumda karşılıklı tartışıp kanıt sunmak adına şikâyet oluşturabilir. birbirimizi kışkırtmadan doğruca kanıt atalım veya açıklayıcı cümlelerde bulunalım. tarafımca ekstra bir şey yazılmayacak sonuçlanana kadar.

#4 - 28.09.2023 02:20
Hatalı oldu

#5 - 10.10.2023 12:15
şikâyet aktif.

#6 - 22.11.2023 16:23
Hile için savunma yeterli.