Bu platformda barındığımdan beri bu platforma veya bu platformun evlatlarına zarar veren kimseyi yanımda, oluşumumda barındırmadım. Oluşumdaki lider diye başına koyduğum insanlar onlara iyilik yaptığım, kardeşim dediğim insanlardı. Onlarında ne bok olduğunu gayet iyi öğrendim, Crenshaw Shooterz birliğine bu tip bir rahatsızlık verdikleri için eski arkadaşlarım adına özür diliyorum, şu saatten sonra çoğuyla muhattabım bitmiştir. Bu yola başlarken birkaç kişiydik ve tek amacımız keyifli bir ortam oluşturmaktı ve akşamları birkaç saat girip keyif almaktı. Ne keyifli bir ortam oluşturabildik, ne de akşam akşam keyif alabildik. Şu saatte şunun savunmasını yapıyorum ve hiç hoş bir durum değil. Şikayete baktıkça oluşumumdan ve böyle insanları oluşuma aldığımdan dolayı utanıyorum.
Tonell Epps'i görür görmez oluşumdan attım ve inanmayan arkadaşlar olursa kanıtlarınıda buraya bırakıyorum.

Dediğim gibi bu tip insanları yanında bulundurmadım, vakti zamanında arkamdan konuşmuş birisi ve birliğimde benden rütbe dilenmişti.
@kill4you ve diğer arkadaşların huzurunu kaçırmış, biraz yaptığı rezillikleri dışarıya yansıtmamız gerekiyor ki kendiside rahatsız olsun.

Kendimden büyük Allah'ı bilirim, hiçbir zaman şahsiyete değil insanlığa baktım. 500 MB'lik bir oyun için fazla kafa yoruyoruz ki yola çıktığım insanlar beni yarı yolda bırakmış. Bu devirde birine iyilik yapmak yaramıyor, bunu da gayet iyi anladım. Benden yana sıkıntısı olan, kalbini kırdığım veya habersizce rolünü baltaladığım bir arkadaşım olduysa kusura bakmasın kendi adıma özür diliyorum. Kendime bu oluşumda bulunan kişilerin yaptığı hataları kendime yakıştıramadım ki oluşumdanda keyif almamaya başladım, bu rollerden keyif alıyor olsam Mortal Kombat oynardım. Birkaç saat sonra karakterimi silmiş olacağım,
@kill4you arkadaşlara rahatsızlık çıkarttıkları için, rollerini baltaladıkları için oluşumumda bulundukları için özür diliyorum. Arkadaşlara oluşumlarında başarılar, umarım karşınıza hep benim gibi insanlar çıkar.

K&A uzun bir süre oluşum açmayacağım, açarsam orada görüşürüz.