Herkese iyi günler diliyorum.
Öncelikle DM hakkında söylenen şeyleri tamamen reddediyorum. Bunu anlamak için biraz geriye gideceğiz, Ruben Criado karakteri ve Paco Carlos adlı karakterle yaşadığımız konuya. Kişiler ile öncesinde Star sokağında bir bar kavgasında karşılaştık, Timofei karakterini evine kadar kovaladı.
Bunu yapmalarının bir nedeni yok, orada bir bar kavgası oldu ve Vagos OMG oluşumuyla hiçbir şekilde alakası olmayan bir konu. Her ne ise, biz de bunun sonucunda bir şey yapmadık ve bekledik. Sonrasında bir kumar gecesi düzenlendi, sunucuda adı olan Valachi'nin de olduğu bir kumar gecesiydi ve kişiler yine oraya geldi. Orasının bizim mekanımız olduğunu biliyordu, geldiler ve kendi mekanımızda üstünlüğün bizde olduğu yerde bize hakaret etti gitti. Tabii buraya kadar her şey bizim tarafımızda ilerliyor, herhangi bir etkileşimde bulunmuyoruz ve bunun sonucunda da bir rol gerçekleştirdik ve barlarına gittik. Ruben Criado adlı karakteri dövdük, barlarını dağıttık. Bar konusunda hiçbir şekilde kanıtlanamaz bir şekilde ilerledik, eğer bir kanıt sunarlarsa tabii ki cevap veririm.
Şimdiye gelecek olursak; kişilerin olduğu bölgeye gittik ve Ruben karakterini gördük. Geçmişte yaşananları çözmek, konuşmak ve geçmişi geride bırakmak adına bir rol girişiminde bulunduk. Genel olarak birlikleri dolaşıyor, kar bazlı bir kontak kurmaya çalışıyorduk. Sonra bir anda Aslan karakteri geldi ve bu gelişinin de MİX yapılarak olduğunu düşünüyorum. Bu konunun da incelenmesi gerekiyor. Aslan karakteri, yanında birkaç arkadaşı geldi ve "dostuma yanlış yapan düşmanımdır" tarzı bir cümle kullandı. Yanında, onunla beraber gelen kişi de "tanrını yediye bölerim" gibi bir cümle kullandı ve bu kişileri oradan biliyoruz.
Bu yapılan rollerin sonucunda ise kişiler bizim hoodumuza geldiler, konuşma sonucunda da ilk ateşi açan taraf oldular. Savaş ise burada başladı. Aslan karakteri hakkında DM yaptığımı düşünmüyor, kişilerden olduğunu düşünerek ve söylediklerini baz alarak ateş açtım. Beraber geldikleri kişiler akşamında bize ateş açarken, sonrasında ise her şeyden habersizmiş gibi DM şikayeti açmak fazlasıyla ilgi çekici.
Hood kuralı hakkında açtığın şikayet ise daha da ilgi çekici. Birinci olarak, onaylı hood bölgesine sahip olan oluşum üyesi değilsin. Onaylı hoodda bir evin var diye, o bölgenin onayına sahip olmuyorsun. Aslında böyle bir kural yok, eğer orada bir Idlewood üyesine sıksaydım işte o zaman bir ihlal olurdu.
RK kuralından bahsediliyor, bununla ilgili tam bir kanıtın yok. Kişinin ateş ederken beni düşürdüğüne dair bir kanıt sunması dahilinde savunmamı yapacağım, tabii beni nasıl orada gördüğünü ve gelişine yakın bir kanıtta olursa sevinirim. Çünkü kişinin hile yardımıyla(ESP) geldiğini düşünmekteyim.
İyi forumlar.